- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
Nerde ki olur valla
Muhammed Emin Yıldırım hocanın . Youtube kanalında Bekir Develi ile. O bitince diğer derslere inşallah . Benim manevi yolculuk konusunda ekliyorum videoları.Aaa nerde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde ki olur valla
Muhammed Emin Yıldırım hocanın . Youtube kanalında Bekir Develi ile. O bitince diğer derslere inşallah . Benim manevi yolculuk konusunda ekliyorum videoları.Aaa nerde?
A evet bayiliyorum anlatim tarzi cok iyi ben de bakayim insallah ❤Muhammed Emin Yıldırım hocanın . Youtube kanalında Bekir Develi ile. O bitince diğer derslere inşallah . Benim manevi yolculuk konusunda ekliyorum videoları.
İkisinin de sohbetini çok severim. Hatta Yıldırım hocanın kitaplarını alcam inşallah okumak için. Set var özellikle onuMuhammed Emin Yıldırım hocanın . Youtube kanalında Bekir Develi ile. O bitince diğer derslere inşallah . Benim manevi yolculuk konusunda ekliyorum videoları.
Negom biraz hastalandım, o yüzden dönemiyorum çok fazla.Okuma hatırlatma mesajı
Ben hala kararsız kararsız bir Diyanetinkinden bir Feyzül Furkan dan bakıyorum
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
İki günde 1 sayfa okuyabildim Nego cum. Foruma bakamadığım için bildirim yapamadım. Ben diyanetin uygulamasından okuyorum şimdilikOkuma hatırlatma mesajı
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
Bende alıcam inşallah listemdeİkisinin de sohbetini çok severim. Hatta Yıldırım hocanın kitaplarını alcam inşallah okumak için. Set var özellikle onu
Geçmiş olsunNegom biraz hastalandım, o yüzden dönemiyorum çok fazla.
Nego bende diyanet uygulamasını bulamadım bulsaydım indirecektimHayırlı sabahlar
Okuma hatırlatma mesajı.
Güne 5 sayfa okuyarak başladım.
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
İos da biraz zor oldu ama buldum
Diyanet işleri Hafız diye bir uygulama’da buldum cilt cilt tefsir var teşekkür ederim çatlağom
Nego bende diyanet uygulamasını bulamadım bulsaydım indirecektim
Akşam bende söylerim ne okuduğumu inşallah
Nego bende diyanet uygulamasını bulamadım bulsaydım indirecektim
İlerlemiyor muyuzTefsiri bi ilerleteydik ya
Cok guzel oldu kaptanim. Bir sayfa bile olsa okuyarak ilerliyorum benİlerlemiyor muyuz
2 gündür tembellik yaptım maalesefOkuma hatırlatma mesajı
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
Bugün devam pes etmek yok2 gündür tembellik yaptım maalesef
Benim içinde öyle oldu sizin sayenizde bende okuyorum. Sorumluluk hissediyorumCok guzel oldu kaptanim. Bir sayfa bile olsa okuyarak ilerliyorum ben
AynenBugün devam pes etmek yok
Ben ios da böyle bir uygulamada buldumNego bende diyanet uygulamasını bulamadım bulsaydım indirecektim