Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızllaaaar kumbara almayıpta onun parasınıda içine attığım su şişemde bozukluklar birikmeye devam ediyor ama şuan elimde 70 lira para kaldı bursumu ayın 6 sında alıcam nerden baksam 11 12 gün var annemlerde sıkışık bu arada para istemek istemiyorum sıkışıcam baya sanırım çünkü apartta kalıyorum ve mutfak masraflarım bana ait bunun dışında yol masraflarım var ve iğrenç bi ders programım var sabahtan akşama kadar okuldayım hep of puff napsam ne etsem de yettirsem
Bugun 25 attim cuzdandan. Bozukluklardanda 100u geckin vardi en son Eylul 15e kadar 650 olmali yoksa geziye gideem :-D Her seye para harcamak yok artik siki yonetim ilan ettim kendime
ah topik ah paramı çekmeye çarşıya gidecek param yok şöyle bi elli kuruş olsa,elimdeki yetmişbeşle birleştirip minübüse binicem ama o da yok,ne yapsam ki :) zamanında bi kumbaram olaydı oradan alırdım ne güzel.. yürüsem mi acaba :)