- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.841
Bugünü tembellik günü ilan ediyorum kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır iki mil ile başlayacağımevet canım , leslie yürüyüş yapma imkanı olmayanlar içinde öneriyorlar. ama senin adımların fazla ben senin yerinde olsam 2 mil yaparım
sefan olsunBugünü tembellik günü ilan ediyorum kendime
terk i diyar eyledin sen bizimiraba spor severler
kız sporu bıraktım hangi yüzle geleyim bu topiğeterk i diyar eyledin sen bizi
bırakmayaydın iyiydi spor dinç tutar insanıkız sporu bıraktım hangi yüzle geleyim bu topiğe
Arada madonna görmeden selam vermeye geliyorum işte
Cok haklısin ama çok yoruluyorum, dermanım kalmıyor.bırakmayaydın iyiydi spor dinç tutar insanı
madonna yakalarsa bir anda squat çektirebilir sana
kız sporu bıraktım hangi yüzle geleyim bu topiğe
Arada madonna görmeden selam vermeye geliyorum işte
kız en güzeli ya kuru bir toto bence çok güzelCok haklısin ama çok yoruluyorum, dermanım kalmıyor.
Squat bacaklarimi taş gibi yapti ama totoma faydasi olmadi pek. Zaten birşey yok kaldiracak
ya ne demezsinkız en güzeli ya kuru bir toto bence çok güzel
Günaydın ormanmı korkmuyomusun ormanda :) :)Günaydınlar efendim, bu sabah ormanda bir tur attım ve 8067 adım atmış olmuşum İki haftanın acısını çıkardım
Herkese sporlu günler diliyorum
Babamla geldik gerçi o koşuyor ben tek başıma yürüyorum hava aydınlık ya artık korkmuyorum ama köpekler üzerime gelince geriliyorum :)Günaydın ormanmı korkmuyomusun ormanda :) :)
Çok iyi ben o kadar korkağımki caddede yürümeye çekiniyorum :)))Babamla geldik gerçi o koşuyor ben tek başıma yürüyorum hava aydınlık ya artık korkmuyorum ama köpekler üzerime gelince geriliyorum :)
Neyseki rahatsız etmiyorlar yüz vermeyince
Bence bu korkunun üzerine gidersen zamanla geçer.. sonuçta herkes yürüyor yollarda her yer kalabalık oluyor için rahat olur böyle düşünürsen :)Çok iyi ben o kadar korkağımki caddede yürümeye çekiniyorum :)))