Kürklü Anahtarlık İçin Destek...

nasıl yani ya..yapılmayacak mı anahtarlıklar.üzüldüm buna.3 tane istemiştim ben.durun kızlar ya ümitsizliğe kapılmayın hemen. biraz daha mı süre verseniz,o kadar uğraştınız.mafoldumben

nasıl yani ya..yapılmayacak mı anahtarlıklar.üzüldüm buna.3 tane istemiştim ben.durun kızlar ya ümitsizliğe kapılmayın hemen. biraz daha mı süre verseniz,o kadar uğraştınız.mafoldumben

bence süre vermek herhangibişeyi değiştirmez

bu anahtarlık olmuyo diye üzülenlere soruyorum
arkadaşlarınıza haber verdiniz mi? onların var mı bu topikten haberleri paylaştınız mı burasının linkini

ben kendi adıma söyleyeyim bizim topikteki arkadaşlarım hep katıldı.olumunekankayizsmile daha ilk günden verdik linki.

ben kendi adıma söyleyeyim bizim topikteki arkadaşlarım hep katıldı.olumunekankayizsmile daha ilk günden verdik linki.

verdiğin destek için teşekkür ederiz a.s.
ama ne yazık ki seninde emeklerin boşa gitmiş oldu

yok bizde emeği veren amonra oldu aslında.o ilk bize linki göndermişti.umarım bir yolunu bulursunuz.ben umudumu kaybetmedim halaopuyorumnanaktan

ecem üzülme canım ya napalım anahtarlık almayanları kovalım mı söle kovdurayım hemen sen sıkma tatlı canını......

günaydın bayanlar

aaa gerçekten üzüldüm yaaamafoldumben

bence haftasonuna kadar bekleyin yaa..

bence beklemenin bi faydası yok ama tamam pazartesiyi bekleyelim yinede bi faydası olacağını sanmıyorum ama

ecem üzülme canım ya napalım anahtarlık almayanları kovalım mı söle kovdurayım hemen sen sıkma tatlı canını......

ahh canm benim sağol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bencede biraz daha bekleyelim. 88 kişi olmusuz 100 olmaya az kalmıs.

bekleyelimde ama koskoca 2 gündür 1 kişi isim yazdırdı
yani bu hızla gidersek seneye 250 kişiyi tamamlarız

ayy azcık daha beklesek yaa 12 kişi için 88 kişiyi feda etmeyelim,nerde bu 12 hatun haa nerdeler kaydirigubbakcemile

o halde topiklerimizde tekrar link veriyoruz görmeyen arkadaşlar için..ben başladım bileopuyorumnanaktan

canım ya 250 kişi mi? 250 adet mi? kişi sayısına birşey diyemem ama.adetse eğer.

2 almayı düşünenler 3 e çıkarsa yine de kurtarmıyo mu ya?hadi kızlar kazene koz vermeyelim.

88 kişi 3er tane alsa 250 yi geçeriz.10 veren 20 de verir.

X