Kürklü Anahtarlık İçin Destek...

ülkemizdeki kar oranı artınca bizdeki ürünler eld ekalınca artışa gittik delikafadulden

gerekli acıklamaya yapmıştım... eğerki okumuş olsaydınız...

yine yazayım... bazı şeyleri düşünmemiştik biz. o yüzden o şekilde rakam yazmıştık.olumunekankayizsmile

10 lira fazla geldi bana biraz bilmiyorumkismile
yorum yok

ya ben geriden geliyorum şu sıralar model belli mi fiyatı gördüm ama modeli göremedim

ara sayfalarda var model...
ama du taşım şuraya bi kaydirigubbakcemile2

10 lira fazla geldi bana biraz bilmiyorumkismile

ya ben geriden geliyorum şu sıralar model belli mi fiyatı gördüm ama modeli göremedim

bayanlar evt fiyat fazla haklısınız ama adamlar kalıp parası istiyorlar
bize ilk fiyat verdiklerinde onlar standart anahtarlığın üzerine resim baskı yapılacak sanmışlar ama biz baskı olarak değil bu şekilde istediğimiz için fiyat normal olarak arttı
ama eğer 500 tane sipariş verirsek kalıp parası almayacaklar fiyat biraz daha düşer
bu fiyatlara kargo da dahil

mügecik sanada ben alıp gönderirim opuyorumnanaktan

ürünler elde kalınca :sm_confused:

ürünler hazırlandı mı yoksa şaka mı yapıyosunuz oysa ben ciddi bir soru sormuştum :enbuyukkk:

o zaman elimizden geldiğince diğer topiklere iletelim ben diyet gruplarına yazdım herkes görev paylaşımı yaparsa sanırım katılım fazlalaşır eccem teşekkür ederim nazik açıklaman için yerimseniben

ürünler elde kalınca :sm_confused:

ürünler hazırlandı mı yoksa şaka mı yapıyosunuz oysa ben ciddi bir soru sormuştum :enbuyukkk:

canım arkadaş yalnızca takıldı çünkü özelden o kdar çok mesaj alıyoruz ki saçma sapan inanmazsın
bundan kazanacağımız paranın bizim cebimize gireceğini düşünen bile var

evt ne kadar çok katılımcı olursa fiyatımızda o kadar düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…