• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Denenmiş Lezzetli Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    361
  • Anket Kapalı .
Günaydın sinsiler güzel haberler vereyim,dün dişe gittik kanala gerek yok dedi dr,sağolsun araştırmış merak edip 7 tane olunca onlarda şaşırmıştı,Sadece hastalık olarak bakılıyor şimdilk 3 ay sonra kontrole gidecem gene nasıl sevindim varya kalbim attı heyecandan .

Günaydın sinsiler güzel haberler vereyim,dün dişe gittik kanala gerek yok dedi dr,sağolsun araştırmış merak edip 7 tane olunca onlarda şaşırmıştı,Sadece hastalık olarak bakılıyor şimdilk 3 ay sonra kontrole gidecem gene nasıl sevindim varya kalbim attı heyecandan .
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun ❤️

Geçmiş olsun altın kız 💐

Hayırlı sabahlar
Aklım Nevoşta, kesin çoğumuzun aklı da Ondadır.
Gece uyudum uyandım düşündüm, çok iyi olacak inş, çok az kaldı yeni hayatına 🤲🫶🍒 hepimiz dua edelim canlar🤲🥰🫶🍒

Gece mesajlastik, duramadım🥺 🤲 morali çok iyi çok şükür 🤲🥰🫶🍒
Senelerden beri çekiyor. Ameliyat olmak bi nasip olmadı bugüne kadar, engeller çıktı hep. E haliyle stres yaptı, olup ta o stresten kurtulmak için.

Back