Evet tabii öyle öğrenenler oldu. Buradan öğrenen arkadaşlar da olduÇok teşekkür ederim Allah razı olsun cevap verdiğiniz için ama benim 2 tane küçük çocuğum var cami ye gitmem biraz zor internetten öğrenebilir miyim bu şekilde öğrenenler oldumu acaba
Çok sevinirim bilgi verirsenizEvet tabii öyle öğrenenler oldu. Buradan öğrenen arkadaşlar da oldu
T.C. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı [Bilgi Yönetim Sistemi] buradan yapılıyor sanırım başvuru.Çok sevinirim bilgi verirseniz
Çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin yordum sizi Allah razı olsun Allah ta sizi sevindirsin inşallahT.C. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı [Bilgi Yönetim Sistemi] buradan yapılıyor sanırım başvuru.
Canım günlük bir sınır yok dimi. Sadece okudum diye bildirim yapcazTefsir okumak isteyenler
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Tamam paremmm Allah kabul etsin canımKurabiyem
Nego nin hatim topigine katılmıştım her ay hatim yapıyorduk sanırım 4 Kez hatim yaptık
Şimdide komşularla akrabalarla yapiyoruz
Sanırım vaktim olmuyacak kuzum
Negom şoyle söyleyeyim. Mealden meale farklilklar oldugunu gördüm. Kelime cevirisinde yanlisliklar yapilanlar var. O yüzden dediginiz gibi hem meal hem tefsir okunabilir. Ama mealde bazen biz anlayamiyoruz ve kendimiz baska türlü yorumlayabiliyoruz.Loram sende bilirsin tefsir okumamızda sakınca olur mu? Diyanetin indirdim ben ama tavsiyen varsa güzel olur
İnşaallah
Yorulmadım ne mutlu vesile olabildiysem helal olsunÇok teşekkür ederim hakkınızı helal edin yordum sizi Allah razı olsun Allah ta sizi sevindirsin inşallah⚘
Hayır yok ister bir sayfa ister on sayfaCanım günlük bir sınır yok dimi. Sadece okudum diye bildirim yapcaz
Tamam paremmm Allah kabul etsin canım
Bende indirdim alana kadar bundan okurum inşallahTamam canım bendeki diyanetin uygulamasında tefsir diyince hem meal hem tefsir çıkıyormuş iki şekilde de okumuş oluyoruz
Eki Görüntüle 2981712
Böyle
Tam daEki Görüntüle 2981705 vakti zamaninda cizmisim tevafuk oldu
Harika1 sayfa okuyarak giris yaptim tefsire
Ben meale devam ediyorum ama ya olur mu? Hedefim onu bitirmek çünkü, dün 2 sayfa okudumHayırlı sabahlar hanımlar okuma yapan oldu mu
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Olur canım sen bilirsinBen meale devam ediyorum ama ya olur mu? Hedefim onu bitirmek çünkü, dün 2 sayfa okudum
Harika2 sayfa okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?