kumar

meryem amini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
21
2
38
SELAM KIZLAR BENİM KIZ KARDEŞİM BİR SENE ONCE BİR ADAMLA TANIŞTI FİLM SEKTORUNDE .COKTA SEVİYOR KARDEŞİM AMA KARŞI TARAF SEVİYOR MI BLMİYORUM SEVİYORMUŞ GİBİ GORUNUYOR . KARDEŞİM GEÇENLERDE BANA Bİ KONU ANLATTI COK ŞAŞIRDIM ÇOÇUK SUREKLİ KUMARDA PARA KAYIP EDİYORMUŞ YANİ ÇALIŞTIĞI BUTUN PARASINI KUMAR OYNUYOR HATTA KARDEŞİM İTİRAFTA BULUNDU Bİ COK ZXAMANDA ONDAN PARA İSTEMİŞ 40 BİN 20 BİN GİBİ PARALAR VE GERİ VERMEMIŞ EN SON DA 100 BİN İSTEMIŞ VE KARDEŞIM HAYIR VEREMEM DEMİŞ .ŞİMDİ GEÇEN HAFTA AİLELER TANIŞTI NORMALDI BU İLİŞKİ EVLENMEYE DOĞRU GİDİYORDU Kİ BİZ BİŞEYLERE FARK ETTIK şuan patlama uzereyım bi tarafta kardeşim bi tarafta kayıp olan para fikirlerınızı soyleyın duşuncelerınızı ozelikle film ve sinema sektorunde varsa bildiğiniz hikayeler boyle insanlar cok varmış diye duydyum

Evet kocamın kumarı yüzünden altımızdaki evi satmak zorunda kaldık uzak durun derim bu bir hastalık insan bir kere başlayınca zor bırakıyor

Film sektöründe olmaya gerek yok kumara bir bağımlılık geliştirmek için. Böyle 20 bin 40 bin 100 bin istiyorsa; düşünün ne kadar kaybediyordur.
Adam bu derecedeyse kumar bağımlılığından kurtulmak neredeyse imkansız.
Kardeşinizi uyarın giden 60bini olsun. Ömrünü heba etmesinden iyidir.

Kumarbaz bır dolandırıcı ile evleniyor.Kendine verdiği değer sıfıra yakın olmalı kardesinin..Yazık ve çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…