Küpe . Bir bakarmısınız ?

Evet, arkadaş çevirmemi tavsiye etti. Biraz daha uğraşayım bakalım..

Canım çevirmeli küpe o fotoğraftan anladığım kadarıyla.. Dediğin gibi çevirmeyi dene olmazsa annen filan evdeyse ya da herhangi biri ona çevirttir.. Baktın olmuyor, taktırdığın yere de gidemiyorsun git bir gümüşçüye baksınlar..

Allah'ım çok şükür sol kulağımdaki çıktı.Sinirle bi çektim, düştü yere. Kolonya sürdüm hemen.Şimdi biraz zonkluyor
Sıra sağ tarafta:18:

zeytinyağı,krem,vazelin,sabun bunlardan birisini sürüp çevir ucundada asılman gerekiyor yiv yeri bozulmuştur. inşallah çıkar acısını ağrısını bilirim

Allah'ım çok şükür sol kulağımdaki çıktı.Sinirle bi çektim, düştü yere. Kolonya sürdüm hemen.Şimdi biraz zonkluyor
Sıra sağ tarafta:18:

Tebrik ederim canım

Yalnız çok asılma, vidayla kulağını kanatırsın canım.. Çevirmeye devam et bence...

Sağol canım da pek çıkacağa benzemiyor bu.

Kızlar bide kulak deliklerim çok mu yakın? deldirme küpesnin altına başka takınca herkes yakın olduğunu söylüyordu.

Şimdi çıkan küpenin yerine başka taktım, resmen yapışıklar.

Eklentiler

• $Resim 003.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 290
Son düzenleme:
biraz fazla yakin gibi ama mesela alttaki kupeyi buyuk usttekini kucuk tercih edersen daha hos olur yada tam tersi ikisi ayni olcude olunca pek hos durmuyor

Tweety buraya mı geldin kız sen
Survivor topiğine daldım ama küpe çıkmayınca buraya zapladım ne yapalım
Tam dur yerlerini değiştircem. Ah bide sağ kulağımdaki çıksa.

Tweety buraya mı geldin kız sen
Survivor topiğine daldım ama küpe çıkmayınca buraya zapladım ne yapalım
Tam dur yerlerini değiştircem. Ah bide sağ kulağımdaki çıksa.

krem felan sursen benimde kucukken oyle olmustu baskasinin yardimiyla zar zor cikti sende annenden filan yardim al:26:

Birkaç dakika önce onu çıkarmayı başardım, maşallah kapkalınlar zaten. kolonya falan sürdüm. ehr iki kulağımdaki küpeleri çıkardım, bepanten merhem sürdüm.Kulağımda bepanteni ne kadar bekleteyim bayanlar? 1-2 saat dursa kapanmaz herhalde, değilmi

Son düzenleme:

ikiside ciktiysa iyiymis kapanmaz herhalde bilemiyorum ama kupe taksan iyi olur bence :26:

Yeni delik kapanır.. deldirdikten 1,5 hafta sonra çıkardım annemin aklına uydum.. dinlensin kızım kulağın dedi.. neyse aradan 2-3 saat geçti.. takayım dedim.... çıkarmaz olaymışım!!! hemen eczacı tanıdığımı aradım bir güzel fırçaladı neden çıkardın diye.. nerden baksan 1-1,5 ay full küpeli olmalı yoksa kapanır hemen dedi.. Bilgin olsun canım..

hadi gözün aydın :) bence kulağına ve takıcağın küpenin ucuna arko krem sür öyle tak inan çok rahatlarsın acı falanda olmas kızarıklıkta..

Konuyu görünce yorum yapmadan duramadım.Geçen sene ben de kulağımı deldirmiştim.Hem de 2 tane.Bir tanesi kulak memesinin üst tarafına diğeri de biraz daha üst kısma ama eczanedeki kız yanlışlıkla kıkırdağımı delmiş.Öyle bir acı görmemiştim.İki hafta boyunca çok sızladı ve geceleri uykumdan uyanıyordum hep.Sonra kıkırdağımdakini çıkartmaya çalıştım ama yok çıkmıyor.Eczaneye gittim kadın zorladı biraz tabi bu arada felakett derece de acıyor kulağım kanıyor falan yok çıkartamadan eve geldim.Ve aynaya baktığımda o kötü manzarayla karşılaştım.Kulağım şişmiş küpe de etimin içine gömülmüş değil çıkartmak elinle bile tutulcak gibi değil.E canım da acıyor böyle de duramazdım.Halam ve babannem zar zor tuttular beni de annem hemen çıkartıverdi.Öyle çok acımıştı ki canım tarif edemiyorum bunu.Şimdi iki deliğim var üçüncüsü kapandı gitti.Bir daha da kulak deldirmek mi asslaaaaa [

Senin konuna da gelince canımm iyi olmuş sevindim çıkarttığına bol bol krem sür.Kremi sürüpte tak küpeyi kremli kremli dursun oh miss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…