Kumarhane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.833
548
Kızlar sevgilim yurt dışına gitmwk istiyor batram tatilinde kumar oynayıp eğlenecekmiş. Ama kumar diyince aklıma böyle kadınların olduğu kötü bir mekan geliyor çok üzülüyorum. Sizxe de böyle yerler mi bileniniz var mı

Sevgilin kumar oynamak için ta yurt dışına gidiyor.Mekana mi takıldın?
:confused:
Ya kıbrısa gidicek büyük ihtimalle merak ediyor ortamı felan onun böyle kalocı huylaro yoktır kumarda kaybedilen para aptallıktır der hep

Kıbrıs'a gidiyorsa bilindik oteller gayet nezih oluyor. Ama kumar kumardır yani etrafında kadın pazarlanmasa da kötü bir ortam çünkü insan kendini kaybedip büyük paralar kaybedebilir.

Yurtdışına gezmek değil de kumar amaçlı giden sevgili fazla lükstür
Alerji yapar öylesi
Gerek yoktur
Yurtdışına çıktığı an kalp dışına itilmesi gereken sevgili türüdür:KK53:

Ya kıbrısa gidicek büyük ihtimalle merak ediyor ortamı felan onun böyle kalocı huylaro yoktır kumarda kaybedilen para aptallıktır der hep
Zaten o da kazanacağını düşünerek oynayacak.Ben kumar için ruhumu veririm diyen hiç duymadım ...herkescikler öyle keyfine 3-5 oynuyor

Kıbrıs'a gidiyorsa bilindik oteller gayet nezih oluyor. Ama kumar kumardır yani etrafında kadın pazarlanmasa da kötü bir ortam çünkü insan kendini kaybedip büyük paralar kaybedebilir.
Ya o büyük paralar kaybedip alışacak biri değil merakı var gitmişken oynarım da diyor

Y
normal değil mi?
kaldığı otelde kumarhane vardır zaten iki kol çevirip eğlenir.
sizlerin yaşı tutmaz büyük ihtimal eskiden antalyaya tatile gidilincede ille kumarhane ziyaret edilirdi:)
beleş yemek cabası:))
Ortam nasıldır sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X