Nokta kadar bir böcekti gördüğüm.Yaz boyu ben de görmedim ama 2 gün önce birkaç tane sinek mi yedi böcek mi kabarıp kaşındı.
Ooooo, zengüünn.Türk kahvesi mi o da ne?
Olabilir elticimOlabilir elticim, misâl benim bu evde hiç karınca yoktu bu sene başladı.
Ama zaten böcek görünce kaşınırım normalde de, benim pimpirikliliğimden de kaşınmam olabilir, bilmiyorum.
Eeee sen bu işten anlıyorsun
Öyle yapacağım elticim.Olabilir elticimama tedbir almak veya takip etmek iyi olur.
O uyumaz
Uyku ve ben
Aşkom bilirO uyumaz
Ben sadece kahveyi köpüklü sevdiğim için dedim,senin kahvenin başına ne geldiğini bilmiyorum kiYa yine konumdaki gibi taşırırsam köpükleri giderseyoksa o yüzden mi özellikle köpüklü olsun diyorsunuz , köpüklü olmadı diye tekrar çekeyim dedim fırsat olmadısonra dedim Amaaan sanki o kadar iddialı tarif varken ona mı bakacaklar ya konuma bakanlar bi kahveyi yapamamış derse normalde kahveleri hep köpüklü olurdu, gidem de bir köşede ağlayayım
Ben de sevmem köpüksüz kahveyiBen sadece kahveyi köpüklü sevdiğim için dedim,senin kahvenin başına ne geldiğini bilmiyorum ki
Anladım canımBen de sevmem köpüksüz kahveyiYasmin ve Nevoş biliyor, o yüzden dedim
Niye kız severim ben menengiçi.O içmez öyle kahveler
Sen var yaaaaaBence seda bize menengiç kahvesini yapsın