Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunGünaydın sinsiler güzel haberler vereyim,dün dişe gittik kanala gerek yok dedi dr,sağolsun araştırmış merak edip 7 tane olunca onlarda şaşırmıştı,Sadece hastalık olarak bakılıyor şimdilk 3 ay sonra kontrole gidecem gene nasıl sevindim varya kalbim attı heyecandan .
Çok sağol sedacım.Geçmiş olsun
Geçmiş olsunGünaydın sinsiler güzel haberler vereyim,dün dişe gittik kanala gerek yok dedi dr,sağolsun araştırmış merak edip 7 tane olunca onlarda şaşırmıştı,Sadece hastalık olarak bakılıyor şimdilk 3 ay sonra kontrole gidecem gene nasıl sevindim varya kalbim attı heyecandan .
Geçmiş olsun altın kızGünaydın sinsiler güzel haberler vereyim,dün dişe gittik kanala gerek yok dedi dr,sağolsun araştırmış merak edip 7 tane olunca onlarda şaşırmıştı,Sadece hastalık olarak bakılıyor şimdilk 3 ay sonra kontrole gidecem gene nasıl sevindim varya kalbim attı heyecandan .
Çok sağol teekkürlerGeçmiş olsun
Çok sağol teşekkürlerGeçmiş olsun altın kız
Hayırlı haberlerle döner inşallahHayırlı sabahlar
Aklım Nevoşta, kesin çoğumuzun aklı da Ondadır.
Gece uyudum uyandım düşündüm, çok iyi olacak inş, çok az kaldı yeni hayatına hepimiz dua edelim canlarHayırlı sabahlar
Aklım Nevoşta, kesin çoğumuzun aklı da Ondadır.
İnşallah canım. Aynen , gece uyanınca benim de aklıma geldi.Gece uyudum uyandım düşündüm, çok iyi olacak inş, çok az kaldı yeni hayatına hepimiz dua edelim canlar
Gece mesajlastik, duramadım morali çok iyi çok şükürİnşallah canım. Aynen , gece uyanınca benim de aklıma geldi.
Çicemm ameliyat saati bellimi.Gece mesajlastik, duramadım morali çok iyi çok şükür
Senelerden beri çekiyor. Ameliyat olmak bi nasip olmadı bugüne kadar, engeller çıktı hep. E haliyle stres yaptı, olup ta o stresten kurtulmak için.Gece mesajlastik, duramadım morali çok iyi çok şükür
Şuan ameliyatta gül goncam nevosumuzÇicemm ameliyat saati bellimi.
Tüm sıkıntıları bitecek inş nazomSenelerden beri çekiyor. Ameliyat olmak bi nasip olmadı bugüne kadar, engeller çıktı hep. E haliyle stres yaptı, olup ta o stresten kurtulmak için.
Güzel haberlerini alalımda nevoşun,bir kendine gelsin mesaj atarımŞuan ameliyatta gül goncam nevosumuz