- 11 Nisan 2016
- 29
- 27
- 3
- 35
- Konu Sahibi yagmurnida
Iste siddet amaclı yapmamış, size bunu hissettirmemiş. Açık yazmak istemiyorum ama benim erkek arkadasım da arada böyle hoyrat hareketleri yapmaktan hoslanıyor. Seks kısmına gecmedik tabi ama öperken sarılırken.. sizin iletisiminiz zayif oldugu icin konusmuyorsunuz ve niyetlerinizi bilemiyorsunuz..
Cözülemeyecek bir durum değil sizinki. Tavır yapmaya inat yapmaya devam etmeyin. Gerekirse güler yüzle karşılayın usanmadan, eve girerken o gülüsle karsılassın yorgunlugu hafiflesin. Siz sonrasında yine az konusun isterseniz ama yüzünüzü asmayın negatif enerji yaymayın. Rahatlasın yanınızda. Sikayet etmeyin. Bence esiniz de yalnızlık psikolojisinde, hali tavrı o yönde. Siz biraz daha güçlü olun, esinize pozitif enerji yayın sonra da oturup konusmaya ikna edin. Dırdır etmek kavga etmek icin degil birbirimi anlamaknicin konusalım deyin. Ama önce haliniz tavrınız huzur koksun, gerginlikle esinizi itmeyin zaten o da bocalıyor.
Siz en azından buraya konu acabiliyorsunuz sanirim o kendi kendine icinde yaşıyor her seyini. Az sabredin ise yarıycaktır.
Herşeyi kendi içinde yasamayı tercih ediyor
Ailesinde de takdir görmeden buyumuş ve hala öyle güzel bir işi var.kimseye muhtaç olmaz.cok zor durumlarımız oldu ama kimseye muhtaç etmedi bi şekilde çıktı içinden..
Kotu biri değil ama bir kopukluk var.konusmayınca bilemiyorsun duzeltemiyorsun işte.
Çoğu zaman ev arkadaşı gibi hissediyorum kendimi.