Okunabilir bu dedigin sekilde . Ben oyle biliyorum. Zaten kuran telefonda yuklu ama telefonu da elimizde tutabiliyoruz mesela. Bu da oyle bişey.Mehfam Feyzül Furkan uygulamadan okuyanlar var ya. Oradan müsait değilken okunabilir mi? Sayfa açıkken ayet yazmıyor ama uygulama içinde var sonuçta.
İnşallah tefsir bitince de ona bakayım. Var bende 2 cildi deŞifa Tefsiri 'nin de uygulaması varmış hanımlar. İndirdim inceleyeceğim. Arapça yok içinde sadece tefsir. Sizlerde bakıp fikir verebilirsiniz
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
The
7 cilt canım şifa tefsiriİnşallah tefsir bitince de ona bakayım. Var bende 2 cildi de
Yaa ben Peygamber Efendimizin övüldüğü 2 ciltlik şifai Şerif seti ile karıştırmışım. Şimdi baktım da kitaplığa7 cilt canım şifa tefsiri
Aleyküm inşallahSelamun aleykum. Sifa tefsirine basladim. 1 sayfa okudum. Insallah ilerletebilirim bunu
Ben yine okuyamiyorum ama listeden de cikmak istemiyorum. 3 aylarda duzene oturturum insallahHayırlı sabahlarnasıl gidiyor okumalar? Okuyamayanlar listeden çıkmak isteyenler var mı?
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
The
clara
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlarnasıl gidiyor okumalar? Okuyamayanlar listeden çıkmak isteyenler var mı?
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
The
clara
Devam inşallah. 7 sayfa okudum sabahtan bu yana, devam ediyorumHayırlı sabahlarnasıl gidiyor okumalar? Okuyamayanlar listeden çıkmak isteyenler var mı?
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
The
clara
Arada kaçamaklar olsa da devamHayırlı sabahlarnasıl gidiyor okumalar? Okuyamayanlar listeden çıkmak isteyenler var mı?
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
The
clara
Kendine oku üfle şöyle birBen yine okuyamiyorum ama listeden de cikmak istemiyorum. 3 aylarda duzene oturturum insallah
Ben yine okuyamiyorum ama listeden de cikmak istemiyorum. 3 aylarda duzene oturturum insallah
Hayırlı sabahlar
Ben şu ara okuyamadım ama toparlıcam inşallah. Listede kalayım
Devam inşallah. 7 sayfa okudum sabahtan bu yana, devam ediyorumEki Görüntüle 2998583
Tamamdır, günlük bildirim yapmaya gayret edelim böylelikle okumaya da mecbur hissederizArada kaçamaklar olsa da devamlistede kalayım ben
Guzel olurTamamdır, günlük bildirim yapmaya gayret edelim böylelikle okumaya da mecbur hissederizsıkmamak adına kural koymak istemedim ama sanırım biraz kural koymam gerekecek
İlk sayfaya ay sonunda kim kaç sayfa okumuş onu da yazabilirim motivasyon amaçlı. Önerisi olanlar varsa yazabilir
Ben okuyorum negom bugün başladım yineHayırlı sabahlarnasıl gidiyor okumalar? Okuyamayanlar listeden çıkmak isteyenler var mı?
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
The
clara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?