Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Koremanya avrupa yakası şahikanın burhanla olan lahmacun yeme sahnelerinden bulup seni etiketleyecektim ama bi türlü istediğimi bulamadım desteğimi renkli bi şekilde belli edecektim beceremedim

Öyle bir sahne mi varmış?
mutlaka bulup izlemem lazım
Destegin icin tesekkür ederim, gördüm canim çok sagol. Tesekkürümü en sona saklamıştım.

kız çocukları hep tatlıdır :)
Evet öyleler valla :))
sen evli misin?

Öyle bir sahne mi varmış?
mutlaka bulup izlemem lazım
Destegin icin tesekkür ederim, gördüm canim çok sagol. Tesekkürümü en sona saklamıştım.

Evet öyleler valla :))
sen evli misin?
ooo şahika ve lahmacun sevdası var hem de. lahmacun konusu başlayalı beri zihnimde şahika çığlık atıyo
rica ederim efenim ne demek ellerine sağlık
yok evli değilim fakat evlenir de çocuğum olursa inşallah kız olur

inşallah, rabbim kiymet bilen, iyi insanlarla karşılaştırsın. Cimcime kizlarin olsun insallah.

hadi hadiii gayet ince ve fitsiniz sizzz
boy kilo oranı iyi aslında evet ama bence neden daha zayıf olmayayım ki
Ince oldugum dogrudur ama pek fit degilim :)
Bel bölgem kalin ve popo kısmım çok düz:)

inşallah, rabbim kiymet bilen, iyi insanlarla karşılaştırsın. Cimcime kizlarin olsun insallah.

Ince oldugum dogrudur ama pek fit degilim :)
Bel bölgem kalin ve popo kısmım çok düz:)

inşallah canım amin
aman iyiki kilo sorunun yok tek sorun şekillenmek, onu da daha bi keyifli yaparsın gibime geliyo hani bi görev gibi değil de güzel bi hobi olarak yaparsın sporunu

Selaaaammmm bende geldim
Yoktun ortalıklarda napıyosunn bakalım sporu aksatmadın inşallahh
Canim bahar temizligi bir yandan dugun dernek bir yandan. Birde sanirim usuttum heryerim agriyor suan , bogazlarim batiyor.
Inan iki gun hic spor yapamadim
uuu tebrik ederim

Canim bahar temizligi bir yandan dugun dernek bir yandan. Birde sanirim usuttum heryerim agriyor suan , bogazlarim batiyor.
Inan iki gun hic spor yapamadim
uuu tebrik ederim
Ayy çok geçmiş olsun canııım dikkat et kendine bu bahar ayları salgın ayları mevsim dönüşlerinde dikkatli olmamız lazım inşallah geçer bir an önce

Sen zaten spor yapma canım yapmaman iyi olmuş. Zaten takatin yoktur daha da kötü olma izinlisin hadi yine iyisiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…