Kürklü Anahtarlık İçin Destek...

eccem öpüyorum snei nanakdan
hızır gibisin valla
işten gücten :roflol: gec dönüyorum bu gün :roflol:

valla ben kendimi hızırdan çok sazan diye tanımlıyorum ya delikafaduldendelikafadulden
ne olsa atlıyom bakalım sonum ne olucak

aslinda 2 tane 3 tane alicam diyenleri 2 ser 3er eklesek saiyyi cabuk atammalriz :)
sonucta 250 kisimi olmak zorundayiz yoksa 250 adetmi satmak zorundayiz?

bayanssulusmile

selam kızlar benıde yazın opuldunuz

ekliyorum canım :hulya:

valla ben kendimi hızırdan çok sazan diye tanımlıyorum ya delikafaduldendelikafadulden
ne olsa atlıyom bakalım sonum ne olucak

aaa o ne bicim laf kız öyle...
vallahi iyiki beraber ortak bişi yapmışız zemuszemus
saol canımm olumunekankayizsmile

bayanssulusmile

ekliyorum canım :hulya:

aaa o ne bicim laf kız öyle...
vallahi iyiki beraber ortak bişi yapmışız zemuszemus
saol canımm olumunekankayizsmile

canım benimm olumunekankayizsmileŞenizŞeniz

çok pahalı yada çirkin bi anahtarlık olmadığı sürece bende almak isterim.kupa da alıcaktım ama benim gibi her gün bardak kırmak özürlüsü biri olarak alamamıştım.

kızlar bakın fikrimde şunu belirteyim yuvarlak içine alınmış kısıma kadınlar kulubu yazılıp sarkan aksesuarlardan birine kürk olablilr de pahalımı gelir bu

ya ben bunu beğendim.kadınları anlatan bi anahtarlık.sadece kürk olunca çok boş olmazmı ya.

fikir bizlerden çıksa da kazen ne yapsa güzel yapar diyip bekleyip görelim.kapıda ödeme ise benide ekleyin listeye.

fikir bizlerden çıksa da kazen ne yapsa güzel yapar diyip bekleyip görelim.kapıda ödeme ise benide ekleyin listeye.

kapıda ödeme seçenği de var ekliyoruz sizide listeye
sizin resmini gönderdiğinzde güzel ama parçaya göre kalıp ücreti istiyorlar ve bayağı bi tuzluya mal oluyo o tarz şeyler

eklendiniz kızlar a.s.

o anahtarlık cok karmaş kurmaş..Buna pahalı diyenler ona ne der tahmin edebiliyoruz

canım modeli ne olursa olsun alacağım ama nacizane fikrim peluş gibi birşeyler olamaz mıydı?

ama metalde olsa 3 tane,peluşta olsa 3 tane almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…