- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Teşekkürler canım güzel yorumun içinYemek nefis görünüyor.Patlıcanları kızarmanız da bence en doğrusu.Fırında yapılanı kızartmanın tadını asla vermez.Annemin deyimiyle sasuk olur.Kızarma patlıcan ağır oluyor diye bir laf çıkarmışlar.Yağlı,soslu iskenderleri götürürken hiç böyle demiyorlar. Bunun eziyeti var ya hep ondan. O turşuları görmek de çok sevindirdi beni.Bayılırım da. Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.Çok çekişmeli bir oylama olacak.
Ooo bekleriz efendimCok guzel gorunuyor.Istanbul'a gelince ugrarim sana. Basarilar dilerim.
Ooo bekleriz efendim
Teşekkürler canım
Misafire bak yaaEninde sonunda gelicem.Kim guzel yemek yapiyorsa not aliyorum.
Teşekkürler canımm, valla tadı da çok güzel oldu, köfteleri sarımsaklı yapmak çok lezzet veriyor köfteye, tavsiye ederimEllerine saglik Yasemin cok guzel gorunuyor. Bu hafta yapayim, canim cekti. Bayadir eve patlican almiyordum.Yarismada basarilar!..
Misafire bak yaaYemeğe göre gezmeye geliyor
Alemsin yaMisafir buldugunu degil umdugunu yer. Ornek ben.
Alemsin yaBen bu yemek topiklerinde biraz daha takılayım o zaman, seni memnun etmemiz lazım
Niye goremedin kuzum yasenin fotoları goremedim yasemin , ama guzwl oldugundan eminim:)
ellerine saglık ,bol sans:)
Teşekkürler canım benim, bu aralar yarışmalara dadandımaaa yasemincim hayırlı olsun yarışman...kebabın da cok lezzetli görünüyorbaşarılarrr
Beceriksizliğimi yüzüme vurduğu için konunuzu kib'liyorum Yasemin hanım, üzgünüm.
Kızım senin yorumların süper ya Ben de beceriksizim bakma, arada böyle tutturuyorum işte
Teşekkür ederim canım benimMis gibi yapmışsın allaşkına ne beceriksizliği . ^_^
Beceriksizlik, yaptığı makarnanın bile lapa gelmesidir.
Beceriksizlik, Türk kahvesi yaparken kahveyi bol bol bol pişirip, kaynatıp "bunun köpüğüü niye olmuyor yea" demektir.
Acıdım kendime ehehe.
Neyse, yarışmada başarılar dierim. ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?