Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

değişik olmus bencede ben begendım güle güle kullan cnm benmde ust kulagımda var ıkı tanesengözlerimebaksanab

canım ii cesaret etmişs,n orayı deldirmeye canın acımadımı:tomato::tomato::tomato:

bence kulak memesindeki küpeler daha hoş duruyor.ve ben kulakta tek delik olarak küpe takılmasını tercih ediyorum.kızımın kulakları tek delikli ama bazen beni kızdırmak için mi söylüyor bilmiyorum :eek:klava:,iki delik istediğini çift küpe istediğini söyleyince şiddetle karşı çıkıyorum...kafamçokkarıştı

Bence güzel olmuş enteresan bi yer ve kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi gerçekten güle güle kullan..

pearsingin varmı canım ben beğenmedim sen beğenmişsin ki yapmışsın.önemli olan bu.güle güle kullan ama ben şöyle düşünüyorum pearsing yada bu tip aykırı şeyler yaptıranların kendilerini ispatlama yani ben kural tanımam aykırılığı seviyorum gibi bir durumları varmış gibi geliyor önyargı olabilir ama bana öyle geliyorr ooo vaybe cesaretliymisin dedirtmek hoşlarına gidiyormuş gibi sankii.bu benim fikrim ama kesinlikle incitmek kırmak olarak algılanmasın.

seni anliyorum tabiki boyle dusunebilirsin ama benim acimdan soyleyeyim, amacim kendimi baskalarina ispatlamak degildi. dikkat cekmek icin kesinlikle oyle birsey yapmam.
burnumu deldirmeyi kendimi bildim bileli istemisimdir ama turkiye'deyken imkanim olmamisti(cevre bakimindan). buraya gelince esimde destek verince gidip yaptirdim.
bu kulagima gelince bazen insan bir degisiklik olsun diye gider sacini kestirir yada farkli bir renge boyar. bende bunu yaptim yani bir degisiklik olsun diye.
ama bir yandanda sana hak veriyorum burda bircok genc kizlar biliyorum 18 yasina gelipte gobeklerini yada dillerini deldirmek icin bekleyemeyenler. hatta '18 yasima gelim artik annem birsey diyemez' diyenler. bazi kisiler sanirim peircing yaptirarak 'artik buyudum istedigimi yapabilirim' demeye calisiyorlar.

bn cok begendım kulagmda12 tane delık war we spor gıyındgmde takıorum onlara we cok gusel oluo bnce bu da cok gusel cok yakısmıs halka kupeyle cok yakısmıs:hooray::hooray::hooray::hooray:

bende de bir kulagimda sira sira uc kupe var ama gayet sirali guzel duruyo ya da bana oyle geliyo bilmem. canim darilma ama benim bu pek hosuma gitmedi. karmasik olmus sankim

sen beğenmişsin belliki, güle güle kullan:) eşin de sevdiyse gerisi önemli değil.

ama bi garip geldi bana bakarken bile ne kadar canının acıdığını düşündüm.

jeyyarbence cok tarz olmus,yakısmıs yani bnm bi arkadsımda da vardı cok güsel duruodu bnmde de bir ara dudagmın sol alt kısmında piercing vardı oklda takamadıgm için kapandı malesef yenden deldrmek istiyorm ama artık ailem izn vermio yaaa:a015::1no2:

bence çok güsel olmuşş walla ama metal küpe yerine taş küpe takarsan bence daha feminen olur.. güle güle kullan SÜPER

inanmıyorum ya bu ne ıyyyyyy tabi zevk meselesi onuda belirtiyim ama hiç güzel olmamış rüküş

harika bir fikir. bu foruma arada bakardım ama hiç msj yazmamıştım. bayıldım ya. farklı olmak ve bunu yaşamına yansıtmak iidir. bir arkadaşta yazmış: küçük küpe taş olsa çok süper olur bencede.

X