• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürk mantolu madonna (Sabahattin Ali)

ktabin sonunu okudugumda esimi birakip geri donuyordum. Ucaktaydim. zaten lacka olan sinirlerimden dolayi ucakta kitabi okuyarak aglamistim. Yanimdaki kadin tuhaf tuhaf bakmisti bana... Kitabi gorunce hep bunu hatirliyorum.

ayyy bu kitabı bir ben beğenmedim sanırım :26: ya da ruh halime iyi gelmeyen bir dönemde okudum ondan da olabilir..

ben de pek beğenmedim bu kadar furya olacak nesi var anlayamadım açıkçası :KK17: elif şafak aşk bi ara yine çok moda oldu o da bana çok saçma gelmişti

Sevdiğim kitaplardan biri. Anlatımı çok güzel insanı alıp götürüyor, tek kusur bulubileceğim yanı dilinin biraz ağır olması onun dışında kesinlikle okunması gereken bir eser.

Bende okumayı düşünüyorum. Gördüğüm kadari ile herkes çok beğeniyorum. En kısa zamanda alıp okuyup yorum yapmak isterim.

İnsanlar bazı şeyleri gereğinden fazla abartıyorlar bence:KK12:. Bende Kürk mantolu madonna yı okudum, bana sadece kitabın ilk kısımları heyecan verici gelmişti aşk- meşk kısımlarında çok sıkıldım:KK64:. Tabi görecelilik kavramı denen bir şey var kime göre neye göre. Mesela Şeker Portakalını sıkılmadan defalarca okuyabilirim, gerçekten yazar en güzel duyguları en basit haliyle anlatıyor.:KK9:

ağlamaktan içim çıkmıştı bunu bitirirken hatta o kadar ağladım ki son satırları zor okudum hıçkırdığımı hatırlıyorum hafızamdan silinmiyor bu kitap benim herkesin kütüphanesinde muhakkak bulunmalı

anlatamayacağım duyguları bana kazandıran bir kitap.

yaşamın ucuna yolculuk da öyle hissettirmiştir bana.

Back