Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

Cok güzel bence, bende yaptiricamda bi türlü vakit bulupda gidemedim, kuzenimdede var güzel duruyor

çok güzel olmuş cesaretimi toplayınca bende yaptırcam inşallah:Saruboceq:

farklı duruyo ama güzel...taşlı bir küpe taksan bence daha hoş durur..annem öyle bişey yaptırdığımı görse beni evden kovar kesin lülülülülülü düşün 20 yaşıma geldim sol kulagıma zorla ikinci deliği deldirdim...ancak benim hedefim göbeğime piercing :dance:
hayırlı olsun canım cok hoş durmuş :içelim:

ay ben 1 küpe bile takamam... kulak memem yırtılacak gibi oluyor....:roflol: sen napmışsın ya..:1shok:. iyi cesaret ben tam bakamadım bile....neyse güle güle kullan...

herkese cok tesekkur ederim. umarim yaptirmak isteyenler cesaretlerini toplayip yaptirirlar. aciyor ama bence deger :))

ben severim orada küpe ama inciyle hiç güzel durmamış bence ikisi de beyaz taş olsa çok güzel durur ama tabi senin zevkin cnm hayırlı olsun :KK70:

bence çok güzel seneye bende delriricem ama orası için ucunda top olan halkalar var onlardan tak bu küpe güzel olmamıs okadar

benim tarzim degil ama kötüde durmuyor zevkler tartisilmaz :) o ne oraya da küpe mi takilir diyenlere sesleniyorum cicilerim daha fenaaa takilmayacak yerlere küpe takanlar var gene bu iyi yani :)

bence hos..
yengemde yaptirdi,agrisi disinda iyi diyor ama ben cesaret edemedim en üst tarafa yaptirmistim..yaptirmaz olaydim..3 sene oldu hala ara ara aciyo,cikarmayada kiyamiyorum onca aci cektim diye..off offfff,piercing bi hastalik yaa...
güle güle kullan canimcim

bence hos..
yengemde yaptirdi,agrisi disinda iyi diyor ama ben cesaret edemedim en üst tarafa yaptirmistim..yaptirmaz olaydim..3 sene oldu hala ara ara aciyo,cikarmayada kiyamiyorum onca aci cektim diye..off offfff,piercing bi hastalik yaa...
güle güle kullan canimcim

tesekkur ederim canim :)

Ben kulağıma sahte kupe takamıyorum malesef,hemen iltihap oluyo.

ama düşünsem orasını deldırmek aklıma gelmezdı hiç:uhm:

süper olmuş abi ya..ordaki küpe de küçücük stn..beğenilmicek bi durum yk ztn...varla yok arası bise..bnde kulak kepçemin iç kısmını deldirdim...acıdı ama gsl oldu..güle güle kullan cnm çk yakışmış

X