- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.541
kuru bacaklı ve popolu mu olmak istiyorsun?Hareket bi korkutmuştu başta ama ben de yapıcam belim de incelsin madem
fakat en büyük temennim kuru bacaklı ve popolu olmak
Gördün mu? :))tatlı mı tatlı bir kız çocuğun var maşallah
Gördün mu? :))
yav ne güzel işte rahat rahat hareket etme özgürlüğükuru bacaklı ve popolu mu olmak istiyorsun?
Hiç tavsiye etmem
Koremanya avrupa yakası şahikanın burhanla olan lahmacun yeme sahnelerinden bulup seni etiketleyecektim ama bi türlü istediğimi bulamadım desteğimi renkli bi şekilde belli edecektim beceremedim
Evet öyleler valla :))kız çocukları hep tatlıdır :)
Sen de boyuna gore kilolu degilsin ama gayet ideal.yav ne güzel işte rahat rahat hareket etme özgürlüğü
ooo şahika ve lahmacun sevdası var hem de. lahmacun konusu başlayalı beri zihnimde şahika çığlık atıyoÖyle bir sahne mi varmış?
mutlaka bulup izlemem lazım
Destegin icin tesekkür ederim, gördüm canim çok sagol. Tesekkürümü en sona saklamıştım.
Evet öyleler valla :))
sen evli misin?
hadi hadiii gayet ince ve fitsiniz sizzzSen de boyuna gore kilolu degilsin ama gayet ideal.
1,77 boy nedir canim ya :))
bizler cücük gibi kalıyoruz
inşallah, rabbim kiymet bilen, iyi insanlarla karşılaştırsın. Cimcime kizlarin olsun insallah.ooo şahika ve lahmacun sevdası var hem de. lahmacun konusu başlayalı beri zihnimde şahika çığlık atıyo
rica ederim efenim ne demek ellerine sağlık
yok evli değilim fakat evlenir de çocuğum olursa inşallah kız olur
Ince oldugum dogrudur ama pek fit degilim :)hadi hadiii gayet ince ve fitsiniz sizzz
boy kilo oranı iyi aslında evet ama bence neden daha zayıf olmayayım ki
inşallah, rabbim kiymet bilen, iyi insanlarla karşılaştırsın. Cimcime kizlarin olsun insallah.
Ince oldugum dogrudur ama pek fit degilim :)
Bel bölgem kalin ve popo kısmım çok düz:)
Selaaaammmm bende geldimSelam kizlarrr
Canim bahar temizligi bir yandan dugun dernek bir yandan. Birde sanirim usuttum heryerim agriyor suan , bogazlarim batiyor.Selaaaammmm bende geldim
Yoktun ortalıklarda napıyosunn bakalım sporu aksatmadın inşallahh
uuu tebrik ederimUnutmadan notumu bırakayımda şuraya
- 10 dk ısınma hreketleri
- 300 tane sopayla bel hareketi
- 50 squat (bundan sonra squat kafama göre)
- 80 saniye plank (huhhuuğğ 90 saniyeye az kaldıııı artık kaslarım gelişiyor demekkisiiii
) - 4 dakika da karın egzersizi + 100 mekik
Ayy çok geçmiş olsun canııım dikkat et kendine bu bahar ayları salgın aylarıCanim bahar temizligi bir yandan dugun dernek bir yandan. Birde sanirim usuttum heryerim agriyor suan , bogazlarim batiyor.
Inan iki gun hic spor yapamadim
uuu tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?