Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevdiğim kitaplardan biri. Anlatımı çok güzel insanı alıp götürüyor, tek kusur bulubileceğim yanı dilinin biraz ağır olması onun dışında kesinlikle okunması gereken bir eser.
İnsanlar bazı şeyleri gereğinden fazla abartıyorlar bence. Bende Kürk mantolu madonna yı okudum, bana sadece kitabın ilk kısımları heyecan verici gelmişti aşk- meşk kısımlarında çok sıkıldım. Tabi görecelilik kavramı denen bir şey var kime göre neye göre. Mesela Şeker Portakalını sıkılmadan defalarca okuyabilirim, gerçekten yazar en güzel duyguları en basit haliyle anlatıyor.
ağlamaktan içim çıkmıştı bunu bitirirken hatta o kadar ağladım ki son satırları zor okudum hıçkırdığımı hatırlıyorum hafızamdan silinmiyor bu kitap benim herkesin kütüphanesinde muhakkak bulunmalı