Kürklü Anahtarlık İçin Destek...

Kızlar benide yazın bende katılıyorum huhu kaç gündür zaten siteye giremedim ben yahu üffffffffffopuyorumnanaktan

Ben yurtdışında yaşıyorum.Sanal alışveriş yapınca kartımdan ödeme yapabiliyorum ama geçenlerde bir sitede sorun çıktı kabul etmedi.bu sorunu burda da yaşamazsam ben de katılmak istiyorum

pardon ya belki tekrar soruyorum ama tembellik yapıp sayfaların hepsini okumadım.peki yurtdışına kargo ücreti ne kadar?10tl-den ilave kargo ücreti de ödeyecek miyim?

dene inş. olur canım olumunekankayizsmile
ekliyorum senide...

beni de ekleyin arkadaşlar ödemeyi nasıl nereye yapacağız

ekliyorum kapıda ödeme canım kaydirigubbakcemile5

BENIDE EKLEYIN ŞEKERLERR.. 2 TANE OLSUNN ..YALNIZZ KARTLAR GIBI KAPIDA ÖDEME SECENEĞİ VARDRI INŞALLAHHH olumunekankayizsmile

var var ekliyorum canım olumunekankayizsmile

Kızlar benide yazın bende katılıyorum huhu kaç gündür zaten siteye giremedim ben yahu üffffffffffopuyorumnanaktan

hoşgeldin o halde canım olumunekankayizsmile ekliyorum hemen

:dilcikar::dilcikar: benide yazın kızlar

yazıom hemen canım zemuszemus

Ben de istiyorumbayanssulusmile

ekliyorum hemen

75 olmusuz hadiii kızlarrrrrr

başarcaz inş.bayanssulusmile

günaydın,maşallah 19 kişi mi lazım bize şimdi,o kadar arkadaşımız var kk daa bizi yalnız bırakmazlar heralde a.s.

yaşasınnn kızlar bugün 100 oluruz
adetleride yazınca zaten 200 ü geçeriz :sm_cool: :sm_cool:

ne yani 100 ü bulamazsak vaz mı geçeceğiz?ölmek var dönmek yok.

herkes üçer tane alsın.daha hesaplı oluyo.hadi kazene inat..alsanaalsanasmile

bende istiyorum ödemeyi nasıl ve ne zaman yapıcaz, 46 sayfayı okumak zor geldi de sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…