- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
ceza sistemi koy bak bakalım listedekiler nasıl okuyorBugün okuyayım inşallah. Nazar değdi bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceza sistemi koy bak bakalım listedekiler nasıl okuyorBugün okuyayım inşallah. Nazar değdi bize
Mesela nasıl bir ceza önerin nedirceza sistemi koy bak bakalım listedekiler nasıl okuyor
Mesela nasıl bir ceza önerin nedir
Katılmak isterim ama dilediğim tefsir kitabından başlayabilir miyimبِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ
Rahmân ve rahîm olan Allah’ın adıyla
اِقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذٖي خَلَقَۚ
Yaratan rabbinin adıyla oku!
Güzel kitabımızın tefsirini her gün (mazeretsiz günlerimizde) bir sayfada olsa okumak isteyenleri bekliyorum
Dileyen bir sayfa okusun dileyen on sayfa ama her gün okumayı adet edinelim inşallah
Günlük bildirim yapmak şartıyla.
Elinde tefsir olmayan telefona uygulama indirip okuyabilir
Şu önemli uyarıyı da yapmak istiyorum! Okuduğumuz tefsirden kendi kendimize mana çıkarmayalım aman bu çok tehlikeli! Demek ki bu böyleymiş ben böyle anladım demeyelim!
En önemlisi de Kuran'ı Kerimi önce indirildiği şekilde kendi dilinde mutlaka okuyalım her gün. Tefsir okumamız günlük Kuranı Kerim cüzlerimize ek olarak yapılmalıdır
Yanlış yönlendirmekten Allaha sığınırım!
Okuduğumuz uygulamalar: Diyanet, Feyzül Furkan, Şifa Tefsiri.
Dileyen kendi uygun gördüğü hangisiyse onu okuyabilir.
Evet gerçekten öyle oldu. Nickin değişmişYa benim temizlik işleri başladı kalan vakitte de hatimi yetiştirmeye çalışıyorum hep unutuyorum tefsiri ara vermek iyi gelmedi ya ne güzel düzenli gidiyorduk
Olur tabiiKatılmak isterim ama dilediğim tefsir kitabından başlayabilir miyim
Aynen son hazırlıklar tamamlanırken panik hallerde oluncaEvet gerçekten öyle oldu. Nickin değişmiş
Doğum hazırlığı mıAynen son hazırlıklar tamamlanırken panik hallerde olunca
Aynen canım temizlik vs koşturmaca ile geçiyor inşallah işlerim bitsin okumayı çok istiyorum. Arapçadan okurken hep merak ediyorumDoğum hazırlığı mı
Maşallah sağlıkla kavuşunAynen canım temizlik vs koşturmaca ile geçiyor inşallah işlerim bitsin okumayı çok istiyorum. Arapçadan okurken hep merak ediyorum
Aminn inşallahMaşallah sağlıkla kavuşun
Ben başlayacam bugün inşallah. Her gün düzenli okumayı düşünüyorum, bildirim yaparım inşallahHayırlı cumalar hanımlar. Birbirimizi motive edelim, ne güzel okuyorduk. Her gün düzenli bildirim istiyorum artık lütfen
Catlak-kurabiye
Mehfam
K Kitapkontesi
Cookiie
M M_atruska
JES
The
SUHAN
Bonus
Black Light
Hoş geldin canım Allah muvaffak eylesinBen başlayacam bugün inşallah. Her gün düzenli okumayı düşünüyorum, bildirim yaparım inşallah
Bence de toparlanmak lazım kesinlikle. Liste tutup, işaretleme mi yapılsa?Hayırlı cumalar hanımlar. Birbirimizi motive edelim, ne güzel okuyorduk. Her gün düzenli bildirim istiyorum artık lütfen
Catlak-kurabiye
Mehfam
K Kitapkontesi
Cookiie
M M_atruska
JES
The
SUHAN
Bonus
Black Light
OlabilirBence de toparlanmak lazım kesinlikle. Liste tutup, işaretleme mi yapılsa?
Tekrar başlıcam inşallah bu bir iki güneHayırlı cumalar hanımlar. Birbirimizi motive edelim, ne güzel okuyorduk. Her gün düzenli bildirim istiyorum artık lütfen
Catlak-kurabiye
Mehfam
K Kitapkontesi
Cookiie
M M_atruska
JES
The
SUHAN
Bonus
Black Light
Hoş buldum Amin Allah razı olsun canımHoş geldin canım Allah muvaffak eylesin