Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah yarin basliyorum o zamanÇok iyi olur
Bende çok ıstıyorum
Tamam o zaman yarın başlayalım. Bu sefer alt limit en az 5 sayfa olsun mu?Insallah yarin basliyorum o zaman
Evet limit olmasi daha iyi olurTamam o zaman yarın başlayalım. Bu sefer alt limit en az 5 sayfa olsun mu?
Kuranın başından mi başlıyoruz ? Yoksa benim cüzüm var aylık hatim … onun mu okusam ?Bende okumak istiyorum sayfada olsa bu sene inş bitirmek istiyorum Nego K Kitapkontesi bi dürtün benide olur mu
Tamam inşallahBende okumak istiyorum sayfada olsa bu sene inş bitirmek istiyorum Nego K Kitapkontesi bi dürtün benide olur mu
Bende almak istiyorum aslında bir nasip olmadıBende 10 ciltlik hak dini kuran dili tefsiri var,sadece ilk cildini okumustum o da 2 yil oluyor nerdeyse. Bu sene insallah seti bitirmek istiyorum. Yarin ilk ciltten basliycam insallah
Bana hediye gelmisti, o kadar cok sevinmistim kiBende almak istiyorum aslında bir nasip olmadı
Ne güzel bir hediyeBana hediye gelmisti, o kadar cok sevinmistim ki
Yani ben hatim gibi başından okuycam.Kuranın başından mi başlıyoruz ? Yoksa benim cüzüm var aylık hatim … onun mu okusam ?
Ben de başlıyorum inşallahTamam o zaman yarın başlayalım. Bu sefer alt limit en az 5 sayfa olsun mu?
Maşallah ben de tefhimul kuran okuyorum, eşimin bir arkadaşından almıştım. Bittikçe alabilirsin dedi, ben de de hadislerle kuran tefsiri var eski basım 16 cilt. Tefhimul kuran biterse ona başlarımBende 10 ciltlik hak dini kuran dili tefsiri var,sadece ilk cildini okumustum o da 2 yil oluyor nerdeyse. Bu sene insallah seti bitirmek istiyorum. Yarin ilk ciltten basliycam insallah
Bugünkü hedefim seni gecmek
Görmemişim bunu baştan başladım ben evet 12.cüzdeyim.Kuranın başından mi başlıyoruz ? Yoksa benim cüzüm var aylık hatim … onun mu okusam ?