Ben de diyetteyim. 3 hafta oldu. 77.3 ten 74.5e düştüm..yavaş gidiyor sanki. Diyetisyene de gidiyorum ama hiç tam uydugum gün olmadı hep fire verdim. Bundan sonra çok daha dikkat edecegim. Spor da yok daha. Bu hafta başlayacağım sadece yürüyüşle. İstersen birbirimize yardım edelim motive sağlarız belki. Her hafta bir kilo versek- ki bu en sağlıklısi geri de almamak adına- temmuzda fitiz :)))="Elif Dua, post: 55434093, member: 794858"]Selam arkadaşlar
Lisede sırtından kemikleri zor sayılan ben,ailesinden yemek yemezsen harçlık yok tehditleri alan ben üniversiteye gelince yurdun o sağlıksız yağlı yemekleri ile hızlıca kilo almaya başladım.Arkadaşlarla çiğ köfte partileri,bal börek derken 4 yılın sonunda resmen etli butlu çıktım ünivden. Sonra nişanlandım nişan fotoğraflarıma bakarken resmen ağladım. Çok şişman değildim ama asla böyle de olmak istemiyordum.HEr neyse bana düğünden önce bir aydınlanma geldi dikkat ederek 16 kilo verdim.Evlendim ve o hamilelik ahhh.Emzirme falan derken şu an 76 kiloyum. Temmuzda kuzenimin düğünü var kilo vermem lazım. Bebeğim çok emen biri değil genetik midir bilmem ben yediysem sütüm hiç çoğalmadı git gide azaldı. Bir göğsümden süt hiç gelmiyor diğerinden birazcık. Neyse ki bebeğim ek gıdaya geçeli çok oldu. Çok uzattım lütfen beni gruplara falan bir yerlere alın
Ay teşekkür ederim aynen beraber motive olalım ya gruplar falan var ama nasıl oluyor bilemedimHoş 3 hafta olmadı daha 16 gün oldu.
ben o gruplara bir kere girdim ama zor geldi ya. Her gün ne yediğini yazıyorsun her hafta syni gün kilo bildirimi yapiyorsun..iki hafta yapmazsan da gruptan bir süreligine cikariliyorsun galiba..kisacasi zor geldi ama yapana gerçekten yarar sağlar. Gruplardan birine gelmek istiyorum dersen boş yeri olan admin çağırır sizi.="Elif Dua, post: 55441939, member: 794858"]Ay teşekkür ederim aynen beraber motive olalım ya gruplar falan var ama nasıl oluyor bilemedim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1380Ay teşekkür ederim aynen beraber motive olalım ya gruplar falan var ama nasıl oluyor bilemedim
Başarı hikayemi sizinle paylaşmak isterim bu da sizin için bir öneri olabilir ben hiç çok zayıf olamadım yıllarca kilo verip geri aldım ama busefer beklediğim gibi gelişmedi şükür 1buçuk yıl önce 112 kiloydum.İlk 3 ay 18 kilo gitti 6 ayda 30 kiloyu erittik.Mehmet Akgün le tanıştık ankarada doktorum önerdi bir paket yaptık spashape+aqualyx+akupunktur bunların biri yağlarımı eritti spashape 1 cm incelmeye sebep oldu akupunkturda iştahımı dengeledi şuan 78 kiloyum 10 kilo fazlam kaldı hedef 68 benim için.Bu arada insülin direnci denen şey bana sadece spor ve diyetle kilo verdirmedi müdahele gerekti.Umarım istediğiniz kiloya düşersiniz.Sağlıkla Kalın.Selam arkadaşlar
Lisede sırtından kemikleri zor sayılan ben,ailesinden yemek yemezsen harçlık yok tehditleri alan ben üniversiteye gelince yurdun o sağlıksız yağlı yemekleri ile hızlıca kilo almaya başladım.Arkadaşlarla çiğ köfte partileri,bal börek derken 4 yılın sonunda resmen etli butlu çıktım ünivden. Sonra nişanlandım nişan fotoğraflarıma bakarken resmen ağladım. Çok şişman değildim ama asla böyle de olmak istemiyordum.HEr neyse bana düğünden önce bir aydınlanma geldi dikkat ederek 16 kilo verdim.Evlendim ve o hamilelik ahhh.Emzirme falan derken şu an 76 kiloyum. Temmuzda kuzenimin düğünü var kilo vermem lazım. Bebeğim çok emen biri değil genetik midir bilmem ben yediysem sütüm hiç çoğalmadı git gide azaldı. Bir göğsümden süt hiç gelmiyor diğerinden birazcık. Neyse ki bebeğim ek gıdaya geçeli çok oldu. Çok uzattım lütfen beni gruplara falan bir yerlere alın
Bu arada ilk resim 112 ortadaki 96 civarı sanırım son resimde şuanki halim :)Selam arkadaşlar
Teşekkür ederim ben de Ankaradayım Mehmet beyin yeri nerede ve fiyatları makul mü ?Başarı hikayemi sizinle paylaşmak isterim bu da sizin için bir öneri olabilir ben hiç çok zayıf olamadım yıllarca kilo verip geri aldım ama busefer beklediğim gibi gelişmedi şükür 1buçuk yıl önce 112 kiloydum.İlk 3 ay 18 kilo gitti 6 ayda 30 kiloyu erittik.Mehmet Akgün le tanıştık ankarada doktorum önerdi bir paket yaptık spashape+aqualyx+akupunktur bunların biri yağlarımı eritti spashape 1 cm incelmeye sebep oldu akupunkturda iştahımı dengeledi şuan 78 kiloyum 10 kilo fazlam kaldı hedef 68 benim için.Bu arada insülin direnci denen şey bana sadece spor ve diyetle kilo verdirmedi müdahele gerekti.Umarım istediğiniz kiloya düşersiniz.Sağlıkla Kalın.
Teşekkür ederim ben de Ankaradayım Mehmet beyin yeri nerede ve fiyatları makul mü ?
Ben de diyetteyim. 3 hafta oldu. 77.3 ten 74.5e düştüm..yavaş gidiyor sanki. Diyetisyene de gidiyorum ama hiç tam uydugum gün olmadı hep fire verdim. Bundan sonra çok daha dikkat edecegim. Spor da yok daha. Bu hafta başlayacağım sadece yürüyüşle. İstersen birbirimize yardım edelim motive sağlarız belki. Her hafta bir kilo versek- ki bu en sağlıklısi geri de almamak adına- temmuzda fitiz :)))
benim ilk hafta 2.3 gutti. Bunun 1.6si yağdı. Kaybettigim kas da üçüncü hafta geri geldi.="Estie, post: 55709398, member: 884511"]Banada 15 gün oldu 77.3.den 75 e indi arada 45 dk yuruyus 2 litre su ama sudan gitmis normalmi diye konu açtım bide..37. Yasinda 3 cocuk annesiyim
Özel clnc medilife diye geçiyor Ankara kızılay da her cihazın ücretlendirmesi farklı şuanda yeni bir cihaz gelmiş onu araştırıyorum.Teşekkür ederim ben de Ankaradayım Mehmet beyin yeri nerede ve fiyatları makul mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?