Ben varımGüzel kitabımızı her gün (mazeretsiz günlerimizde) bir sayfada olsa okumak isteyenleri bekliyorum
Dileyen bir sayfa okusun dileyen on sayfa ama her gün okumayı adet edinelim inşallah
Tamam harikaBen varım
Müsait olunca bende bildirim yapıcamBen de başladım. Uzun zaman oldu ama ben de çok ilerleyemedim daha. Bugün okumadım inşallah uyumadan önce okumak istiyorum
Yok eleştirebilirsin evet bende böyle bir şey okudum haklısınHayırlı sabahlar sevgili @Nego,seni eleştirmiyorum lütfen yanlış anlama ama yine de söylemek istedim
Kuran'ı Kerim i meal den okumak uygun değil.meal yerine Tevsir okunmalı diye biliyorum.bunu araştır istersen ♡
Meal kelime kelime çeviri,ne buyurulmak istenmiş anlayamayız ve yanlış mânâ verebiliriz
Mikancım tefsir olarak değiştirdim konuyu. Uygulamadan okuyabiliriz dilersenBen de başladım. Uzun zaman oldu ama ben de çok ilerleyemedim daha. Bugün okumadım inşallah uyumadan önce okumak istiyorum
Tefsir olarak devam edicem katılmak istersen günde bir sayfada olsa kâr bizim içinYa çok güzel olur aslında. Bende başlayıp ilerletemedim. Şeytan vesvese veriyor sürekli.
Olur canım daha güzel olur dediğin gibi günde bir sayfa bile okusak yeterliTefsir olarak devam edicem katılmak istersen günde bir sayfada olsa kâr bizim için
Loram sende bilirsin tefsir okumamızda sakınca olur mu? Diyanetin indirdim ben ama tavsiyen varsa güzel olurBende varıım
İnşaallahOlur canım daha güzel olur dediğin gibi günde bir sayfa bile okusak yeterli
Nasıl yani? Meal okumak neden uygun olmasın? Biz kendimiz mana vermiyoruz ki Alimlerin çevirdiği manaları okuyoruz.Hayırlı sabahlar sevgili @Nego,seni eleştirmiyorum lütfen yanlış anlama ama yine de söylemek istedim
Kuran'ı Kerim i meal den okumak uygun değil.meal yerine Tevsir okunmalı diye biliyorum.bunu araştır istersen ♡
Meal kelime kelime çeviri,ne buyurulmak istenmiş anlayamayız ve yanlış mânâ verebiliriz
Bu arada pat diye daldım kusura bakma canım. Bende Feyzül Furkan aldım sadece Tefsirli meal olan. Yani Arapça yok. Amacım mazeretli günlerimde de okumak. Katılırım inşaAllah bende. İyi olacak birlikte okumak.Güzel kitabımızın tefsirini her gün (mazeretsiz günlerimizde) bir sayfada olsa okumak isteyenleri bekliyorum
Dileyen bir sayfa okusun dileyen on sayfa ama her gün okumayı adet edinelim inşallah
Günlük bildirim yapmak şartıyla.
Elinde tefsir olmayan telefona uygulama indirip okuyabilir
Meal mânâ vermek degil,sorun burda başlıyorNasıl yani? Meal okumak neden uygun olmasın? Biz kendimiz mana vermiyoruz ki Alimlerin çevirdiği manaları okuyoruz.
Önce meali sonra Tefsiri okunmalı bildiğim kadarı ile hem.
Bende de diyanetin uygulaması var oradan okurum muhtemelenLoram sende bilirsin tefsir okumamızda sakınca olur mu? Diyanetin indirdim ben ama tavsiyen varsa güzel olur
İnşaallah
Okumak isterim tabi ama tefsir yok elimde canım, uygulaması varsa da hangisi iyidir acaba