• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kurban olam, bu rengi nasıl elde edebilirim ????

Merhaba kızlar
Majirel 7.40 bulamadım. :(
İgora 8.77 aldım, bir tutam saç üzerinde denedim.
Renk fena değildir, ama istediğim renk değildir daha koyu çıkıyor.
Başka bir tutam saça, igorayı ve koleston vanilya sarısı karıştırdım boyatım.
Varmısın demedi, sanki saçım daha koyu oldu.
Sanırım bende ki koleston vanilya sarısı bozuktur (aslında yeni almıştım).
İgorayı aldım zaman adam bana bir renk açıcı verdi. Akos S12. Boya gibi birşey.
Hem cilaymış hem saçını 5 tona kadar açıyormuş. Oreal değilmiş. Tüp boyasıdır.
Hiç boyle birşey duymamıştım şimdiye kadar, saçımı yıpratır diye korktum, almadım.
Böyle birşey duydunuz mı kızlar? Acaba,adam dedi gibi saçını yıpratmadan 5 tona kadar açar mı?
Ben halen kararsızım, igorayı boyle mi boyatam yoksa altın sarısı alıp karıştırsam mı?
Haberdar ederim.

selam kızlar saçlarımı boyadım garip bir cıktı kötü değil ama istediği rekte cıkmadı siyahlar gitti sükür ama simdi şöyle bir sorunum var saımın dipleri acık oldu diger taraflar baska nasıl duzeltebilirim

arkadaşlar resim koyarsanız saçlarınıza baksak,bu tonu bende çok beğendim

canlar ben floransa'ya boyadım sacım platındı. bıraz koyu oldu boyayı karıstırdıgımda sulandırmalıydım az. (koyu cıkmasının sebebı kıvamın cok koyu olusundan)
sımdı bır renk uzerınde çalısıyorum kahve köpüğü+sarı+ bakır mix
aksam parfumerıye gıdeceğim...
yanı sacı cok turuncu ıstemıyorum... bır ıllet pembelık olur o da olmasın kahve köpü ile bu ıhtımallerı ortadan kaldırırım dıye dusunmekteyım... bakalım ne olucak yazarım.
buarada floransa boyamıstım dedım, 4. yıkamada cok seker bır renk aldı kutudakından bır ton koyu suan bır kere daha yıkasam kutu rengı olucak sanırım :S

Ben bu konuya birşey yazmadım daha.
Saçımı igora ile boyatmıştım. Sonuç husran.. :(
Biraz aksın diye bekliyorum ki bir şekilde düzelsin.

Floransa'yı bende deneme istiyorum, bakalım.
DoraNora, senden şu karışım hakkında bilgi bekliyorum canım.
İnşallah güzel olur.

Ben bu konuya birşey yazmadım daha.
Saçımı igora ile boyatmıştım. Sonuç husran.. :(
Biraz aksın diye bekliyorum ki bir şekilde düzelsin.

Floransa'yı bende deneme istiyorum, bakalım.
DoraNora, senden şu karışım hakkında bilgi bekliyorum canım.
İnşallah güzel olur.

selam,
floransa için zemini iyice akıt yani açık olsun. koyu renkte bırsey olmaz. acık renk çunku.

akşama şöyle yapıcam kahve köpüğü tüpünün yarısını (%50) + vanılya sarısı komple tup%100) + ıgoranın (7.77ydı sanırım) bakır karısım rengının yarısını (%50) = 2 tüp boya eder benım kafama öyle anca yeter =))) vanılya ıle bakır orta sarı bakır yapsa + kahve köpüğü ırlanda kızılı cıkar dıye umudedıyorum ama :S
acaba floransayı mı vursam gene :S

aman beee bayansan derdın var :S bu kadar kafayı kımya okusam patlatmazdım :S

ben tarcın bakır boyuyorum bu tarcın bakır deil ...tarcın bakırla altın sarısı karıstırıp da boyadım o da deil daha açık çıkıyo...buna en yakın renk kesinlikle floransa koyu sarı dore bakır loreal bizzat boyayan birini gördüm..

dediğim gibi önceden saçlarım platındı, floransa boyadım. ya kızlar floransa acık bır renk sarıdan o renge gecınce pek ıcıme sınmedı beyaz tenlıyım ben daha boyle boya olsun ıstıyorum sacım yanı renk olsun neyse dun gıttım
ıgora 8.77 (1 tüp)
palette açık karamel (4 te 3)
ve sarı aldım (altın sarısı) (4 te 1)
2 oksıdan.
profıl resmıne bugun cekılmıs resmımı koyuyorum...
daha ıddalı kızıllar yapacağım sevdiceklerim. beğenıyorum bu renklerii... =)

aris bu renk için igora 8.77 ve altın saırsını karıstıralım
saçın suan koyu ıse bekle.

tatlım, bu saç rengi sana çok yakışmış.
Gerçekten sende güzelsin, ondandır.

Şuanda elimde sadece altın sarısı, açık karamel ve saç rengi açıcı var. (toz olandan değildir, çok çok açık renkli bir boya). Acıcıyı her hangi bir boya ile karıştırdığımda o boya renginden 5 ton daha açık bir renk elde ediyorum. Ve 40 völüm oksidanın var.
Saçım zaten bakır rengi ama biraz koyu. Boyalı 3-4 hafta oldu ama elde ettim rengi hiç hoşuma gitmedi. O nedenle biran önce birşeyler yapmak istiyorum.
DoraNora sence elimdeki boyalarla bir karışım yapıp sacıma süreyim mı, yoksa şu Floransa rengini bulup, sana bahsetim renk açıcıyla karıştırıp sürsem mi..

ufff, çok çok kararsızım.

BENDE BU RENgin hastasıyım kuföre gıttım tutturamayacagını bile bile gerci saçlarım koyuydu cukulata kahve gıbı orealle acmak gerekıo dedı bnde istemedım zamanla yapacaz o zmn dedı boyadı 3 tok koyu fln pek anladıgını sanmıorum ama :)neyse baya koyu bi kızıl gibi bir renk oldu ben şimdi bunu akıtıp tarçın bakırla altın sarısını karıstırmayı dusunuorum nasıl olur accaba!!!!!çok merak edı:37:orum saçım suan kızıl hafif acıldı acaba ustune nasıl olur tarçın bakır altın sarısı deneyen yokmu :(

önce saçını açıp sonra bakıra boyaman lazım.
tabi saç açmak demek eşittir saçı mahvetmek demek :(

Back