Et Yemekleri Kürdan Kebabı-Kendi kendimin sponsorluğunda :)

Yemek nefis görünüyor.Patlıcanları kızarmanız da bence en doğrusu.Fırında yapılanı kızartmanın tadını asla vermez.Annemin deyimiyle sasuk olur. Kızarma patlıcan ağır oluyor diye bir laf çıkarmışlar.Yağlı,soslu iskenderleri götürürken hiç böyle demiyorlar.Bunun eziyeti var ya hep ondan.O turşuları görmek de çok sevindirdi beni.Bayılırım da. Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.Çok çekişmeli bir oylama olacak.

Teşekkürler canım güzel yorumun için
Evet kızartma tadını alamazsam tadı olmazdı hiç, pek de yağlı olmadı aslında, zeytinyağıyla kızarttığım için hem faydalı olur dedim Biz eşimle acı biber turşusunun hastasıyız
Yarışmadaki diğer arkadaşlar da çok iddialı, bakalım ne olacak

Ellerine saglik Yasemin cok guzel gorunuyor. Bu hafta yapayim, canim cekti. Bayadir eve patlican almiyordum. Yarismada basarilar!..

Kızım senin yorumların süper ya Ben de beceriksizim bakma, arada böyle tutturuyorum işte

Mis gibi yapmışsın allaşkına ne beceriksizliği . ^_^
Beceriksizlik, yaptığı makarnanın bile lapa gelmesidir.
Beceriksizlik, Türk kahvesi yaparken kahveyi bol bol bol pişirip, kaynatıp "bunun köpüğüü niye olmuyor yea" demektir.
Acıdım kendime ehehe.
Neyse, yarışmada başarılar dierim. ^^

Teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…