• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürk mantolu madonna (Sabahattin Ali)

Üniversitedeyken hocamız ödev vermişti bu kitabı iyi ki de vermiş kaç yıl geçti aradan hala etkilenirim hatırladıkça

Bana bir arkadaşım hediye etmişti. Daha önce okumadığımı duyunca da çok şaşırmıştı ve "Bu kitap bir virüs gibi herkese yayılmalı. Herkes sevmeli bu kitabı" demişti. Artık ben de bu virüsün etkisindeyim:) Herkese tavsiye ederim.

ayyy bu kitabı bir ben beğenmedim sanırım :26: ya da ruh halime iyi gelmeyen bir dönemde okudum ondan da olabilir..

Hayatımda okuduğum en harika kitaplardan biriydi..
Bi arkadaşım hediye etmişti bana da benden önce kendisi okuyup altını cizmisti..
Hala aklimdadir ve duysukca iyi ki okumusum derim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugun bitirdim kitap kötü değildi ama ben çok sevemedim doğrusu bana bıraz agır geldı tee sonuna dogru bır kere sasırttı hepsi bu

kitabın içindeki bazı cümleler günlük hayatta yaşadığımız ama ifade etmeyi dahi düşünemeyeceğimiz şekilde ifade edilmiş. Çok hoşuma gitti...Yüzde yüz kafamda sahneleri canlandırabildim. Ayrıca yakında filmi çekilecek diye okudum internetten. Kitabı sevemeyenler filme katılan yorumu belki sever..

Harika bir kitap.

KK'daki ilk arkadaşım rast sayesinde okumuştum. Kendisini de anmış olayım. :KK51:

Ön yargılı yaklaştığım bir kitaptı. Bir kaç ay önce inadı bırakıp okudum. Başlangıcı ürkütmüştü beni ama daha sonra aktarılanlar okunabilir kıldı ve herkes gibi beni de çok etkiledi.

Back