• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumdan kale evliliğim elimde parçalanıyor

yazdıklarınızdan eski zamanalrdan kalma sorunlar olduğunu hissettim.mesela sevişmek isteyip de reddelidiğinizde aldığınız cevap: bir zamanlar sen de böyleydin....
ya da isteksizliğinden bu kadar dert yanarken,o isteyince reddetmiş olmanız...
sanki eksik yazdığınız birşeyler var..
yaşamış olduğunuz bazı durumlardan dolayı adam kendini geri çekmiş gibi.zamanında ilgi istemiş ,siz belki çocuklardan dolayı belki başka durumlardan onu itmiş olabilir misiniz? o da bu durumda kendini tamamen evden geri çekmiş gibi??*

Çalışıyor musun?
Maddi durumunuz nasıl?

İki seçenek var önünüzde ya boşanmak ya da psikologa gitmek. Aile terapisini kabul ederse birlikte gidin eğer kabul etmez ise sadece siz bile gitseniz en azından sizin farkindaliginiz artar. Siz de bu durumdan etkilenmiş ve yara almissiniz. Onu tedavi edersiniz.

Çocuklarına ilgi göstermeyen adama kızarak çocukları ile oynamasıni sağlayamazsınız. Bunun içten gelmesi gerekiyor. Kocaniz depresyonda olabilir. Ya da sadece böyle bir insan olabilir.

Herşeyi kendi içinde yasamayı tercih ediyor
Ailesinde de takdir görmeden buyumuş ve hala öyle güzel bir işi var.kimseye muhtaç olmaz.cok zor durumlarımız oldu ama kimseye muhtaç etmedi bi şekilde çıktı içinden..
Kotu biri değil ama bir kopukluk var.konusmayınca bilemiyorsun duzeltemiyorsun işte.
Çoğu zaman ev arkadaşı gibi hissediyorum kendimi.
sorunlar sadece konuşarak çözülmez ki.adam depresyonda gibi geldi bana..sizin desteeğinize sevginize ihtiyacı var gibi.
gözleri dolu şekilde derdimi anlatmayacağım diyen bir adam var karşında..daha önce böyle bir sorununuz oldu mu? yani söyledi ve güveni kötüye kullanıldı mı?
bence destek ilgi alakaya ihtiyacı var.söylenip kavga etmek çözüm değil daha da kötü yapar.eşinizin sorunları sıkıntılarını çözmeden evle çocukla sizle ilgilenmesini bekleyemezsiniz.
bir gün de ona süpriz yapın.ne bileyim mesela öğlen işyerine gidin,minik bir piknik sepeti hazırlyın.yakında bir yerde oturup açık havada piknik yapın mesela.ya da bir pasta yapın götürün.
akşam geldiğinde çocuklarla babalarıyla ne kadar gurur duyduklarınız hissetttirin.
karşılıüını göreceğinize inanıyorum.

Psikoloji doktarası yapmış biri olarak beni anlayacağını beklemiyorum, ama insanlar öyle psikolojik rahatsızlıkları olabiliyor ki bazı durumlarda hayattan kendilerini izole ediyorlar. Kocası bunları yapıyorsa kesinlikle psikolojik bir problem var ortada ve destek almaları lazım. Bencilce boşansınlar demek değil.

Doktara değil doktora.
Burda kimseyle ikili tartışmaya gitmek istemiyorum
Benim yorumum sizi bağlamaz
Siz kendi yorumunuzu yapın
Psikoloji okuduysanız gerçekten bireysel farklılıklarında farkındasınızdır yani sizden farklı yorum yapanları bencil diye suçlamak pek psikolojiden anlayan birinin işi değil.
Aksi halde benim psikolojimi ya da farklılığımı da düşünmeniz gerekirdi.

yazdıklarınızdan eski zamanalrdan kalma sorunlar olduğunu hissettim.mesela sevişmek isteyip de reddelidiğinizde aldığınız cevap: bir zamanlar sen de böyleydin....
ya da isteksizliğinden bu kadar dert yanarken,o isteyince reddetmiş olmanız...
sanki eksik yazdığınız birşeyler var..
yaşamış olduğunuz bazı durumlardan dolayı adam kendini geri çekmiş gibi.zamanında ilgi istemiş ,siz belki çocuklardan dolayı belki başka durumlardan onu itmiş olabilir misiniz? o da bu durumda kendini tamamen evden geri çekmiş gibi??*

Biz evlendigimizde ailesi yüzünden sorunlar oldu.en güzel anlarınızı ailesi hakkında tartısarak geçirdik.oysa nişanlı iken sen ne istersen o aileme uzak olalım bizi daha bırakmazlar derdi.sonra evlendik ailesi degerlendi...fazla tartıştık ve kv hep aynı derdi senin eşin inatci sen bunla basa cıkamazsın.
İşte bu laftan sonra eşim lafını geçirme çabasında oldu hep benim isteklerim bir anda önemsizleşti bir güç geçirme cabası oldu işte o zamanda beni dinlemeyi anlamayı bıraktı.

sorunlar sadece konuşarak çözülmez ki.adam depresyonda gibi geldi bana..sizin desteeğinize sevginize ihtiyacı var gibi.
gözleri dolu şekilde derdimi anlatmayacağım diyen bir adam var karşında..daha önce böyle bir sorununuz oldu mu? yani söyledi ve güveni kötüye kullanıldı mı?
bence destek ilgi alakaya ihtiyacı var.söylenip kavga etmek çözüm değil daha da kötü yapar.eşinizin sorunları sıkıntılarını çözmeden evle çocukla sizle ilgilenmesini bekleyemezsiniz.
bir gün de ona süpriz yapın.ne bileyim mesela öğlen işyerine gidin,minik bir piknik sepeti hazırlyın.yakında bir yerde oturup açık havada piknik yapın mesela.ya da bir pasta yapın götürün.
akşam geldiğinde çocuklarla babalarıyla ne kadar gurur duyduklarınız hissetttirin.
karşılıüını göreceğinize inanıyorum.

Haklısınx galiba

Çalışıyor musun?
Maddi durumunuz nasıl?

İki seçenek var önünüzde ya boşanmak ya da psikologa gitmek. Aile terapisini kabul ederse birlikte gidin eğer kabul etmez ise sadece siz bile gitseniz en azından sizin farkindaliginiz artar. Siz de bu durumdan etkilenmiş ve yara almissiniz. Onu tedavi edersiniz.

Çocuklarına ilgi göstermeyen adama kızarak çocukları ile oynamasıni sağlayamazsınız. Bunun içten gelmesi gerekiyor. Kocaniz depresyonda olabilir. Ya da sadece böyle bir insan olabilir.

Çalışmıyor.
Eşimle maddi sıkıntılarımız var.
Bosanmayı düşünmüyorum en azından herkesi yaptım ama olmuyor demeliyim yada oldu.
Destek almayı düşünüyorum kesinlikle

Allah Yardımcınız olsun, zor bir durum. Arkadaşların da yazdığı gibi aile terapistine gidebilirsiniz. Eşinizle konuşmaya iletişm kurmaya çalışın eğer boşanmak istemiyorsanız. Boşanmak istiyorsanız da haklarınızı öğrenin. Ama bence sonradan pişman olmamak adına iyice düşünüp ondan sonra karar vermelisiniz...

Tek problem iletişim eksikliği,

onu açın kalbine girin ilk günlerdeki gibi inanın sadece biz kadınların değil erkeklerinde aslında ilk günlere özlemi var.şuan o günler çok uzak başbaşa değilsiniz sorumluluklar çok fazla cocuklar var sıkıntılar arttı.

Birçok arkadaş güzel yazmış. Bakın yapıcı olmak zor ama tatlıdır. Yazımınızfan anladığım kadarıyla yapicisiniz da ama haklı.olarak yılgınlık var

Kendinize bir hedef koyun iki hafta mesela, iki hafta ona ılımlı yaklasicam, ruhlarınız çok uzaklaşmış ve aslında eski size ihtiyacınız var

Hadi bismillah deyip ise koyulun çayın yanında.ne.severse onu yapın mesela bugün çok da.kendinizi yormadan ,yormayin ki beklentiniz de çok olmasin

Allah evinize yuvaniza huzur versin.

uffff, ben eşime bana hediye al demiştim,
adam gitti saçma sapan bir şey aldı, hayır 10 yıldır tanışıyorsun be adam, nitekim söyleyerek olmuyor haklısın.
söylemeden de olmuyor.
ben ima yolunu da deniyorum, ha ha film izlerken falan "bak diyorum adam yeni tanıştığa kıza ne sözler söylüyor", ne dese beğenirsin "onlar filmlerde oluyor goha, gerçek değil" :KK47:
hic sorma gecende dirilis dizisinde ertugrulun karisi ertugrula ne buyuk guzel sozler sarfediyor benimki diye off bak diye millet ne sozler soyluyor hee o film canim gercek degil diyorum

Doktara değil doktora.
Burda kimseyle ikili tartışmaya gitmek istemiyorum
Benim yorumum sizi bağlamaz
Siz kendi yorumunuzu yapın
Psikoloji okuduysanız gerçekten bireysel farklılıklarında farkındasınızdır yani sizden farklı yorum yapanları bencil diye suçlamak pek psikolojiden anlayan birinin işi değil.
Aksi halde benim psikolojimi ya da farklılığımı da düşünmeniz gerekirdi.
Tdk'dan olduğunu bilmiyordum ama ilk benim yorumuma yorum yapıp sonra fikrin eleştirilince benim yorumum kimseyi bağlamaz diye triplere giren sensin. Neyse beni anlamanı beklemiyorum.

Tdk'dan olduğunu bilmiyordum ama ilk benim yorumuma yorum yapıp sonra fikrin eleştirilince benim yorumum kimseyi bağlamaz diye triplere giren sensin. Neyse beni anlamanı beklemiyorum.
Trip? Liseli misiniz?
Ben siz diye hitap ediyorum
Fikir eleştirmekle insanlara bencil demek farklı şeyler
Bunu da bilmediğinize göre sizi ve yorumlarınızı görmezden gelme seçeneğini zevkle kullanıyorum.

Back