kumdan kale evliliğim elimde parçalanıyor

Kollarımı sıkti işine devam ediyordu ne anladı bende bilmiyorum ama bagırdım.cekildi hala kollarımı sıkıyordu canım acıyo diye ağladım anca öyle bıraktı.

Bazen erkekleri hayırı naz gibi algılayabiliyor, bunun ayrımını en iyi yapacak kişi sensin, eğer şiddet kastıyla yaptı diyorsan bir uzmana danışma vakti gelmiştir bence

Kollarımı sıkti işine devam ediyordu ne anladı bende bilmiyorum ama bagırdım.cekildi hala kollarımı sıkıyordu canım acıyo diye ağladım anca öyle bıraktı.

Bu igrenc bi durum. Ama acaba -afedersiniz açık yazıcam- sert sex denilen bir durum var ya. Onu mu yapmak istiyordu acaba.. yani iletisiminiz cok az, konusuyor olsanız ne oldugunu anlayabilirdik. Bir uzmandan yardım alın, bu evlilik bitecekse bile en azından iciniz rahat olur.

Kapak olmuş enişteye

Arkadasim bu yasadiklarin eskiye donuk
kirilmisliklarin ve evlilik yorgunlugu gibi
geldi bana. Burada sende esinde durumdan
sorumlusunuz. Sen isteyince o o isteyince
sen istemiyorsan (cinsel ve diger tum
tavirlariniz ayni ise diye bunu yaxiyorum)
resmen kisasa kisas yapmissinuz. Evlikikte
en yorgun adam olduguna gore geri
kazanmak icin yeni flort eder gibi mesaj
yazalim olmaz. Ciddi caba lazim, huyuna
suyuna gitmek onun evine geldiginde mutlu
olacagini oldugunu rahat ettigini ailecek kaliteli vakit gecirebilmeyi beceremenuz gerekli.kusmekle reddetmekle sende bunu bende bunu yapiyorum yaptim la bu durumu degistiremessin...
İsin zor...ama olmaz da degil.

Biraz bağırıp susacağım sanıyordu.Naz cilve zannetti

gecen tvde bi psikolg vardi .
cogu kadin ayni dertten muzdarip inanin. sirf siizn kocaniz degil. gercek hayatta arkadaslrim da boyle. esi tv basina geçip siz icerinhidin de odev yapin kafam sisti demis.

psikolog dioki siz evlenirken bir ananasla evleniuo gibi düşünün yani bi disi odun ama ici yumusak bi sey . erkeklerin hepsi böyle kafaları 1.cinsellik2-hizmet edilme .dir dio bi kac hafta hic dert anlatmayin guler yuzlunolun dio . evet zor ama zorlayin dio. sonra caniniz sıkkın olunca siz anlatmaya baslamayin erkek sorsun sorana kadar anlatmayin dio.

ben cok bisi göremedim esinizde . cunku cogu boyle. biraz siz kendinizi cocuklairnza verin . mutlu olmaya calisin . o da illa ki size katilir . sabr edin dert yanmayin bi muddet onu suclamayin . hem bu tur kavga ortaminda yasamak mi babalari tv izleyen ortamda buyumek mu cocuklarietkiler.
bence siz kendizi baska seylere verin . kocanizdan bi müddet beklentiyr girmeyin . düzelecek bakin

Eve geldiğinde güler yüz göstermeyip önce ki günlerin hıncını çıkarırcasına trip halinde yüzün düşükse ondanda sinir bozuluyordur adamın ama bence aşılmıcak sorunlar değil arkadaşlar çok fikir vermiş bencede sakince seni anlamak istiyorum diyerek konuşmaya çalış onu suçlamadan.

Elimden gelini yapıyorum ama karsı da bir şey gormeyince bırakıyorum kesiyorum

iste karsilik icin yapmayın. esinizi gerçekten sevin. ilgiyi karsiliksiz gosterin.

esinizi siz sarin ki o da sizi sarsin. bakın demissiniz aglamakliydi anlatmadi diye .

Nişanlıyken çok ilgiliydi konuşurken titriyodu.
Elleri ayakları.flort etmedik gorucu usulu gibi bişeydi.taniştık 2 ay konuştuk sonra nişanlandık
Benim de oyle oldu. Simdi de sizle ayni durumdayim. Farkımız benim esim kizimiza ilgili. Bana degil. Bir de ailesiyle muhatap degilim. O da benim ailemle muhatap degil. Bosanma karari aldim yenice. Yakinda evimi ayirmayi düşünüyorum. Ama iste il disi tayin hakkim varsa evi ayırmayı iptal edip tayini beklicem tayin isteyip gidicem cunku tayin donemine az kaldi iki kez taşınmak mantiksiz olacak. Sizin de Allah yardimciniz olsun. En kotu karar kararsizliktan iyidir deyip bosanma karari aldim ben

Beklediğim cevap geldi. Bak, salt bir parça yazı ile tanımadığım birinin kişilik çözümlemesine yeltenmek belki haddim değil ama, benim sizin ilişkinizde gördüğüm şey: İkinizin "sevgi gösterme" biçimi farklı ve iletişiminiz sıfır.

Aslında adam, sana senin pek çok kez ona teklif ettiğin şeyi, sen teklif etmeden başlatarak sevgisini bile göstermek istemiş olabilir, ama öyle büyük bir iletişimsizlik, yabancılaşma var ki aranızda, kırıp döküyor - zarar veriyor farkında değil.

İlk yorumumda da dediğim gibi, evliliğinizin, birbirinizle doğru iletişim kanalını yakalamanız için, bir danışman yardımına ihtiyacı var. Bu sizin tek başınıza aşabileceğiniz bir şey değil.

Bir şekilde ikna edin, terapiye başlayın...
Evlilik üzerine kişisel gelişim kitapları alın, belgeseller bulun, izleyin.

hic aile danismanina gitinizmi?
gerekirse bir az ayri kala bilirsiniz.Bazen bi sure ayri kalmak iyi gele biliyor.

Bide bana içten içe bi sorunu var gibi geldi işle alakalı mıdır başka bişey mi bilemem ama

Akşam evdeki zaman dolu dolu geçmeli. Çocuk hem anneyi hem de babayı aynı anda gördüğü için ikisine de doymalı tam anlamıyla.
İlgisiz bir baba çok kötü, peki sen neler yapıyorsun çocuklarınla? Bu psikoloji ile onlara yetebiliyor musun??

Iste siddet amaclı yapmamış, size bunu hissettirmemiş. Açık yazmak istemiyorum ama benim erkek arkadasım da arada böyle hoyrat hareketleri yapmaktan hoslanıyor. Seks kısmına gecmedik tabi ama öperken sarılırken.. sizin iletisiminiz zayif oldugu icin konusmuyorsunuz ve niyetlerinizi bilemiyorsunuz..

Cözülemeyecek bir durum değil sizinki. Tavır yapmaya inat yapmaya devam etmeyin. Gerekirse güler yüzle karşılayın usanmadan, eve girerken o gülüsle karsılassın yorgunlugu hafiflesin. Siz sonrasında yine az konusun isterseniz ama yüzünüzü asmayın negatif enerji yaymayın. Rahatlasın yanınızda. Sikayet etmeyin. Bence esiniz de yalnızlık psikolojisinde, hali tavrı o yönde. Siz biraz daha güçlü olun, esinize pozitif enerji yayın sonra da oturup konusmaya ikna edin. Dırdır etmek kavga etmek icin degil birbirimi anlamaknicin konusalım deyin. Ama önce haliniz tavrınız huzur koksun, gerginlikle esinizi itmeyin zaten o da bocalıyor.

Siz en azından buraya konu acabiliyorsunuz sanirim o kendi kendine icinde yaşıyor her seyini. Az sabredin ise yarıycaktır.

Ama daha kolay olmasi için ve dogru kanaldan ilerlemek icin bir uzmana danışın. Emin olun zannettiginiz kadar korkutucu bisey degil, sizin uzun sürede katedeceginiz yolu daha kısa sürede katedersiniz.

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum.Şikayet dışında bişeyler olmalı.Zaten bende dahil bence çoğu insan eleştirildikçe yapıcağındanda vazgeçiyor.Bişeyin kırk kere söylenmesine hem tahammülüm yoktur hemde kırk kere söylenince 41de artık kulakta duymuyor beyinde algılamıyor yani kendi halinde dönen sesler.Belkide tartışmak yerine önce biraz kendi haline bırakabilirsiniz konuya komşuya arkadaşa eşe dosta vakit ayırıp sizde eşinizle ilgilenmeyerek ilgi de beklediğinizi göstermeyerek doğal yaşamaya devam ederseniz biryerlerde artık sürekli bazı şeylerin tartışmasını çıkaran ve hatta istediğinde kendi kendinede yetebilen bir bayan olduğunuzu göstermeniz halinde karşı tarafın ilgisini çekersiniz.Birde zamanında annemin bi arkadaşı anlatmıştı eşi kendisiyle çok ilgisiz olduğu için ona ayna gibi davranır onun gibi yaşarmış sadece çok daha bakımlı olurmuş güzel çamaşırlar giyer önünde bişey düşürür gibi yapıp eğilip alır geri kalkarmış evi topluyomuş gibi filan.Ama çayını getirirmiş adamın çayı bitince istermisin dermiş yenisini getirirmiş bilmemne..Böyle böyle zamanla olağanmış gibi yaşadıkça hayatları normale dönmeyye eşide kendisini toplamaya başlamış.

Ailenin yanina gitsen bir sure cocuklarinla.
Var mi kimse?
Kafani dinlersin.
Su durumda ayrilman en dogrusu
Ama imkanini bilmiyorum

Saçmalama ya belki adamda depresif bir sorun. Onu sormayı denedin mi ? Hemen ben merkezcil benimle neden ilgilenmiyorsun soru tiplerine girmişsin. Onu anlamaya çalışsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…