• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumdan kale evliliğim elimde parçalanıyor

Iste siddet amaclı yapmamış, size bunu hissettirmemiş. Açık yazmak istemiyorum ama benim erkek arkadasım da arada böyle hoyrat hareketleri yapmaktan hoslanıyor. Seks kısmına gecmedik tabi ama öperken sarılırken.. sizin iletisiminiz zayif oldugu icin konusmuyorsunuz ve niyetlerinizi bilemiyorsunuz..

Cözülemeyecek bir durum değil sizinki. Tavır yapmaya inat yapmaya devam etmeyin. Gerekirse güler yüzle karşılayın usanmadan, eve girerken o gülüsle karsılassın yorgunlugu hafiflesin. Siz sonrasında yine az konusun isterseniz ama yüzünüzü asmayın negatif enerji yaymayın. Rahatlasın yanınızda. Sikayet etmeyin. Bence esiniz de yalnızlık psikolojisinde, hali tavrı o yönde. Siz biraz daha güçlü olun, esinize pozitif enerji yayın sonra da oturup konusmaya ikna edin. Dırdır etmek kavga etmek icin degil birbirimi anlamaknicin konusalım deyin. Ama önce haliniz tavrınız huzur koksun, gerginlikle esinizi itmeyin zaten o da bocalıyor.

Siz en azından buraya konu acabiliyorsunuz sanirim o kendi kendine icinde yaşıyor her seyini. Az sabredin ise yarıycaktır.

Herşeyi kendi içinde yasamayı tercih ediyor
Ailesinde de takdir görmeden buyumuş ve hala öyle güzel bir işi var.kimseye muhtaç olmaz.cok zor durumlarımız oldu ama kimseye muhtaç etmedi bi şekilde çıktı içinden..
Kotu biri değil ama bir kopukluk var.konusmayınca bilemiyorsun duzeltemiyorsun işte.
Çoğu zaman ev arkadaşı gibi hissediyorum kendimi.

Ya adam neredeyse tecavuz edecekmis
Neyi alttan almasi ne anlamaya calismasi.
Ben imkanin varsa hemen ayril diyorum

Akşam evdeki zaman dolu dolu geçmeli. Çocuk hem anneyi hem de babayı aynı anda gördüğü için ikisine de doymalı tam anlamıyla.
İlgisiz bir baba çok kötü, peki sen neler yapıyorsun çocuklarınla? Bu psikoloji ile onlara yetebiliyor musun??

Benim herşey cocuklarim hem kendi yerime hem babalarının acıgını kapatmak için uğraşıyorum.

yuh ya ne tecavuzu .

istese ederdi yani .
erkek sonucta nasil karsi koyabilicekti.
hemen bosan zaten herkes bosansin . bildiginiz baska yorum yok

Bir hata yapmış tamam ama hemen ne boşanması. Çok güzel akıl veriyorsun. Çok güzel yuvalar dağıtılıyor.

Cocuklari ile ilgilenmemesi hata mi sizce?
Esine derdini anlatmamasi?
Iliski icin zorlamasi ?
Merak Ettim ayni seyi kIziniz yasasa ayni yorumu mu yapacaksiniz.
Kadinla derdi varsa acikca konussun.
Cocuklari var Anladim
Ama Anne olmadan once insan degil mi?
Yuva dagilmasin diye Neden kadin dusunecek ki surekli.

yuh ya ne tecavuzu .

istese ederdi yani .
erkek sonucta nasil karsi koyabilicekti.
hemen bosan zaten herkes bosansin . bildiginiz baska yorum yok

Saldirdi.
Kollarimi sıktı
Çok normal durum değil mi?
Evlilikte bu durum kabul edilir yani sizce.
Ok! Anladım.
Başka da yorumum yok.

Belli ki iki tarafında kırgınlığı var
Ama sıkıntı çözüm üretememek ve küs kalıp günlerce uzatmak
İnşaallah aşabilirsiniz

Iliski icin zorlamasi ?
Cocuklari var Anladim

suan.burasi erkek sitesi olsa . ve esi esini anlatsa beni eleştiriyor ya soyle boyle dese inanain ona da onun yanlislari acisindan yorum yapariz . yanlis yapmissin eşinin kolunu neden acittin vs . ama suan kocasi muhattabimiz degil ki . illa hanimefendiye yorum yapiyoruz .

Herşeyi kendi içinde yasamayı tercih ediyor
Ailesinde de takdir görmeden buyumuş ve hala öyle güzel bir işi var.kimseye muhtaç olmaz.cok zor durumlarımız oldu ama kimseye muhtaç etmedi bi şekilde çıktı içinden..
Kotu biri değil ama bir kopukluk var.konusmayınca bilemiyorsun duzeltemiyorsun işte.
Çoğu zaman ev arkadaşı gibi hissediyorum kendimi.

O zaman taktir etmeye baslayın siz. Mesela cocuklarınızla yemek yerken yahut 4ünüz birlikteyken birden deyin ki "allah razi olsun bizi kimseye muhtac etmedin cocuklarımız sağlıklı sen yanımdasin.." gibi gibi.. hani ne biliyim bir ampul degistirmek gereksin mesela ben yapamıyorum sen yaparsın bu islerde iyisin gibi gibi.. adamı taktir edin.

Yahut yazabilirsiniz duygularınızı. Iyi bir insan oldugunu kötü bir kalbi olmadigini isinde de iyi oldugunu ama onunla yabancı gibi olmaktan uzuldugunuzu, iletişimsizlikten dolayi onu özlediginizden ilk zamanlara duydugunuz hasrette.. onu elestirmeden yargılamadan sadece ona duydugunuz özlemden yalnizliginizdan kendi hatalarınizdan ondan beklentilerinizden.. mektubun sonuna da istersen konusalım, sen anlat icini ben tek kelime etmiyeyim ama kendini kapama bana. Ben seninle mutlu olmak istiyorum sen de benimle mutlu ol istiyorum gibi gibi.. bilemiyorum dogru mu olur ama bir sekilde acılmalısınız birbirinize.

Ama bir uzmana danısmadan yapılan adımların her zaman bir riski vardır, 1 saatlik bir görüsme ile size dogru yolu gösterir psikolog. Bence ihmal etmeyin ve saglam adımlarla evliliginizi kısa sürede yeniden insa edin. Cok toparlanmayacak bir durumunuz yok zira.

Saldirdi.
Kollarimi sıktı
Çok normal durum değil mi?
Evlilikte bu durum kabul edilir yani sizce.
Ok! Anladım.
Başka da yorumum yok.

:)
canim tabii ki normal degil ama tecavuz de degil.

Aldatılmadıgından emınsen asılmayack bı dert degıl bence terapıye gdn karı kca sende de braz tukenmıslık srndrmu var gıbı gıbı brde esın gercekten bı gard almıs neden byle oldu hangı olaydn snra bu duruma geldı ıyıce bır dusun ona gre adım atın derım ben

ben de yorum yapmıyorum. konu sahibi en iyisi bilir o yasiyo sonucta .

suan.burasi erkek sitesi olsa . ve esi esini anlatsa beni eleştiriyor ya soyle boyle dese inanain ona da onun yanlislari acisindan yorum yapariz . yanlis yapmissin eşinin kolunu neden acittin vs . ama suan kocasi muhattabimiz degil ki . illa hanimefendiye yorum yapiyoruz .

Ama ben hanımefendi haklı demedim.
Haksızda olabilir
Ne yaptığını yazarsa oNu da eleştiririm.
Hanımefendinin haksız olması çok fazla eleştirmesi eşinin bu davranışın nedeni olmamalı.
Beni rahatsız eden ifade
Saldırıp zorlaması, çocuklarını umursamamak
Yoksa ben ayrıl diyerek yuva yıkıp Mutlu mu olacağım sizce ?

Iliski icin zorlamasi ?
Cocuklari var Anladim
Psikoloji doktarası yapmış biri olarak beni anlayacağını beklemiyorum, ama insanlar öyle psikolojik rahatsızlıkları olabiliyor ki bazı durumlarda hayattan kendilerini izole ediyorlar. Kocası bunları yapıyorsa kesinlikle psikolojik bir problem var ortada ve destek almaları lazım. Bencilce boşansınlar demek değil.

Evli degilim ilişkimde hic olmadı ama bu konuda tecrubem olduguna inaniyorum.Eş dost nasihatlerime kulak verir yardimci olmaya calisiyorum elimden geldigi kadar.Uyguladiklarinda iyi sonuc aldilar.
Sizin Evliliginizde zaman zaman tatsizliklar yasanmis ve bu aranizda mesafe kirginliklarin getirdigi suskunluktan ikinizde etkilenmissiniz.Eşin sana ben kimseye bir sey anlatmicam sen dahi diyorsa dusun kendine ceki duzen ver kardesim.Bir seyleri yoluna koymak istiyorsan kendinden baslayacaksin tatsiz yasadiginiz ne varsa unut guzellikleri hatirla hatirlat yeni evlenmissiniz gibi hareket et.Eger senden ayri yatiyor ve ya oturuyorsa sen git yanina koltukta yatiyorsa orada yattin her zaman benim yerim senin yanin de reddedince etkilenme senin onu cok istedigini ve sevdigini hissettir.ikinizde zıtlasip birbirinizi reddetmissiniz yapmayin.hanginiz adim atarsa reddetmeyin bu ilk basta sana dusuyor duzeldikten sonra sende reddetmemeye calis aksine o istedigi icin daha cok iste iliskinizi duzene sokmaya calisinca.Davranislarinizada dikkat edin Tartismayin zitlasmayin televizyon izlerken bile yaninda otur ilgilen onun akli televizyonda senin onda dusuncesini hissettir.Şakalaş güldürmeye calis saciyla oyna guzel ittifat seklinde laflar söyle herseyden zevk almaya calis bunu onada yansit.Sorunlari olumsuzluklari dusunerek ikinizde icinizi kemire kemire konusmayarak bu duruma gelmissiniz.Çocuklara ilgisi konusunda aranizdaki tatsizliklar sebep oluyor.Siz sorunlari halledip mutlu olunca bu cocuklarinizada yansir eminim.

Back