KURAN-I KERİM dinletin

dkab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
20
0
hamile olan bayanlara önemli bir tavsiyem var, büyük islam alimlerinin anneleri abdestsiz yere basmamışlar, devamlı kuran okumuşlar, bebek daha anne karnındayken huyu ahlakı şekillenmeye başlar biliyorsanız kendiniz okuyun ya da internetten dinletin ilk aydan son aya kadar bunu yapın , Allah ahlaklı nesiller yetiştirmeyi herkese nasip etsin,sevgiler.......

ilk defa duydum :1ninca:
dinletmek nasıl yani :bbo:

biliyorsunuz bebek anne karnında duymaya başlar, tepki verir, mozart, beethoven...vs klasik müzik dinletmeyi tavsiye ediyorlar, onların yanında bi de kuran.........anladın

hım anladım :sinifsinif:
ne bilim garip geldi bana kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum canım hiç duymadığım için garip geldi
doğru değildir demiyorum yani yerimseniben

tsk ederım hamıle degılım ama dıkkate alıcam cok mantıklı

bebek anne karnında hareket etmeye başladığında , anneye tepki verirmiş arada. müzik dinletin ,kitap okuyun diyorlar.ama kuranı duymamıştım ilginç.ben de deneyebilirim.

Deneyen arkadaşlarım oldu. Hamileliği boyunca hem kendi okuyordu sesli, hemde cd den evde dinliyordu. Şimdi kızı var. Sakin,huzurlu ve çok güzel bir ahlaklı kız maşallah. Hem hamileliği hem de sonrası çok huzurlu geçti. Hamile arkadaşlar tavsiye ederim.

evet canım bunu duymuştum , çok güzel bişey , kuranı kerimin güzelliği hem kendimize hemde bebeğimize mutlaka yansır , inşallah hayatlarımızada yansıtabiliriz ..

evet çok güsel bişe,hem doğum da kolay olur Allahın yardımıyla değilmi.
Allah herkese hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin.

bunda garip olan bişey yok kızlar kuran dinletin yada sizler dua ederken sesli edin yavrularınızda duysun
kulak aşinalığı olsun ben her gece dua ediyorum yükses sesle ayetel kürsi okuyorum her gece 7 tane
ağrım sızım olmadıği kendimi iyi hissettiğim zamanlarda Allah ım kabul ederse yasin tebareke amme falan okuyorum hepsini kızımında duyacağı şekilde okuyorum
Allah ım inşallahh sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin
dileyen isteyen bekleyen herkesede ana baba olmayı nasip etsin inşallahh

maşallahhh arkadaşının kızına canım ne güzel

tamamen katılıyorum hamile kalırsam kuran dinletmeyi bende isterim :Saruboceq:

tskler canim benim cok dogru aslinda
cok duymus okumusumdu millet anne karninda mozart dinletio kurandan nden dinletmiyelimki

tskler canim benim cok dogru aslinda
cok duymus okumusumdu millet anne karninda mozart dinletio kurandan nden dinletmiyelimki

aynen katılıyorum incim.
Rabbimin gönderdigi meleklere,yine rabbimden olan mucizeyi dinletmek çok çok mantıklı birşey...benim kardeşimde hep okurdu dinlerdi...Maaşallah nazar degmesin şimdi bebegi çok uysal.uykudan uyanışı bile sakin...

opuyorumnanaktanOY KURBAN OLURUM BEN O MINIGEopuyorumnanaktan
cidden ne yalan söyliim hic aklima gelmemisdi tuanamda dinletmek ama insallah ikincide nasip olur:Saruboceq:

bende hamileyken bebeğime yasin ve yusuf suresini dinletiyordum. Allaha çok şükür bebeğim sakin ve uslu oldu. Beni fazla üzmüyor. Yararı olduğuna kesinlikle inanıyorum.

bence de klasik müzik falan dinleteceğinize Kuran dinletmek daha yararlı.

evet canım bende bununla ilgili yapılan bir araştırmayı okumuştum anne karnında kuran dinletilen çocukların zeka gelişimi çok iyi oluyormuş hatta bu konu bir ara tartışılmıştı ama bende inanıyorum.artık bebeğim duymaya başlamıştır yavaş yavaş başlayayım diyordum bende dinletmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…