• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumdan kale evliliğim elimde parçalanıyor

Anladigim kadariyla eşinizi seviyorsunuz. kavgadan sonra birkaç gün ilgileniyor dediginize göre bence bu yorgunlukla alakali. Arkadaşın dediği gibi çocuklari birakabilecegin biri varsa bırak beraber bişeyler yapın. Yani öyle dövme sövmë yok duzeltilebilecek bir durumu yıkım noktasına getirme. Özel durumuda kendi istediği zaman demekki tutamadı kendini tabi eşin de olsa zorla hoş bir durum değil... beraber bişeyler yaparken de sakin sıkıntılarından bahsederek başını şişirme şişirme ki seninle geçirdiği zamanin tadına varsin:KK66:

Nerden ve nasıl başlasam diye çok düşündüm.
Cozmeye calıstıkca koca bir dugum oluyorum.
6 yıllık evliyim...
2 dünyalar harikası evladım var.
Sorunum eşim
İlgisiz ne benimle ilgilenir ne cocuklarıyla.işten gelir yemek yer cay içer yatar.iki kelime konusmaz.sohbet etmez.oturma odamızdaki kanepe ona zimmetlidir.yemek yer iki seksen kumanda önünde çekirdeğini alır yer sonrada uyur.
Her atın belli donemlerinde kavgamiz olur.
Artık okadar sıkıldım ki kimseye birşey anlatacak gucum kalmadı.
Beni bu evlilik değil herkesin ah keşke çocuğuma donsem dediği cocuklugumda yordu.onu başka bir konuda anlatacağım.
Beynim uyuştu sanki hiç bir istek yok içimde.umut yok çünkü.
Öyle bir şeyki herşeye ağlayan ben artık ağlama refleksini bile gosteremiyorum.

Her ay benle neden ilgilenmiyorsun
Çocuklarla neden ilgilenmiyorsun

Sorusundan bir kavgamız var ite kalka bu kavga sayesinde uc beş gun ilgilenir sonra eski haline döner.

O kadar zor ki içimdekileri anlatmak
Soyluyorum sen babasısın ilgileneceksin
Ben senden bişey istemiyorum kendini geçtim artık cocuklarınla oyna evde butun gün beni goruyolar seni özlüyorlar sende gelince en az 1 saatini ayır.kule yap boya yap yorgunsan kalkmak istemiyorsan.

Buna benzer bir ton aklımın erdiği dilimin donduğu cümleler kuruyorum ama yok.

Bana da öyle

Ben istemezsem beni istemiyor.rededildim.
Sabanın işine dondu bizim olay.
Salı sallanır
Çarşamba carsafa dolanır.
Zaten birlikte oldugumuzda da lutfediyormus gibi

Gecen aksam çocuklar uyudu.dedim hayatımıza renk gelsin hadi telefon al mesajlasalım.
Amann nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri dedi.seni istiyorum diye mesaj attım dedim sende bişeyler yaz dedim.
Aman sonra biri görür dedi.
Neden böyle yapıyorsun sürekli bi redetme halindesin dedim.

Bir zamanlar sende oyleydin dedi.
Sinirlendim bende
Sen bunu soyledikten sonra artık hiç birsey farketmez dedim.

Aradan on gün geçti.ama o kadar çok kırıldım ki.
Zoruma gitti.içte birşeyler kırılınca tamiri imkansiz değil ama zor oluyor.ama eşim hiç düzeltmeye kalkmıyor bile.

2gun önce anneme git dedi.evlendiğimzden beri tek problem buydu şimdi yenileri eklendi.

Canım istemiyor bu gun gitmeyeceğim dedim.eve geldi iki gun surat astı.kusuyor ya bildiğin.

Nr oldu dedim yok bişey dedi.biraz israr ettim.artık problemlerimi hiç kimseye anlatmayacağım dedi.ben hiç kimse miyim.senin eşinim dedim.
Hiç bişey anlatmayacağım dedi.gözleri doluydu.hiç bişeye anlatmadı.

Bilmiyorum tuag tuaf haller.

Dun aksamda birlikte olmak istedi.
İstemiyorum dedim.saldırdı.kollarımdan tuttu sıktı.yapma bunu dedim.devam etti.en sonunda bırak beni diye bağırdım.oyle birakti.sonrasında hiç konuş adı.ayrı yatmiş sabah gördüm.
Düzeltmeye calıştıkca öyle bir labirentteyim ki kayboluyorum.
Anası bi dert
Bacısı bir dert
Evdi temizlikti baska
Sınava çalışmak lazım kafam uyusmus bakıyorum ama anlamıyorum ne yapacak
Konuşsam anlamıyor hiç bişey yokmuş gibi devam ediyor.
Benim şuan kafamdaki tek şey cocuklarımı da alıp bir sahil kasabasına gitmek kaçmak burdaki herşeyden belki de en çok kendimden....
Öncelikle herkese merhaba yeni üye oldum ve ilk dikkatimi çeken senin konun oldu.
Konuya dönecek olursak anlattıklarının birebir aynısını yaşamış bir insanım defalarca boşanma raddesine gelmişliğimiz de var fakat benimde iki tane yavrum kızlarım var öyle boşan bırak git demekle olmuyor çocukların hayatı mahvoluyor ama benim demek istediğimde çocuklardan ziyade ilişkini kurtarmak istediğini eşine ne olursa olsun anlatmalısın ve seninle ilgili bir problemi varsa anlayabileceğini kızmadan dinleyeceğini söylemelisin

6 yıllık evliyim...
Sorunum eşim
İlgisiz ne benimle ilgilenir ne cocuklarıyla.işten gelir yemek yer cay içer yatar.iki kelime konusmaz.sohbet etmez.oturma odamızdaki kanepe ona zimmetlidir.yemek yer iki seksen kumanda önünde çekirdeğini alır yer sonrada uyur.
Beni bu evlilik değil herkesin ah keşke çocuğuma donsem dediği cocuklugumda yordu.onu başka bir konuda anlatacağım.

Sorusundan bir kavgamız var ite kalka bu kavga sayesinde uc beş gun ilgilenir sonra eski haline döner.

Ben senden bişey istemiyorum kendini geçtim artık cocuklarınla oyna evde butun gün beni goruyolar seni özlüyorlar sende gelince en az 1 saatini ayır.kule yap boya yap yorgunsan kalkmak istemiyorsan.

Bana da öyle

Salı sallanır

Gecen aksam çocuklar uyudu.dedim hayatımıza renk gelsin hadi telefon al mesajlasalım.
Amann nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri dedi.seni istiyorum diye mesaj attım dedim sende bişeyler yaz dedim.

Sinirlendim bende

Zoruma gitti.içte birşeyler kırılınca tamiri imkansiz değil ama zor oluyor.ama eşim hiç düzeltmeye kalkmıyor bile.

2gun önce anneme git dedi.evlendiğimzden beri tek problem buydu şimdi yenileri eklendi.

Canım istemiyor bu gun gitmeyeceğim dedim.eve geldi iki gun surat astı.kusuyor ya bildiğin.

Nr oldu dedim yok bişey dedi.biraz israr ettim.artık problemlerimi hiç kimseye anlatmayacağım dedi.ben hiç kimse miyim.senin eşinim dedim.

İstemiyorum dedim.saldırdı.kollarımdan tuttu sıktı.yapma bunu dedim.devam etti.en sonunda bırak beni diye bağırdım.oyle birakti.sonrasında hiç konuş adı.ayrı yatmiş sabah gördüm.
Anası bi dert
Bacısı bir dert
Evdi temizlikti baska
Benim şuan kafamdaki tek şey cocuklarımı da alıp bir sahil kasabasına gitmek kaçmak burdaki herşeyden belki de en çok kendimden....
O gücü buluyorsan kendinde, artık ağlayacak halin bile kalmadıysa al çocuklarını git dediğin gibi, ama gideceğin yeri de iyi seç, kışın nasıl olduğunu bildiğin bir yer olsun, yobazların içine düşersen orada da rahat edemezsin.

Tabi önce bir evlilik terapistine danışsanız daha iyi :) kusura bakma eşine gerçekten çok sinirlendim hemen bitir diyorum ama yine de bir terapiste ikna etmeye çalış istersen...

hp boyle hep kadın alttan alır bıseylerı duzeltmeye bozmamaya calsıır kendıı feda eder keske kadnlardan olan şu sorumlulugun fedakarlıgın yarısıda erkeklerdeolsa bu kadar yuva yıklmazdı. allah yardmcnz olsun
Adam yaya yaya bir kanepede yaşar, canı isteyince zorla beraber olmaya kalkar, kadıncağız her türlü renk katmaya çalışır ilişkisine, konuşur olmaz, süslenir olmaz, kavga eder olmaz, hadi çocuklarına iyi bir baba desek, zorla ilgileniyor.. Ama sonunda adamın o gözündeki yaşı görünce yine içimiz cız eder.. Kadın çeksin ömrü boyunca, ne de olsa kadın... of off öyle çok ki bu örnekler.. sabırlar dilerim :KK43:

Sende ilgilenme. İlgi istiyorum da deme, tartismada. Adam evin icinde gorunmez olsun. Sofraya tabagini koy, yemek esnasinda muhattap olma, bisey dediginde hii evet haklisin de gecistir. Umrunda değilmiş gibi davran.

Bide cinsellik esnasinda senin naz yaptigini düşünmüş gibi geldi bana, zorla beraber olmaya calismis gibi gelmedi

Çalışmıyor.
Eşimle maddi sıkıntılarımız var.
Bosanmayı düşünmüyorum en azından herkesi yaptım ama olmuyor demeliyim yada oldu.
Destek almayı düşünüyorum kesinlikle

Bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde psikolog var telefon edip direk randevu alinabiliyormus. İstersen bir ara git görüş belki tek seansta sorunlarını çözemez ana bunlar için bir yol haritası belirleyebilirsiniz

:KK43:Erkek milleti psikolog terapist gibi yerlere gelmeyi kabul etmez kaldı ki kabul edecek olsa zaten uyumlu bir ilişkiniz olmuş olurdu. Teklif etsen kendin istiyorsan git benim akıl dengem gayet yerinde deli doktoruna ihtiyacım yok der emin ol tecrübeyle sabit söylediklerim. Sana tavsiyem zor biliyorum ama umursama yani mış gibi yap bırak o ilgi göstermediğinden yakınsın kavga etme kendisi ilgisizliğini görünce zaten homurdanacak o zamanda kendisinin yaptıklarını yüzüne soğuk kanlılığını bozmadan vurursun. Çok zor işin biliyorum aynılarını yaşadım:KK43:

Merhaba kendi fikrimi söyleyeceğim uygulamak ve ya uygulamamak sana kalmis.sen eşine devamli çocuklarla ilgilen diye baskı yapiyorsun.ve o bunu artık bir görev olarak goruyor.zaten tüm gün işte calsiin örümcek bide çocuk mu bakacam diyordur.eminim onları seviyordu ama erkekler baskıya gelemez.boyle yaparak çocukları da mutsuz ve babadan uzak yetistirirsin.senin yapman gerek su: ne zaman esin ilgilenen çocuklarla biryere gitse bak çocuğum goruyormusunuz babanız tüm gün çalışıyor ama yine de size vaktini ayirior.babanin da bunu duyması gerekir.cocuklardan babaya teşekkür etmesini iste.sende teşekkür et.boylece o da mutlu olacak ve tekrarlayacsktir.Allah yardimcin olsun.

Benim tecrübelerime dayanarak. Erkek cok calıstıkca cok fedakarlık ettigini seni kazandıgı paralarda mutlu edecegini düsünür kadınların kücük seylerden mutlu olacaklarını anlamaları zaman alıyor. Senin yaptıgın kücük seykeri sen yeterli görürsün col götütsün o önemsix bunun sebebide bizim kadın gibi onların erkek gibi düsünmesi. Oysaki bir erkek gibi de düsünmeliyiz. 2not. Sevgi ilgi bekliyorsan onu suclamadan icini dökmeli gerekirse duygusal bir mektup yazmalısın. En önemlisi ve bizim anlamadıgımız erkekler bir sorun oldugunda bizim gibi dertkesmezler cözüm istemezler cünkü erkekler sorunları kendi çöxecek gücteyim diye düsünerek bisey yok der ve öyle zamanlarda magrasına cekilir bir uxaklasma hissedersin. Hani hep deriz ya bizi seven adam a noldu öyle bir durum cıkar. Kimisi oyun tv vsvs seylere dalarak önce olan durumdan uzaklasmaya calısır. Ama burda en önemli nokta magrasından sorunu vözdügünde cıkar ve o cıktıgında benimle ilgilenmedin yüzüme bile bakmadın degil gayet sakin kalmak ve sorular sorup dert yanmamak. Erkekler bir lastik gibidir sevgilerini canlı tutmak icin önce uzaklasacak sonra oldugu yere dönerler. Lastigi cekip bırakman gibi bırak uzaklassın. Kadınlarda sevglerini canlı tutmak icin aynı sekilde bir dalga gibi gelip gitnelidir. Sevgilerini bu sekilde canlı tutarlar. Bir ay önce gülücükler sacan jadın bir ay sonra dertli olur bu sekilde ruhunu besler sevgisini kendisini yeniler. Erkekler bunu anlamax. Biz dertlesneyi severiz ve cözüm önernesni degil anlıyorum denesini bekleriz. Erkeklerde tavsiye verilmesinden hoslanmaz aynı seklde. Söyle diyeyim o seni kuleden kurtaran prensti. Seni kurtardı ve taktir ettin herkes alkıs tuttu. Prens kendini yeterli güclü hissetti ve xamanla prenses ona bunu böyle yap bu böyle iyi daha iyi olabilirsin dedi. Birgün prenses gene dara düstü ve prens onu yeniden kurtarmak istedi ve kurtardi ama prenses ona normal biseymis gibi davranıp olması gereken buydu gibi davrandı ve onu bi kac dk gec gelmekle sucladı. Prens alkıslanmadı ve taktir almadı. Umursamaz oldu ve kendini taktir edecek birilerinin prensi olmaya karar verdi. Hikaye gibi anlattım ama erkeklern en cok ihtiyavı olan sey taktir görmek kadınların ise onaylanmaktır bunları basarırsanız cöxülür dertlernden bahsetme herseyi büyütme seni farketmesini bekle birsey anlatöak istetsen ondan izin al zamanını ayıtıp dinlermisin cözüm istemiyorum sadece anlamanı istiyorum gibi. Ve dertlerini arkadaslarına anlat. Benim tavsiyem bu umarım anlatabildim yaxmayı hic sevmem ancak bu kadar dayandım bu işler gecelik giyinip sexsi olmayla bitmiyor. Daha fazlası lagxım. O gecelikler belli xamands sorun cözer ama genel anlamda sorunlar cok daha derinlesir saygılarımla

boşanılacak derecede değilsiniz bence.
bir terapi alsanız belki düzelirsiniz. zira kurtarmaya değer evliliğiniz vardır.
ortada 2 çocuk var. şiddet yok, aldatma yok, yalan yok.. çabalayabilirsiniz aslında :KK66:
kesinlikle eşinizle beraber terapi alın öyle hemen boşanmayı falan da dile almayın allah yardımcınız olsun canım benim ..

5 sevgi dilini mutlaka oku eşinin ve senin sevgi dilini kesvedeceksin.ayrılmak çözüm değil kadın isterse Şah Süleyman dize getirmiş Hürrem sultan Sarayı altust etmiş önce çocuklarına gez toz dolaş eşinin sevgi dilini o kitapta Keşfet tatlı dil güler yüz hizmet eylemi bir cocuktan bahsediyoruz ve sen dişiliginle dize getir Kocanı Boşan irfan o beğenmediğin hayatını ararsın.

6 yıllık evliyim...
Sorunum eşim

Bana da öyle

Salı sallanır

Sinirlendim bende

Anası bi dert
Bacısı bir dert
Evdi temizlikti baska
Canım ben yeni evliyim. Öyle esin ve senin için ahkam kesemem. Ama okuduğum kişisel gelişim kitaplarında da çevremde ailemde evli olan kişilerden de gördüğüm kadarıyla bir kaç kelam etmek isterim.
Evlilik dışarıdan gözüktüğü gibi bir müessese değil. Ne kadar beklenti içinde olursak o kadar kaybettiğimiz anlamına gelir. Beklentilerimizin sebebi kadın ve erkeğin tabiatlari bir değil. Birde olmayacak. Eşitlik mevzusu ayrı bir olay. Erkekler gün boyunca çalışıp akşam eve döndüklerinde sakinlik dinginlik isterler. Çoğu gün içinde yaptıklarını anlatmaz. Beklentileri eve geldiklerinde soru sormayan güler yüzlü bir eştir. Biz kadınlarda gün içinde ne yaptıysak anlatmak konuşmak ve birazda ilgi bekleriz. Haliyle yapmadıklarınida sürekli yüzüne vurunca ister istemez onları ayırmak istediğimiz tv vs.ye daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Umarım tartismalarinizi çocuklar duymuyordur. Bu defa babalarına karşı dahada soğurlar. Ayrıca çocuklarla ilgilenmek onun kendi sorumluluğu biz bunları sürekli ona fisildadigimizda bu bir emire dönüşüyor onların kafalarında. Bu yüzden de bir süre her şey yolundaymış gibi davranıp sorumluluklarını kendisinin hatırlamasini bekle. Yüzünden de gülücüklerini eksik etme. Belki ona konuşma cesareti verirsin. Konuştuğu zamanda sadece dinle yargılama. Bir süre böyle devam ettiğinde eminim her şeyi yeniden seninle paylaşır çünkü dediğim gibi tabiatlarimiz çok farklı

Müsadenle sana bir kitap tavsiye etmek istiyorum. Alabilirsen ilk fırsatta al ve oku. Erkeklerin geneli kitap okumayı sevmez ama sürekli göreceği bir yerde olursa belki o da merak edip okur, faydalı olacağını düşünüyorum.
Kitabın ismi: Evli Mutlu Huzurlu

Allah güç ve kuvvet versin sana

6 yıllık evliyim...
Sorunum eşim

Bana da öyle

Salı sallanır

Sinirlendim bende

Anası bi dert
Bacısı bir dert
Evdi temizlikti baska
Selamun aleyküm güzel kardeşim
Yazdıklarını okudum. Yaşadıkların hiçte kolay değil haklısın ancak şunu unutma "-yıkmak herzaman en kolayı-gibi gözükse de en zor olan" özellikle minik emanetleriniz için.. Belki biraz gururuna dokunuyor ama yapıcı olmaya devam etmelisin, iki tane dünya tatlısı evladın var onların geleceğini ve kendini düşün... Daha genceciksin.. gençbeyin adlı bir dergide olumuştum eşinden ayrılan birçok hanım ve bey pişmanlıklarını dile getirmişler.. Sonra evlenseler de ilki gibi olmadığını ifade etmişlerdi.. Hatta kimisi ayrıldığı eşine hala aşık olduğunu ve evlenmek istediğini fakat bunun artık elden kaçmış bir dırsat olduğunu mümkün olamayacağınıda dile getiriyorlardı.. Büyüklerimizin bir sözü var "yastık değişir yazı değişmezmiş" aynen bunun açıklamasaydı dergide okuduklarım..

Eşinle olan münasebetine gelince; onun sevdiği daha çok ilgilendiği konulardan bahsederek yavaş yavaş kendine çek..Onun istediği şeyleri yapmaya çalış..Özellikle eve geldiğinde güleryüzle karşıla.Çünkü güleryüz eşleri en çok etkileyen faktör. İçinden gelmiyorsa o eve gelmeden güzel şeyler düşün komik videolar izle yada eşinle mutlu olduğun eski anıları vs. Hatırla :) ve tebessüm et :)
Asla yemek pişirdiğin temizlik yaptığın kıyafetle eşini karşılama..
Rabb'imden dua ve niyazda bulunmaktan asla vaz geçme.. Onunla konuşurken suçlayıcı şekilde değil de beraber bişeyler yapmak istediğini ifade ederek konuş..
Özel ilişkinizde ise daha farklı giyin daha sıcak olmaya çalış ilişkiniz düzelecektir emin ol.. İlla onun istemesi gibi bişey zaten yok kadın da gayet normal şekilde ilişki talep edebilir.. Reddedilme meselesine gelince.. Sanırım sadece senin ona ihtiyacın olduğunu düşünüyor lutfeder gibi demişsin hatta.. Bakımlı ve alımlı olursak renkli kıyafetler güzel sözler tevessümle karşılamada eklenince eşler asla kayıtsız kalamaz..
İşinin yorgunluğu vs. Çeşitli sebeplerden dolayı böyle olmuş olabilir.. Herzaman iniş çıkışlar oluyor önemli olan bunları uzatmamak.. Zayıf kadın imajı vermemek.. Herzaman dik cesur ve güleryüzlü olmaya dikkat etmek...
Erkekler sorun ve sorumluluklarının arttığı yerde pek çok zaman bu şekilde kaçışlar arıyorlar. İnsanız sonuçta herşey olabilir..
Yanlış anlama bu konularda eğitim aldım o yüzden biraz fikir vermek istedim..
Rabbim yuvanızı gönlünüzü şen etsin
:-) dua ile

Eşinin ustune gitme o ilgilenmiyor sa sende ilgilenme ayrı yatmamaya özen göster çocuklar ına üzüldüm sadece bari sen ilgilen yeterince parka git evde aktivite yap vs. eşini düşünmemeye çalış sabırlı ol kavga ve tartışma dan uzak dur

Adam yaya yaya bir kanepede yaşar, canı isteyince zorla beraber olmaya kalkar, kadıncağız her türlü renk katmaya çalışır ilişkisine, konuşur olmaz, süslenir olmaz, kavga eder olmaz, hadi çocuklarına iyi bir baba desek, zorla ilgileniyor.. Ama sonunda adamın o gözündeki yaşı görünce yine içimiz cız eder.. Kadın çeksin ömrü boyunca, ne de olsa kadın... of off öyle çok ki bu örnekler.. sabırlar dilerim :KK43:

cok haklısınız gercekten daha bunn ustune bın sayfa daha yazılabılır ama ne desek bısey degsmıyor malesef

Back