• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küpe . Bir bakarmısınız ?

İnanmıyorum yaa 15 dakikadır girmedim topiğe.yani delik sadece 15 dk. boş kaldı, bepanten merhem sürmüştüm üstelik. Neyse küpeyi takayım dedim. olmuyo girmiyo, koştum annemin yanına, niye çıkardın ettin falan filan. aldım delme küpesini gözlerim dola dola taktım küpeyi . şimdide vidası kayıp!

Son düzenleme:
İnanmıyorum yaa 15 dakikadır girmedim topiğe.yani delik sadece 15 dk. boş kaldı, bepanten merhem sürmüştüm üstelik. Neyse küpeyi takayım dedim. olmuyo girmiyo, koştum annemin yanına, niye çıkardın ettin falan filan. aldım delme küpesini gözlerim dola dola taktım küpeyi . şimdide vidası kayıp!

:20::59:,,,,,,,,,,,,,,,,

Ooof off. ne yapsam bilemedim ki. Tıpası olmadan 1-2 dakikaya düşecek bu!
Sanırım yaza kadar çıkaramayacağım küpeyi !

benimde küçükken öyle birşey başıma gelmişti vazelin krem her yolu denedim olmadı.doktora gittik yola yola çıkardı valla.iyisi mi sen kendin çıkarmaya çalış hatırlamak bile istemiyorum o günü:14:

Aman canım ya taktığın şeye bak Allah aşkına..
Benimde kulaklarımda 2. ve 3.delikler vardı..
2.delikler baya dayandı ama 3.delik 2 hafta sona kapandı.. Şuan 2de 3de kapalı. :27:
Kıkırdağa doğru gittikçe hem canın daha çok yanıyor hem de kapanması çabuk oluyor.. Küpeyi minimum 2 ay takacaksın ki yer edinsin canım..

Boşver kapansın, tekrar deldirirsin zaten ilk küpe girişiyle çok yakınmış sanırsam, daha güzel deldirirsin sıkma canını :34:

arkasını bulamadıysan başka küpe tak canım
mutlaka gümüş filan olsun ama
alerji yapar yoksa
benim kulağımdada çok delik var iyi anladım durumunu
sık küpe değiştirme bi süre tamam mı?:14:

kremleyip dene canım ..mecburen çıkarmak zorundasın çıt deyip çıkar bir çıkıntılı yeri var ordan kurtaracaksın..kızımın da öyle olmuştu yavrucağım çok ağladı ama en sonunda çıkarmıştık çokk şükür Allah ıma..

Başka bir küpenin arkasını taktım ne yapalım artık..banyo yaptım, çıkmadı. çok dağınık yatıyorum ona rağmen çıkmadı, şükürler olsun:16:

Mrb. öncelikle :51:

Geçen hafta bugün kulağımın 2.sini deldirdim. bugün tam çıkaracaktım, küpe kulağımdan çıkmıyor, çekiyorum çekiyorum olmuyor !
Ne yapacağım?
Kuyumcu deldi bu arada.
Deldirdiğim yere gitme şansım da yok.

Mümkünatı yok, çekiyorum, çeksemde çıkmıyor, üstüne birde canım acıyor.
Küpeyi saat başı çevir, çıkarırken acımasın demişlerdi, çevirmiştim bende acımasın diye.
Ama şimdi arkasından ayrılmıyor küpe :18:

TATLIM BEN 3 YERDAN DELDİRDİM dokunmuyordum bile arada merhem sürsem çevirsem böyle işte 1 haftada iiiileşti sende iileştikten sonra bi aynı kuyumcuya git bakalım belki onlar çıkartır

Bu kulak deldirme sonrası bu kadar zormuymuş, bende 2. leri düşünüyordum. Küçücük çocukların kulaklarını deldiriyorlar, basit bir işlem sanıyordum...

Arkasını direk çekersen çıkmaz ki. Hem de o küpeler :( Yeni deldirince öyle takıyorlar. Önünden de arkasından da tut öyle çek arkayı. Direk arkayı çekersen çok acır tabi. Ben de yaşamıştım o sorunu. Bir de şöyle bir şey var. Şimdi çekersen çok acıyacağından geri bir süre takamazsın. Biraz kapanır. Bence şimdi çıkarma. Kendikendine delik düzelir. Biraz geçince hem daha az acır hem de geri takabileceğin için kapanıp daha zor girme ihtimali azalır. Biraz daha idare et öyle :)

Sorununla biraz alakasız olucak canım ama ikinci deliği çok yakın deldirmişsin bence bırak kapansın daha iyi :55:

merhaba arkadasim benim esim kuyumcu simdi gosterdim fotoyu
arka kismini hani su 8 gibi olan var ya onu kenarindan bi seyle ayira bilirse birbirinden o zaman cikar dedi.bi arkadasina soyle yapsin ama dikkat edin kesici bi sey olmasin

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize.
Küpeyi mecburen geri taktım.
çünkü çıkardıktan 15 dakika sonra geri kapandı..
1 aya yakın çıkarmayı düşünmüyorum..
Çünkü biliyorum hemen kapanacak yine..
:50::30::31::14:

küpeyi çıkardın mı? bende 4 tane küpe var nasıl çıkaracağımı kara kara düşünüyorum. 17 gün oldu hala çok sert çıkmıyor. etrafına vazelin sürdüm ama çıkacak gibi değil :53:

bende kulağımı DÜN ( 22.07.2016 )deldirdim bi kulağıma 3 tane diğer kulağıma 1 tane ilk defa deldirdim ve açıkçası korkuyorum banyo yapabilir miyim ve ne zaman çıkarmalıyım küpeyi delen abla 1 ay sonra dedi ama interneette 2 hafta yazmışlar ve küpeyi çıkardığım zaman çok kanayacağını söyledi arkadaşlarım doğru mudur kanamaması için ne yapmalıyım ?

Ben 3. delikleri sürekli yenilemek zorunda kalıyorum. Daha dün deldirdim. Küpeyi çıkarınca illa ki bi kanama yapıyor.
Ben de şu kıkırdak deldirmeyi merak ediyorum, çok acıyor mu acaba?

Ben 3. delikleri sürekli yenilemek zorunda kalıyorum. Daha dün deldirdim. Küpeyi çıkarınca illa ki bi kanama yapıyor.
Ben de şu kıkırdak deldirmeyi merak ediyorum, çok acıyor mu acaba?

Ben o kıkırdağıa raştırdım 5 ay ağrı yapıyor demişler hep arkadaşlarımda kıkırdağını deldirişlerdi sakın deldirme uyuyamıyorum ağrısına falan diyolar

Tam olarak şöyle bişey istiyorum işte...
i
FB_IMG_1469285644537.webp

Son düzenleme:
Back
X