- 3 Şubat 2018
- 25.740
- 110.737
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gencim param var modunda biraz. Ama böyle zararlı şeyler yapacak biri değildir. Yine de erkeklere güven olmazHangover özentligi mi acaba
Tabiki de bende severim ilgi duyarım ama hiç gidip oynamadım. Onun oynamasında da bir sakınca görmüyorum ben sadece kadınlardan korkuyorum. Böyle filmlerde ki gibi direk dansı yapan kadınlar frlan mı olacak ordaKonu başlığı ve içeriğiyle avatarın uyumu :)
Sanırım kumara ilgisi olan tek sevgiliniz değil :)
Abartmayın canımTabiki de bende severim ilgi duyarım ama hiç gidip oynamadım. Onun oynamasında da bir sakınca görmüyorum ben sadece kadınlardan korkuyorum. Böyle filmlerde ki gibi direk dansı yapan kadınlar frlan mı olacak orda
Nebliyim filmlerde olur adamlar kumar oynar ordan da bi kadın alır otelde odasına çıkar aklımı kaçıracamAbartmayın canım
Kurpiyer kızlar olabilir
Düzgün giyinenler de oluyor biraz açık giyinenler de.
Büyük ihtimalle açık giyinmelerini kumarhane sahipleri istiyordur müşterilerin dikkatlerini dağıtıp daha fazla para kaybetmeleri için bu yöntemi deniyorlardır :)
Peki içiniz nasıl rahat etti eşiniz öyle bir yerdeykenbenim eşim gitti kıbrısa şirket götürmüştü.. bütün arkadaşları kumar oynadı paralarını bıraktıları geldiler.. kazananı duymadım zaten hiç.. mekan olarakta evet gazino diye geçiyo.. orası zaten hep bayan dolu eşim anlatmıştı.. kumar oynayanların başında bekliyolar.. ortamın iyi oldugu söylenemez yani hoş kumar oynanan yerden ne beklenirki..
Her merak ettiğini denemeye kalkacaksa işiniz var.Ya kıbrısa gidicek büyük ihtimalle merak ediyor ortamı felan onun böyle kalocı huylaro yoktır kumarda kaybedilen para aptallıktır der hep
Y
Ortam nasıldır sizce
Tabiki de bende severim ilgi duyarım ama hiç gidip oynamadım. Onun oynamasında da bir sakınca görmüyorum ben sadece kadınlardan korkuyorum. Böyle filmlerde ki gibi direk dansı yapan kadınlar frlan mı olacak orda
İşte kuruntu başa bela malesefyok deve
kumarhane sadece erkeklere özel bir mekan değil. bir sürü de kadın oynuyor.
İşte kuruntu başa bela malesef
Kibris'a genellikle eş dost akraba yoksa öylesine gidilmez,kumar oynamak için gidilir.Gitmişkwn kumar da oynayacak
P
Peki içiniz nasıl rahat etti eşiniz öyle bir yerdeyken[/QUOTE
egerki şirket götürmeseydi tabiki izin vermezdim.. ama eşim oraya 1 tlsini bile bırakmadı.. bırakan arkadaşlarına bile kızdı bi kaçtanesini orda baya para kaybetmekten kurtarmış.. kurpiyerlerin nasıl giyindigiyle bi fikrim yok ama ordaki amaçları biraz dikkat dagıtmak amaçlı oldugu kesin.. insanlar kaybedecegini bile bile oynuyor.. çok ilginç
benim eşim gitti kıbrısa şirket götürmüştü.. bütün arkadaşları kumar oynadı paralarını bıraktıları geldiler.. kazananı duymadım zaten hiç.. mekan olarakta evet gazino diye geçiyo.. orası zaten hep bayan dolu eşim anlatmıştı.. kumar oynayanların başında bekliyolar.. ortamın iyi oldugu söylenemez yani hoş kumar oynanan yerden ne beklenirki..