Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar....allah hepimizinkini kabul etsin .kurban bayramında koyun kestik .amma ve lakin kokuyo diye yiyemiyoruz.birazda yağlıymış herhalde.kıyma yaptırdık.maalesef yinede kokuyor.kokmaması için ne yapayım.veya nasıl tüketeyim bilemiyorum.yardım edermisiniz.
koyun eti yağsız olsada kokar..madem kıyma yaptırdınız biraz dana kıymayla karıştırın..köfte yaparsınız..köfte yaparken içine sarımsak,kekik te koyarsın.. kokusu 80% azalıyor..
arkadaşlarında dediği gibi koyun eti doğası gereği kokar canım. kekik ilavesiyle kokuyu azaltabilirsin... sarımsak soğan ve karabiber hepsi bir arada daha hoş bir tat olur tabiii
ben kavurma ya bolbol baharat eekliyorum ....yemeklere de sarımsak ve defne yaprağı ...sarımsağı bütün de atabilirsin ...koku neredeyse yok oluyo...işkembe de de defne yaprağı ve sarımsak hiç kokutmuyor...