- 20 Ocak 2010
- 45.660
- 158.788
- 43
-
- Konu Sahibi themis1990
bak banada mantıklı gelmiyor elbet öküze tapmak, bende düşünüyorum nasıl bi mantık diye, ama kalkıp onlara hakaret etmiyorum, herkes böyle yaklaşsa, dünya daha yaşanabilir olur bence. ayrıca Genco Erkal pabucumu yesin, biz örümcek kafalılarada kurban olsun
canımm bende bazen senin gibi düşünmüyorum desem yalan olurr... o hayvanları kesilirken görmek ve kesilirken hem bir çoşku oluyor ,, yüreğimde hem bir hüzün,, ve ağlamaklı tekbirler getiriyorumm.. amaa sonrada inandığım RABBİMİN bir bildiği vardır diyorumm veee etler eve gelene kadar sürüyor o ruh halimm ondan sonra ihtiyaç sahiplerine kendi elimle getirmeler başlıyor sonra kavurma yapıyorumm ve afiyetle indirıyorum mideyeee..Ah kakao ahh... Ben az boğazımı tutabilsem vejetaryen olacağım madem kurban bayramını sevmiyorum öyleyse hiç et yememem lazım değil mi ama yapamıyorum işte. Yani ne yalan söyleyim kavurmaya ben de hayır diyemiyorum
Hımmm ben çok güzel yaparımmmmAyyy nasıl canım çekti. Hiç de beceremem yapmayı hep kupkuru oluyor benim kavurmam anneme yaptırıyorum
şekerim onlar kesilmiş değil eceliyle ölmüşler çünkü dimikeşke yardım yapmak isteyenler kasaptan et alsa da hayvanları kesmese
keşke yardım yapmak isteyenler kasaptan et alsa da hayvanları kesmese
ay onlardamı kesiliyorrşekerim onlar kesilmiş değil eceliyle ölmüşler çünkü dimi
yok onları hayvan yerine koymuyorlar da olabilir.şekerim onlar kesilmiş değil eceliyle ölmüşler çünkü dimi
ay onlardamı kesiliyorr
ay onlardamı kesiliyorr
ay inanmıyorruuummmm, bundan sonra kasaptan et alıp yemeyeceğim :/yok onlar doğada kendiliğinden oluyor
Şaka di miay onlardamı kesiliyorr
Şaka di mi
şekerim onlar kesilmiş değil eceliyle ölmüşler çünkü dimi
Çatlakk hatunlarrrr..ay onlardamı kesiliyorr
canım çok tatlısın ya . Ölme zamanı yaklaşmış nasıl denir elden ayaktan düşmüş ya da ötenazi isteyenler oluyor onlardan seçiliyor..
ben artık işe yaramam alın beni kesin hiç olmasa etimden faydalanın diyorlardır belkideee...
senn twetlerde gördünn benim akrabam dedi ayoll.. tartışmasını bile yaptık bayram ,, bayramm..tabiki de
ama bu tarz tweet atanlar ve bunu gerçekten savunanlar var, gözümle gördüm