- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
-
- Konu Sahibi KarKralicesi
bu arada neden fiyat arttı dün 4.75 idi bugün 10 olmuş anahtarlıkları alana kadar 50 olmasında akannehir 1günde gelen zam oranını düşünürsek ohaoldumsmile başta fiyat yazmıycaktınız o zaman anlamadım ben şimdi
yorum yok10 lira fazla geldi bana biraz bilmiyorumkismile
ya ben geriden geliyorum şu sıralar model belli mi fiyatı gördüm ama modeli göremedim
bu arada neden fiyat arttı dün 4.75 idi bugün 10 olmuş anahtarlıkları alana kadar 50 olmasında akannehir 1günde gelen zam oranını düşünürsek ohaoldumsmile başta fiyat yazmıycaktınız o zaman anlamadım ben şimdi
10 lira fazla geldi bana biraz bilmiyorumkismile
ya ben geriden geliyorum şu sıralar model belli mi fiyatı gördüm ama modeli göremedim
mügecik sanada ben alıp gönderirim opuyorumnanaktan
ülkemizdeki kar oranı artınca bizdeki ürünler eld ekalınca artışa gittik delikafadulden
gerekli acıklamaya yapmıştım... eğerki okumuş olsaydınız...
yine yazayım... bazı şeyleri düşünmemiştik biz. o yüzden o şekilde rakam yazmıştık.olumunekankayizsmile
yorum yok
ara sayfalarda var model...
ama du taşım şuraya bi kaydirigubbakcemile2
bayanlar evt fiyat fazla haklısınız ama adamlar kalıp parası istiyorlar
bize ilk fiyat verdiklerinde onlar standart anahtarlığın üzerine resim baskı yapılacak sanmışlar ama biz baskı olarak değil bu şekilde istediğimiz için fiyat normal olarak arttı
ama eğer 500 tane sipariş verirsek kalıp parası almayacaklar fiyat biraz daha düşer
bu fiyatlara kargo da dahil
ürünler elde kalınca :sm_confused:
ürünler hazırlandı mı yoksa şaka mı yapıyosunuz oysa ben ciddi bir soru sormuştum :enbuyukkk:
ürünler elde kalınca :sm_confused:
ürünler hazırlandı mı yoksa şaka mı yapıyosunuz oysa ben ciddi bir soru sormuştum :enbuyukkk:
o zaman elimizden geldiğince diğer topiklere iletelim ben diyet gruplarına yazdım herkes görev paylaşımı yaparsa sanırım katılım fazlalaşır eccem teşekkür ederim nazik açıklaman için yerimseniben
belirli bir sayıya ulaşınca hemen gerekli siparişi vericez canım.
eccem acaip piştileşioz heee kaydirigubbakcemile5
gördüm resim güzelmiş gerçekten .
bu arada fiyat pahalı ama hep destek tam destek
500 bulamayız ama sanmıyorum
bende sanmıyorum 500 bulacağımızı olsun ya biz 200 kişi olalımda
İnşallah canım olabiliriz belki.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu smile de kendimi buldum sempatiksalakcinni:sm_cool:
100 yakalasak... 3 tane alsalar aha ettimi 300 :roflol:
ay yine hesap yapasım tuttu
eyvahh ama senin hesapları bizi hep yanıltıyo o ne olcakk
bu defa yanılmıcaz inş. :icecream: