• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kurban olam, bu rengi nasıl elde edebilirim ????

Aris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
810
12
46
Adıyaman
Arkadaşlar, bu renge bayıldım. Hangi karışımda ellde edildiğini hiç bir fikirim yoktur.
Yardımcı olurmusunuz?

$bu renk.jpg

Son düzenleme:
bence kuaförlere sormalısın..ama pat diye bu renk olmaz aşama aşama..tam oturur istediğin renk

Evet canım, bayıldım ben.
Peki içinde az küllü renk var mı, yoksa bana mı öyle geliyor?

Tarçın bakır + vanilya sarısı karıştırıp boyadım dün :) Şuan saçlarım böyle gibi. Otursa tam anlıcam :) Ama kendi saçına tarçın bakırı boyayınca olur bu renk. Çünkü uçlarımda boya var, ve oralar koyu bakır.Diplerim kendi saçımdı, oralar bu renk.

Cevap için teşekkür ederim kızlar.

Leonela, lütfen resim ekle canım.
Çok merak ettim saç rengini.
Ben sadece vanilya sarısı bir tutam saç üzerinde denedim, varmısın demedi.
Bir ton bile açmadı saçımı. Sanırmı bana kuaför yolu göründü.
Öpüyorum

Kızlar bu renk Altın sarısı + açık sarı yoğun bakır + 1 fındık kadar küllü kumral karışımı olabilir mi?
Cuma günü kuafore gidecem, bu rengi tuturmayacağı eminim, tutursa bile bu renk 2 haftada bir dip boyası istiyor yoksa çok kötü durur.
Yani anlayacağız bu rengi evde elde etmek istiyorum.
Bu konuda sizin fikiriniz ve yorumuna çok ihtiyacım var.

canım en yakın tarçın bakır, ama saçın boyalıysa ya da kendi rengi koyuysa tek aşamada mümkün değil tutturamazsın. açık sarının üstüne altın sarısına yarım tüpte tarçın bakır konursa tutar diye düşünüyorum, kararlıysan dene tabi sonucu bize yazarsın değilmi??? :34:

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.
İnternette yapmış olduğum araştırmalarla en yakın renk bu
Control.Thumbnail.php

olduğunu tespit ettim.
Doğru mu, değil mi bilmiyorum, alıp bir tutam saç üzerinde deneceğim.
Oldu, oldu, olmadı tavsiyeleriniz üzerinde tarçın bakır + altın sarısı karışımı deneceğim.
Olmadıysa artık kuafore gidecem.
Gerçek şu denemelerle yapacağım masrafını direk kuafore gitsem daha karlı kalırım ama bu işi devamı var...
Sonucu size bildirim.

bu rengi evde elde etmen zor bence kuaför daha yakın bi renk yapabilir.Saçının şu anki rengi ve boya olup olmadığı önemli.Boya varsa şayet önce açarlar bu rengi boyarlar.
Ama bişey sölim mi bu renk saç sağlıklı diye böle güzel durmuş.Yanmış yıpranmış saçta ööğğğk iyreenç olur :86:

minikkelebek çok doğru söylemiş.

bi de fotoda fotoshop var tabiki aynen o rengi yakalamak imkansız.
canım bulduğun rengin numarası 7 küsür yani koyu bir renk, kendi saçın koyuysa ya da koyu, orta renklere boyalıysa tutmazki baya koyu olur. bence senin bulduğun rengi 10 numara civarında açık bir zemin tonunun üzerine boyarsan aynısı olur.

e sen kafaya koymuşsun benim gibi illa evde yapacan :1: aslında kuaförde yapsak daha az öderiz ama bende çok seviyorum kendim boyamayı :66:

ayyy ama çok güzel çevirip çevirip bakıyorum, nerden soktun aklıma bak şimdi şeytan dürtmeye başladı neyse sen bi dene bakalım tutturabilecekmisin.

kesinlikle küllü bir renk yok bunda tarçın bakır bu palettenin buna benzer ama bu resmde tamamen resim ve ışık hilesi var sakın aldanma normalde hiç bir boya böle durmaz tabiki:D ama kendi suanki saç renginde öenmli boyamada burdaki yorumlara göre yapma çünki saç tipini ve rengini bilmiyoruz ayrıca bu saçı boyadıktan sonra en fazl 2 hfat boyadıgın gibi kullanırsın sonra akar kzıla döner kötü bişi olur sürekli boyaman gerekebilir

selam kızlar ben saç rengimi değiştiricem sacımda gece mavisi rengi var palette nin acıcısı ile acıp ustune ıstedıgım reng yapmak istiyorum.istediğim renkte şu nasıl yaparım yardımcı olun lütfen.açtıktan sonra hangi renge boyamalıyım bu renk için. $21947_105105286174675_100000256124566_130051_5185222_n.jpg eski saç rengim bu kuaföre yaptırmıstım ama olmuyor tekrar

bişey karıştırmaya gerek yok böyle bi renk varmış zaten lorel de
L′OREAL RECITAL 8.34 PREFERECE FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR bu rengin adı

canım ben rengin aynısını 1 sene boyunca kullandım.harika bi renk ama şunuda söliyim 1.5 ayda bir gidip kuaförde boyatmalısın çünki renk akıyo gerçi aktıkçada farklı güzel bi renk oluyo.ayrıca ben kuaförde boyatıyodum we çok prfsyonel boyuyodu herkez rengimi soruyodu falan.istersen kuaför adresini werebilirm istersen aynısını boyar minik..

umarım yapabilirsin ewde ama tarçın bakırı kızıl gibi oluyo arkadaşm kendisi boyamıştı ordan biliyorum.belki sarıyla karıştırınca olabilir.. ii şanslar

Back