• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumaş Boyama

Bende bir ara denedim ama yapamadım .Kurdela işine başladım .Bilgiler için teşekkürler .

kızlarrrrrr lacivertt pantolonum çamaşır suyu olduu. lekerler nokta nokta ve dağınık şekilde.çok büyük değiller. amaa çoklarrr. boyasam yararı olurmu deneyen varmıı. daha 2 kere giydim ve bir sürü para verdimmm. lütfen yardım edinnn. moralimmm 0 :(:(:(:(:(:(:58::14::14::14::14::14::14::14:

kızlarrrrrr lacivertt pantolonum çamaşır suyu olduu. lekerler nokta nokta ve dağınık şekilde.çok büyük değiller. amaa çoklarrr. boyasam yararı olurmu deneyen varmıı. daha 2 kere giydim ve bir sürü para verdimmm. lütfen yardım edinnn. moralimmm 0 :(:(:(:(:(:(:58::14::14::14::14::14::14::14:

kumaş boyası vurulan yerler hafif parıltı gösterebilir...kumaş türüne bağlı...ama çamaşır suyundan iyidir...lekelerin büyük olmamasıda sizin için ayrıcalık..aynı rengi tutturduktan sonra pantolonunuza fırçası ile uygulayın... :31:

bayılırım böyle şeylere ama şu anda malzemeleri alabilecek durumda değilim..çeşitli çevresel etkenler var:(
zamanı gelicek ve ben o zaman zevkle bıkmadan usanmadan yeteneklerimi geliştiricem..

paylaşım için saolun:34:

Back