• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurandan veya anlamı güzel kız ismi arıyorum

kararsiz4300

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
329
786
18
Herkese hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar diliyorum:KK200:
Biz kızım olacak Allah nasip ederse, kuranda geçen, dini veya anlamı güzel kız ismi arıyorum..
Fikirlerinizi alırım

Ela
Eda
Büşra
Esma
İsra
Feriha
Müberra
Meryem
Merve
Melek
Asel
Mercan
Sahra
Nisa
İmran
Benan
Şura
Bükre
Lamia
Nüha
Tuba
Yüsra
Serra
Sena

Son düzenleme:
İsra suresi.. isra isminide duymuştum anlamı nedir acaba kulağada güzel gelıyor
Hızlı hızlı koşmak gece yürüyüşü gibi anlamı var.

Bence kurandan çok sahabe hanımlardan anlamı hoş bir isim olsun ... Sağlıklı gelsin.

Hızlı hızlı koşmak gece yürüyüşü gibi anlamı var.

Bence kurandan çok sahabe hanımlardan anlamı hoş bir isim olsun ... Sağlıklı gelsin.
Evet. Yüsra ismi de inşirah suresinden ama anlamı kolaylık demek. Dediğiniz gibi böyle hayırlı kulağa hoş gelen anlamı güzel bir isim istiyorum

Evet. Yüsra ismi de inşirah suresinden ama anlamı kolaylık demek. Dediğiniz gibi böyle hayırlı kulağa hoş gelen anlamı güzel bir isim istiyorum
AA kız mı geliyor ? Maşallah ne zaman öğrendin ben bu hafta gidicem nasipse .... babasından haber var mı?

İsra suresi.. isra isminide duymuştum anlamı nedir acaba kulağada güzel gelıyor
Miraç olayına deniyor. Gece yürüyüşü demek. Ben çok beğeniyorum.
Erva ismini de çok beğeniyorum. güzel zarif yiğit demekmiş. Ama Kur'an da geçmiyor. Araplar isim olarak kullanıyormuş.

Miraç olayına deniyor. Gece yürüyüşü demek. Ben çok beğeniyorum.
Erva ismini de çok beğeniyorum. güzel zarif yiğit demekmiş. Ama Kur'an da geçmiyor. Araplar isim olarak kullanıyormuş.
Evet böyle söyleyince anlamı güzel oldu.. ervada çok var tanıdıklarda.

Beril...Beri kökünden türemiş bir isimdir ..Beraat etmek,arınmak ,aklanmak, arınmış aklanmış kadın anlamları vardır .Severim bu ismi.Bkr diğer anlamı da Zümrüt tür.Saglikla gelsin bebeğiniz..

Back
X