Kürklü Anahtarlık İçin Destek...

her giriş çıkışta şu sağda soldaki reklamlara tıklasak birer kere, kazen bize hediye olarak bile yaptırabilir :))

hatunlar topike bakıp gitmeyin ya biz de varız yazın bir de. koskoca kadınlar kulübü üyelerinden bu kadar katılım olur mu yahu hadi destek bekliyoruz :enbuyukkk:

hımm güzel fikir CADIARZU, dur ben bunu face'deki kızlarada haber edeyim zira şu aralar milletin farmville'den gözü bişey görmez oldu ,nerde hareket orda bereket :lepi:

benide yazın ülem :nazar:

hımm güzel fikir CADIARZU, dur ben bunu face'deki kızlarada haber edeyim zira şu aralar milletin farmville'den gözü bişey görmez oldu ,nerde hareket orda bereket :lepi:

bbenide yazın ülem :nazar:

yaz canım yaz nereye istersen yaz yeterki sonunda bu topiğe biz de varız yazın :roflol:

oo sen yazmışsın bile varım diye. hadi canım sürt mouse ni devamını bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

hepinize günaydınnlarr
sabah bi girdim siteye şahsen hayal kırıklığına uğradım
biz bu anahtarlık işine başlayalıı 1 hafta oldu ve daha 50 kişi bile olmamışızz

hiç destek yok
o yüzden sanırım unutmamız gerekecek bu anahtarlık işini
baksanıza koskoca sitenin binlerce üyesi var ve bunlarında fazlasını bırakıyorum 500 tanesi devamlı aktif olan kullanıcılar ve 3-5 liralık bir desteği bile sitemize çok görüyorlar
bu kafayla gidersekte hiçbişey yapamayız diye düşünüyorum
kupalarda ilk yapıldığı zaman çok beğenilmiş ama iş almaya gelince herkes durmuş
bu yüzden kazen bence çok haklı herkesin bu güveni verebilmesi gerekli ki sitemiz ve bizler için güzellikler yapılabilsin

ekliyorum hemencikolumunekankayizsmile

bende varım kızlar ekleyin benide sositososito
hep destek tam destek :enbuyukkk:

ekliyorum canım kaydirigubbakcemile5

benide yazın ülem :nazar:

gödner herkesi:ecrin_bebek:
ekliyorum zemuszemus

hepinize günaydınnlarr
sabah bi girdim siteye şahsen hayal kırıklığına uğradım
biz bu anahtarlık işine başlayalıı 1 hafta oldu ve daha 50 kişi bile olmamışızz

Fiyatı az önce konuştum...
1 anahtarlık 10 TL, 2 anahtarlık 15, 3 tanesi 20 TL ohaoldumsmile
Ben daha cok bekledim ama değil...
Metal olcak 8 cmlik bişi kaydirigubbakcemile2

Almak isteyenler sıraya gecsin hadi kaydirigubbakcemile
Lütfen farklı ürünlerle kıyaslamaya karıştırmaya calışmayalım...
KK ya ait bir ürünü dışarda bulmak imkansız...

Haydin verin desteginide kadınalr günümüze bi ilki daha gercekleştirelim bu güzel paylaşımcı sitemizde zemuszemus

Son düzenleme:
ben bir şey soracaktım isim verdik ben eklendim sanırsam başka???neye gerek var??

şuan için başka bişey yapmamıza gerek yok
anahtarlıklar yaptırıldıktan sonrada ödemelerimizi yapıp anahtarlıklarımızı alıcaz

Fiyatı az önce konuştum...
4.40TL+Kdv=4,75 Tl kızlar ohaoldumsmile
Ben daha cok bekledim ama değil...
Metal olcak 8 cmlik bişi kaydirigubbakcemile2

Almak isteyenler sıraya gecsin hadi kaydirigubbakcemile
Lütfen farklı ürünlerle kıyaslamaya karıştırmaya calışmayalım...
KK ya ait bir ürünü dışarda bulmak imkansız...

Haydin verin desteginide kadınalr günümüze bi ilki daha gercekleştirelim bu güzel paylaşımcı sitemizde zemuszemus

bayanlar başka sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olayım

X