- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
- 133
Çocukluğumda çok çok zayıf olmama rağmen ergenlikle birlikte süregelen bir tontişliğin içerisindeyim. 20 yaşımda 52 kilo olduğumu hatırlıyorum ama sonra okulun bitmesi kpss ve sonrasında masa başı iş derken üzerime yapışıp kalan kilolarım var. Şu an 29 yaşındayım ve 73 kiloyum. Her pazartesi bu hafta iyi diyet yapacağım deyip öğlen olmadan yoldan çıkıyordum. Taki bu pazartesiye yani bugüne kadar. Sağlıklı beslenme ve zayıflama konusunda çok okudum araştırdım ama uygulama sıfır. O yüzden neden zayıflama günlüğü adı altında yaptıklarım ve yapacaklarımı paylaşacağım.
*ilk olarak dün gece itibariyle başlamış bulunuyorum 3*21 şeklinde yapacağım zayıflama meditasyonu.
*Saat 17.00'dan sonra birşey yememe. Bu beni zorlayabilir çünkü mesaim 18.30'da bitiyor ama yiyeceğim birşeyler getireceğim hergün.
*Günlük 2 lt su. Havaların soğuması ile birlikte su tüketimim azalmıştı ama kendimi zorlayak 2 lt tamamlayacağım.
*Her akşam yapmam mümkün değil ama haftada en az 2 gün ve cumartesi, pazar günleri leslie ile yürüyüş yapmayı planlıyorum.
*Her zaman yaptığım sabah byük bir bardak sıcak suyumu içeceğim.
*21 gün şekersiz yaşamaya hafif kendime uyarlanmış şekilde yarın itibari ile başlayacağım inşallah.
Şimdilik bu kadar hedef kilom ilk başta 65 daha sonra 60 ve en nihayetinde 57-56
*ilk olarak dün gece itibariyle başlamış bulunuyorum 3*21 şeklinde yapacağım zayıflama meditasyonu.
*Saat 17.00'dan sonra birşey yememe. Bu beni zorlayabilir çünkü mesaim 18.30'da bitiyor ama yiyeceğim birşeyler getireceğim hergün.
*Günlük 2 lt su. Havaların soğuması ile birlikte su tüketimim azalmıştı ama kendimi zorlayak 2 lt tamamlayacağım.
*Her akşam yapmam mümkün değil ama haftada en az 2 gün ve cumartesi, pazar günleri leslie ile yürüyüş yapmayı planlıyorum.
*Her zaman yaptığım sabah byük bir bardak sıcak suyumu içeceğim.
*21 gün şekersiz yaşamaya hafif kendime uyarlanmış şekilde yarın itibari ile başlayacağım inşallah.
Şimdilik bu kadar hedef kilom ilk başta 65 daha sonra 60 ve en nihayetinde 57-56