- 14 Mart 2016
- 413
- 241
- 33
- 35
- Konu Sahibi yagmurnida
eşinizin bir sorunu sıkıntısı olabilir mi ?Gözleri doldu falan diyince aklıma geldi borcu falan mı var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorunlar sadece konuşarak çözülmez ki.adam depresyonda gibi geldi bana..sizin desteeğinize sevginize ihtiyacı var gibi.Herşeyi kendi içinde yasamayı tercih ediyor
Ailesinde de takdir görmeden buyumuş ve hala öyle güzel bir işi var.kimseye muhtaç olmaz.cok zor durumlarımız oldu ama kimseye muhtaç etmedi bi şekilde çıktı içinden..
Kotu biri değil ama bir kopukluk var.konusmayınca bilemiyorsun duzeltemiyorsun işte.
Çoğu zaman ev arkadaşı gibi hissediyorum kendimi.
Psikoloji doktarası yapmış biri olarak beni anlayacağını beklemiyorum, ama insanlar öyle psikolojik rahatsızlıkları olabiliyor ki bazı durumlarda hayattan kendilerini izole ediyorlar. Kocası bunları yapıyorsa kesinlikle psikolojik bir problem var ortada ve destek almaları lazım. Bencilce boşansınlar demek değil.
yazdıklarınızdan eski zamanalrdan kalma sorunlar olduğunu hissettim.mesela sevişmek isteyip de reddelidiğinizde aldığınız cevap: bir zamanlar sen de böyleydin....
ya da isteksizliğinden bu kadar dert yanarken,o isteyince reddetmiş olmanız...
sanki eksik yazdığınız birşeyler var..
yaşamış olduğunuz bazı durumlardan dolayı adam kendini geri çekmiş gibi.zamanında ilgi istemiş ,siz belki çocuklardan dolayı belki başka durumlardan onu itmiş olabilir misiniz? o da bu durumda kendini tamamen evden geri çekmiş gibi??*
sorunlar sadece konuşarak çözülmez ki.adam depresyonda gibi geldi bana..sizin desteeğinize sevginize ihtiyacı var gibi.
gözleri dolu şekilde derdimi anlatmayacağım diyen bir adam var karşında..daha önce böyle bir sorununuz oldu mu? yani söyledi ve güveni kötüye kullanıldı mı?
bence destek ilgi alakaya ihtiyacı var.söylenip kavga etmek çözüm değil daha da kötü yapar.eşinizin sorunları sıkıntılarını çözmeden evle çocukla sizle ilgilenmesini bekleyemezsiniz.
bir gün de ona süpriz yapın.ne bileyim mesela öğlen işyerine gidin,minik bir piknik sepeti hazırlyın.yakında bir yerde oturup açık havada piknik yapın mesela.ya da bir pasta yapın götürün.
akşam geldiğinde çocuklarla babalarıyla ne kadar gurur duyduklarınız hissetttirin.
karşılıüını göreceğinize inanıyorum.
Çalışıyor musun?
Maddi durumunuz nasıl?
İki seçenek var önünüzde ya boşanmak ya da psikologa gitmek. Aile terapisini kabul ederse birlikte gidin eğer kabul etmez ise sadece siz bile gitseniz en azından sizin farkindaliginiz artar. Siz de bu durumdan etkilenmiş ve yara almissiniz. Onu tedavi edersiniz.
Çocuklarına ilgi göstermeyen adama kızarak çocukları ile oynamasıni sağlayamazsınız. Bunun içten gelmesi gerekiyor. Kocaniz depresyonda olabilir. Ya da sadece böyle bir insan olabilir.
Sahil kasabalarinda nufus patlamasi olcak yeryuzu cokecek yakinda.
hic sorma gecende dirilis dizisinde ertugrulun karisi ertugrula ne buyuk guzel sozler sarfediyor benimki diye off bak diye millet ne sozler soyluyor hee o film canim gercek degil diyorumuffff, ben eşime bana hediye al demiştim,
adam gitti saçma sapan bir şey aldı, hayır 10 yıldır tanışıyorsun be adam, nitekim söyleyerek olmuyor haklısın.
söylemeden de olmuyor.
ben ima yolunu da deniyorum, ha ha film izlerken falan "bak diyorum adam yeni tanıştığa kıza ne sözler söylüyor", ne dese beğenirsin "onlar filmlerde oluyor goha, gerçek değil"
hic sorma gecende dirilis dizisinde ertugrulun karisi ertugrula ne buyuk guzel sozler sarfediyor benimki diye off bak diye millet ne sozler soyluyor hee o film canim gercek degil diyorum
esi birlikte olmayi teklif etmis oda reddedince esinin kolunu sikmis oda birak beni diye bagirmis oda birakmisne bileyim. bana iğrenç geldi yani. kendimi o pozisyonda düşündüm de.
içinde olan bilir ancak tabi. hayırlısı...
demeha ha iyi demişsin.
ama eşin de seni böyle arkadaşlarına anlatır bak, demedi deme
Tdk'dan olduğunu bilmiyordum ama ilk benim yorumuma yorum yapıp sonra fikrin eleştirilince benim yorumum kimseyi bağlamaz diye triplere giren sensin. Neyse beni anlamanı beklemiyorum.Doktara değil doktora.
Burda kimseyle ikili tartışmaya gitmek istemiyorum
Benim yorumum sizi bağlamaz
Siz kendi yorumunuzu yapın
Psikoloji okuduysanız gerçekten bireysel farklılıklarında farkındasınızdır yani sizden farklı yorum yapanları bencil diye suçlamak pek psikolojiden anlayan birinin işi değil.
Aksi halde benim psikolojimi ya da farklılığımı da düşünmeniz gerekirdi.
Trip? Liseli misiniz?Tdk'dan olduğunu bilmiyordum ama ilk benim yorumuma yorum yapıp sonra fikrin eleştirilince benim yorumum kimseyi bağlamaz diye triplere giren sensin. Neyse beni anlamanı beklemiyorum.
eşinizin bir derdi var gibi geldi bana