- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ben 3. delikleri sürekli yenilemek zorunda kalıyorum. Daha dün deldirdim. Küpeyi çıkarınca illa ki bi kanama yapıyor.
Ben de şu kıkırdak deldirmeyi merak ediyorum, çok acıyor mu acaba?
acımıyor ama enfekte olmamasına dikkat etmek lazım.Ben 3. delikleri sürekli yenilemek zorunda kalıyorum. Daha dün deldirdim. Küpeyi çıkarınca illa ki bi kanama yapıyor.
Hiç bulaşmayayım o zaman çünkü vir değil bir kaç delik lazımÖyle böyle değil o kikirdagin acısı. Burnumu 4 kere deldirdim, birçok kez kendim deldim. Kulagimin ikinci ve üçüncü deliklerini kendim deldim. Buna rağmen kikirdaktaki kupeye dört gün dayanabildim. Yok böyle bir acı.
Şimdi baktım da benim kulak kepçem zaten böyle dümdüz değil, yeterince yer yokacımıyor ama enfekte olmamasına dikkat etmek lazım.
iyileşmesi kulak memesine göre daha uzun sürüyor.
delik olan kısma krem sür, birde sen o küpeyi arada bir çevirmen gerekti,bu arada san bir not aradan 1 hafta gecse ve küpeyi 1 gün takmasan bile delik hemen kapanıyor bilmiş ol
Küpeden dolayı o çok sıkmışlar delmek için taktıkları küpe hep öyle sıkı oluyor telaş yapmayın şuan hassas birkaç gün sonra yardım alarak çıkarınMrb. öncelikle
Geçen hafta bugün kulağımın 2.sini deldirdim. bugün tam çıkaracaktım, küpe kulağımdan çıkmıyor, çekiyorum çekiyorum olmuyor !
Ne yapacağım?
Kuyumcu deldi bu arada.
Deldirdiğim yere gitme şansım da yok.
Mümkünatı yok, çekiyorum, çeksemde çıkmıyor, üstüne birde canım acıyor.
Küpeyi saat başı çevir, çıkarırken acımasın demişlerdi, çevirmiştim bende acımasın diye.
Ama şimdi arkasından ayrılmıyor küpe :18:
Haha sazan 2 olduYine hortlamis bir konu yine sazan gibi atlayan bir ben
ben yıkanıyorum, yıkan bişi olmaz.şey ben bişi sorucam kulağıma 4 delik deldirdm 3 ü birinde 1 tanesi ötekinde ne zaman banyo yaabilirim ? her gün banyo yapan biriyim normalde ilk defa deldirdim kulağımı herkes banyoya girme yazmış ne zaman girebilirim en erken
Ben ki acıya dayanıklıyımdır, kıkırdaktaki küpe deliği beni mahvetmişti, 2 gün dayanabildim yalnızca.Ben 3. delikleri sürekli yenilemek zorunda kalıyorum. Daha dün deldirdim. Küpeyi çıkarınca illa ki bi kanama yapıyor.
Kupenin arkasi mi cikmiyor yoksa kulağa mi kaynadi? Kupeyi tam tur cevirebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?