- 13 Mayıs 2021
- 14
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi BALKIZCANKIZGUZELKADIN
-
Ama doğru düşünsene yuvayı dağıtıyorsunyuva yıkanın yuvası olmaz
Ayy kıyamammm dursun ya ne biti benm balkonum komple kuş yuvasıydı eski evimde aşırı pisti kabul ama bit mit gelmedi gelse bana gelirdiMerhaba hanımlar benim evin camına kumrular yuva yapmış bazısı diyor kış biti gelir yumurta yoksa boz kov kuşları...
kimisi diyor pencereyi kapat gelmez bit mit...
Yuvada henüz yumurta yok ben ne yapayım bilemiyorum ama kıyamam ben yabitlenmekte istemiyorum ne yapacağız?
Kuzum bizde var klimanın oraya yapmışlar her sabah erkenden uyanıyoruz bir de sese eşim hep boz, diyor ama bir kez hafif su serptim yalan olmasın gece boyu vicdan azabı çektim hayvana su değdi mi acaba diye çok üzüldüm asla bozmuyorum gelsinler hatta bazen pencere kenarına güvercin bile geliyor uçuruyolar artık video çekiyorumMerhaba hanımlar benim evin camına kumrular yuva yapmış bazısı diyor kış biti gelir yumurta yoksa boz kov kuşları...
Yuvada henüz yumurta yok ben ne yapayım bilemiyorum ama kıyamam ben yabitlenmekte istemiyorum ne yapacağız?
ne alaka ya sizin kirasını verip oturduğunuz evin balkonunu nasıl kapatıyor? kapalı balkon ile açık balkon aynı şey değil ki. siz balkon açık diye tutmuşsunuz evi. kime ne sizin balkonunuzdan? ha siz de kapalı balkon olsun güzel olur diye düşündüyseniz o başka tabii ama.Bit olsaydı benim evde olurdu herhalde güvercin ailesi balkonumu benden alıp kendine tahsis etmişti. Hiç şikayetçi değildimAma ev sahibimiz kapattı balkonu. Komşularımız rahatsız oluyorlarmış. Sanki onlar yaşıyordu Onların gitmesine üzülmüştüm
ne alaka ya sizin kirasını verip oturduğunuz evin balkonunu nasıl kapatıyor? kapalı balkon ile açık balkon aynı şey değil ki. siz balkon açık diye tutmuşsunuz evi. kime ne sizin balkonunuzdan? ha siz de kapalı balkon olsun güzel olur diye düşündüyseniz o başka tabii ama.
konu sahibi, bozmayın tabii ki de yuvaları.
hayvan sevmeyenlerin bahaneleri aşırı saçma. hayır öylesine uçarken yolunun üstünde olan bir kuş da pisletebilir. gökyüzüne mi karışacak? benim üst komşum dubleks, kendi evi. 20-30 tane güvercini var. arada bi camlarımızın önünde kakalarını görüyorum temizliyorum, bir kere bile bişey demek geçmedi aklımdan. adam bakıyor, besliyor kuşların karnı doyuyor. komşuyu gürültü yüzünden şikayet edersin, halı kilim silkeliyordur şikayet edersin, çöp atar şikayet edersin de kuşlar yuva yapıyor pisleniyor nedir.Neymiş efendim site yönetimi karar almış kapatılacakmış zorunluymuş. Kuşlar yuva yapıp pisletiyormuş. Doğalgaz kombisine zarar veriyorlarmış (ki kombi kapaklı dolapta kapalı). Hayvan sevmeyen gerçek hayvanlar napabiliriz kiAh ah deşmeyin yaramı
Ne biti?!! Ama çok pis pisletiyorlar. Tek sıkıntı ohaba hanımlar benim evin camına kumrular yuva yapmış bazısı diyor kış biti gelir yumurta yoksa boz kov kuşları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?