Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde mi okuyamadınız iyi yaa sade ben değilmişimHe ya Ramazan da okuyamadık. İnşallah yeniden başlayalım![]()
tam 1 ay önce bildirim yapmışım.devam edelim.ramazanda hiç vakit ayıramadımMerhabalar , epey ara verdik devam edelim mi
Catlak-kurabiye
Mehfam
K Kitapkontesi
Cookiie
M M_atruska
JES
The
SUHAN
Ben 11.cüz de 210.nsayfadayım ramazanda okuyamadım.Yok canım ramazanda çok okurum diyodum hiç okuyamadım ama mutlaka vakit ayırıcam. Sen naptın nereye geldin?
Çok güzel olur![]()
Sizde mi okuyamadınız iyi yaa sade ben değilmişim![]()
Hepimiz aynı durumdayız, bugünden itibaren devam ve düzenli bildirim o zamantam 1 ay önce bildirim yapmışım.devam edelim.ramazanda hiç vakit ayıramadım
En yakin zamanda araniza katilirim insallah. Simdilik kizimla uğraşıyorum sadece. Evime gidip duzenimi kurunca hersey daha guzel olacak insallahMerhabalar , epey ara verdik devam edelim mi
Catlak-kurabiye
Mehfam
K Kitapkontesi
Cookiie
M M_atruska
JES
The
SUHAN
Aa doğum yaptın mıEn yakin zamanda araniza katilirim insallah. Simdilik kizimla uğraşıyorum sadece. Evime gidip duzenimi kurunca hersey daha guzel olacak insallah![]()
Yaptım 20 gunluk oldu kuzucukAa doğum yaptın mı![]()
Maşallah sağlıkla büyüsünYaptım 20 gunluk oldu kuzucuk![]()
Tesekkur ederimMaşallah sağlıkla büyüsün![]()
gözünüz aydın
![]()
Ya maşallah sağlıkla büyütün cennet kokuluyuYaptım 20 gunluk oldu kuzucuk![]()