- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi themis1990
valla ben seviyorumm etlerimizi ihtiyaç sahiplerine dağıtmayı ve yaptığımız kavurmayı yanındada pilavı ileee,,,, dedim yaaa RABBİM Samimice kesilen kurbanlarımızı kabul etsinn..Ben de sevmiyorum kurban bayramını.
valla ben seviyorumm etlerimizi ihtiyaç sahiplerine dağıtmayı ve yaptığımız kavurmayı yanındada pilavı ileee,,,, dedim yaaa RABBİM Samimice kesilen kurbanlarımızı kabul etsinn..
kişisel görüşü olabilir, inanmayabilir, inanıp kutlamayabilir, kendi tercihi, ama insanların değerlerine azcık saygılı olsun yahu. yetti artık. bizler için çok çok önemli özel değerler bunlar, ayaklar altına almayın artık ya ne istiyosunuz inanan, bayramını kutlayan insandan. öf. baydılar.
ohh bol kekikli şöyle misssAh kakao ahh... Ben az boğazımı tutabilsem vejetaryen olacağım madem kurban bayramını sevmiyorum öyleyse hiç et yememem lazım değil mi ama yapamıyorum işte. Yani ne yalan söyleyim kavurmaya ben de hayır diyemiyorum
aslında haklısın,Kimse inanmadığı birşeye saygı duymak değil bence.
İşid denen cani örgütte allah yolunda inandığı için yaptığını söylüyor.
Saygı duyuyormuyuz tabiki hayır. Ya da bir topluluk öküze inanıyor diyelim ki tüm öküzlere saygımı duyuyoruz hayır.
ohh bol kekikli şöyle misss
aslında haklısın,
ama küçük bi toplumdan yada öylesine kutlanan bi durumdan bahsetmiyoruz, üstelik çoğunluğu müslüman olan ülkede, topluma mal olmuş, tiyatrocu, belki gençlerin örnek aldığı bi adam bu yahu.bizim toplumumuz bu konuda hassas. yani vejeteryan olduğu için sevmesin,yada inanmadığı için sevmesin önemi yok, ama sevmiyo diye biz niye örümcek kafalı oluyoruz? ben öküze tapanlara beyinsiz demiyorum mesela? ben tapmıyorum ama tapana laf etmiyorum.
Aah ah hayatıma giren kaç tane öküze saygı duydum bir bilsenizKimse inanmadığı birşeye saygı duymak değil bence.
İşid denen cani örgütte allah yolunda inandığı için yaptığını söylüyor.
Saygı duyuyormuyuz tabiki hayır. Ya da bir topluluk öküze inanıyor diyelim ki tüm öküzlere saygımı duyuyoruz hayır.
Aah ah hayatıma giren kaç tane öküze saygı duydum bir bilseniz
bak banada mantıklı gelmiyor elbet öküze tapmak, bende düşünüyorum nasıl bi mantık diye, ama kalkıp onlara hakaret etmiyorum, herkes böyle yaklaşsa, dünya daha yaşanabilir olur bence. ayrıca Genco Erkal pabucumu yesin, biz örümcek kafalılarada kurban olsunvalla benim aklımdan geçmiyor değil ne akılsızlar öküze tapılırmıymış hiç diye aklımdan geçiyor ne yalan söylim?
çünkü hiçbir şekilde bana mantıklı gelmiyor tamamen akıl dışı. Ben böyle düşünüyorum diye onların inançları sarsılmıyor.
Genco Erkal örümcek kafalı dedi diye hiç birimiz örümcek kafalı olmuyoruz merak etme :)
Öküzler zayıf noktamahhh shot yaaa :) o öküzleri hiç deme valla :)