• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuma Gemisi Yürürmüşte Elti Gemisi Yürümezmis

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Şimdi siz konuya bakinca eltiden muzdarip biri diye düşüneceksiniz ama değil dert mi diye soracak olursaniz olmaz olur mu efendim vatan millet meselesi olmus durumda ülkedeki elti sorunlari

Basliktaki gibi hani derler ya kuma gemisi yururmuste elti gemisi yurumezmis ve bunun gibi eltilerle suslenmis bi dolu ata sozu mevcut

Cocukken anlamazdim hatta sacma gelirdi hoş hala sacma geliyor ama sahi anlayamiyorum ve merak ediyorum eltiler arasindaki bu cekisme olayi nedir

Konu benim degil ama annemin eltisiyle yasanan sıkintıların bizlere yansiyan boyutu

Aslinda derin detayli anlatmak isterdim ama kimligin insanlara ifşa olma durumu sozkonusu:KK53: o yuzden :skandal: bi durum olmasin diye yüzeysel anlatayim

Birde konuyu acma nedenim acaba bu egzantrik yenge (yani elti durumlari sadece bizde mi mevcut ) yoksa sizlerdede benzer ornekleri varmi

Ahada giriyorum konuya yıllar once annemle yengem arasinda yasanan bir sıkintıdan sonra (inanin anlatacak olsam sudan sebepten mevzular ) yenge hanimin anneme cephe almasiyla kuzenlerimizle aramiza girme olayi basladi

Aslinda biz cocuklarin yasananlarla hic bi alakasi yokken yengem kuzenlerimin bizlerle gorusmesine mani olmasi bebim icin en buyuk sıkinti

Ve dort yildir en ufak bi puruzden olay cikaracak boyuta getirdigi bi dolu sey var

Tek tek anlatmaya kalksam bitmeyecek seyler
Uykusuzluktanmidir nedendir bilemedim aklim calismiyor suan

Ama sizden ricam varsa sizlerdede problemli eltiler örneklerle bir paylassanizda bizlerde durumun sadece bize mahsus olmadigini anlasak

Not:yengemin egzantrik hallerini ve bize yasattiklarini yorumlarda yazarim ama sahiden begnim durmus gibi

Sizleri piste alalim bende arkadan geliyorum

:KK9:En Büyük KK

Mesela şoyle bir ornek vereyim benim erkek arkadasim olsa yenge hanim bunu ogrense (guya kuzenimin ahlakini bozacagim kismetini kapatacagim)dusuncesiyle kuzenimin benimle gorusmesine mani olur (tabi tamamen bahane) ama suan kuzenimi bir arkadasinin evli bir erkekle iliskisi oldugunu bildigi halde kuzenimin arkadasiyla olan gorusmesine sesini bile cikarmiyor

Simdiye kadar Allaha cok sukur toplum icinde kotu olarak anilacak bir hatam olmamasina ragmen kuzenimim benimlw gorusmesine mani

Yettim gari:KK55:
Eltim yok cunku kocam yok:süslü: o yuzden elti sorunsalini bilemicem ama benzer bir egzantirik yengede bizde var traji komik ani anina uymaz ama secme sansimiz yok akrabalari olanla yetinmek Orunda kaliyoruz hayir kovsan gitmezler hayatindan yapocak bisey yok:cry:

Iki senelik evliyim neredeyse, eltim nasıl biri bilmiyorum. Toplasan belki 3-4 defa görüşmüsüzdür aile içinde muhabbetim pek yok. Evi bana 15 dk mesafede ona ragmen gidip gelmem. Diyecegim o ki kendisiyle sorun yaşamadım. Mesafe önemli. Görümcelerlede çok muhattap degilim onlarlada pek sorun yasamadim.

Sadece kaynanayla sorun yasadim cunku onunla ister istemez biraraya daha fazla geldik muhabbetimiz oldu.

Mesafe mesafe mesafe fazla muhabbet, can ciger olmak iyi degil bastan iyiymis gibi gorunsede sonradan birseyler cikar.

Yettim gari:KK55:
Eltim yok cunku kocam yok:süslü: o yuzden elti sorunsalini bilemicem ama benzer bir egzantirik yengede bizde var traji komik ani anina uymaz ama secme sansimiz yok akrabalari olanla yetinmek Orunda kaliyoruz hayir kovsan gitmezler hayatindan yapocak bisey yok:cry:

Bendede elti yok ama eltisi olan gelin kadar cekiyorum valla yenge hanimdan hatta bi kacgundur ruyalarima bile girmeye basladi:KK14:

Jep bi suru eltim olsun isterdim korkarim bu kadin beni fikrimden caydiracak

Bak bdv de gordugim kobular beni korkutmaya basladi kv gorumce elti sorunsallari.
En iyisi cocuk esirgemede buyumus copsuz uzum bulmak kv yok elti yok dolayisiyla sorun yok:deli:

Iki senelik evliyim neredeyse, eltim nasıl biri bilmiyorum. Toplasan belki 3-4 defa görüşmüsüzdür aile içinde muhabbetim pek yok. Evi bana 15 dk mesafede ona ragmen gidip gelmem. Diyecegim o ki kendisiyle sorun yaşamadım. Mesafe önemli. Görümcelerlede çok muhattap degilim onlarlada pek sorun yasamadim.

Sadece kaynanayla sorun yasadim cunku onunla ister istemez biraraya daha fazla geldik muhabbetimiz oldu.

Mesafe mesafe mesafe fazla muhabbet, can ciger olmak iyi degil bastan iyiymis gibi gorunsede sonradan birseyler cikar.

Ya arada mesafe olamayacak kadar yakindik

Aslinda cokta samimiydik ama nedense bazi seylerin gorundugu gibi olmadigini zamanla anliyor insan

Bazı seylerde annemim zamanla kendinden ustun pozisyona gelmesi (cunku onun icin bu tarz seyler cok onemlidir cocuklarinin kariyerleri yada damatlarinin meslekleri vs) bunlarda annemin kendi onune gectigini dusunfugu an onda hersey degisti

Ilk bu sıkintıları yasamaya basladigimizda bi arkadasim kiskanmaktan kaynakli sorunlar cikardigini soylemisti ama kabul etmemistim etmek istememistim ama ailede yasanan her degisiklikte yenge hanimin sudan sebepten tartisma konusu cikarmasi arkadasima hak vermeme neden oluyor

Bak bdv de gordugim kobular beni korkutmaya basladi kv gorumce elti sorunsallari.
En iyisi cocuk esirgemede buyumus copsuz uzum bulmak kv yok elti yok dolayisiyla sorun yok:deli:

Valla mi diyosu kiz ben bi suru akrabam olsun istiyorum

Bak gecenlerde aynen dedigin gibi biriyle tanistim cokta ilgiliydi ama ben bi suru akrabasi olan bi koca istiyirum diye ışik falan yakmadim

Copsüz uzumu kayipmi ettim diyosun simdi:KK61:

Bileydim herifle ilgilenirdim ya cokta sempatikti be

Ya arada mesafe olamayacak kadar yakindik

Aslinda cokta samimiydik ama nedense bazi seylerin gorundugu gibi olmadigini zamanla anliyor insan

Bazı seylerde annemim zamanla kendinden ustun pozisyona gelmesi (cunku onun icin bu tarz seyler cok onemlidir cocuklarinin kariyerleri yada damatlarinin meslekleri vs) bunlarda annemin kendi onune gectigini dusunfugu an onda hersey degisti

Ilk bu sıkintıları yasamaya basladigimizda bi arkadasim kiskanmaktan kaynakli sorunlar cikardigini soylemisti ama kabul etmemistim etmek istememistim ama ailede yasanan her degisiklikte yenge hanimin sudan sebepten tartisma konusu cikarmasi arkadasima hak vermeme neden oluyor

Aynı evin icinde yaşamiyorlarsa mesafe koyulabilecek en kolay kisi eltidir bence. Tabi bunu baştan yapmak gerekiyor. Yoksa samimilik, fazla muhabbet sizinde dediginiz gibi zamanla yerini kiskancliga veya farkli tartismalara birakiyor. Ben eltimle o kadar buz gibiyim kalkip laubali bisey soylemeye cesaret edemez. Zaten 2 senede 3-4 kere gormusum, herkes kendi hayatinda.. :)) Butun sorunlarin ana kaynagi esinin ailesine girip birden herkesle muhabbet, samimiyet, icli disli olmak bana göre.

Gerci ben kaynanayla hicbirzanan samimi olmadim ama yinede elti ve gorumce kadar az gorusmuyorduk bu yuzden baya problemler peydah oldu artik yuzunu hic goresim yok.

Emen git copsuz uzumle samimi ol bundan iyisi sam da kayisi:KK14:
Çöpsuz üzüm baska bi memlekete gitti artik su bi hafta icinde gelirse yakalayacam birakmayacam

Kiz bide gecen copsuz uzum malum sahis bide daha onceden bee ilgilenen dengesiz bi tip vardi bi odaya girdim ucu beraber oturuyo o ne be dedim icimden belmuda seytan üçgeni gibi

:oha:

Aynı evin icinde yaşamiyorlarsa mesafe koyulabilecek en kolay kisi eltidir bence. Tabi bunu baştan yapmak gerekiyor. Yoksa samimilik, fazla muhabbet sizinde dediginiz gibi zamanla yerini kiskancliga veya farkli tartismalara birakiyor. Ben eltimle o kadar buz gibiyim kalkip laubali bisey soylemeye cesaret edemez. Zaten 2 senede 3-4 kere gormusum, herkes kendi hayatinda.. :)) Butun sorunlarin ana kaynagi esinin ailesine girip birden herkesle muhabbet, samimiyet, icli disli olmak bana göre.

Gerci ben kaynanayla hicbirzanan samimi olmadim ama yinede elti ve gorumce kadar az gorusmuyorduk bu yuzden baya problemler peydah oldu artik yuzunu hic goresim yok.

Çok muhabbet tez ayrilik getirir diyenlerdensiniz

Valla dediklerinozi tastikleyecek seyler duysamda en az 3 eltim olsun istiyirum ben belami ariyorum sanirim:işsiz:

Bende bisürü elti var uzağım zaten ve görüşmem pek cok cok nadir . Aman ne gerek var ablam degıl bısey degıl . Bellı olmaz herşey yaparlar ben kötülük yapmam kendımı bılıyorum ama onları tanımıyorum . Hıc ugrasamam . Görüşmüyorum annesıylefe nadiren görüşürüm zaten kendısıde pek aramaz . Uzaklık ıyı .

Bende bisürü elti var uzağım zaten ve görüşmem pek cok cok nadir . Aman ne gerek var ablam degıl bısey degıl . Bellı olmaz herşey yaparlar ben kötülük yapmam kendımı bılıyorum ama onları tanımıyorum . Hıc ugrasamam . Görüşmüyorum annesıylefe nadiren görüşürüm zaten kendısıde pek aramaz . Uzaklık ıyı .

Genelde akrabasi uzak olana yada az olana çopsuz uzum gozuyle bakiyoruzda ben niyeyse asiret gibi aile istiyorum:halay:bide sıki fikı olursa dunyalar benim olacak acaba Allahtan belami mi istiyorum farkinda olmadan :olamaz:

Elti sorunu hep var be tatlım 6 ay lık gelinim eltim düğünüme gelmedi kaynanamları sevmiyor diye oysaki ben ona arkadas olarak yaklasmıssken küçücük olaylarıda volkan yapması torunlaırnı babaannesi göstermemesi sadee kendi aileesini aile görmesi de baska konu dert etmen için erken Rabbim başına vermesin

Genelde akrabasi uzak olana yada az olana çopsuz uzum gozuyle bakiyoruzda ben niyeyse asiret gibi aile istiyorum:halay:bide sıki fikı olursa dunyalar benim olacak acaba Allahtan belami mi istiyorum farkinda olmadan :olamaz:

bende öle istiyordum hala da istiyorum keske kimse fesatlık yapmasada iyi geçinse

Bendede elti yok ama eltisi olan gelin kadar cekiyorum valla yenge hanimdan hatta bi kacgundur ruyalarima bile girmeye basladi:KK14:

Jep bi suru eltim olsun isterdim korkarim bu kadin beni fikrimden caydiracak
Kafayi mi yedin kuzum.insallah hic eltin olmaz.bak sana bundan daha guzel bi dua edemem

Valla mi diyosu kiz ben bi suru akrabam olsun istiyorum

Bak gecenlerde aynen dedigin gibi biriyle tanistim cokta ilgiliydi ama ben bi suru akrabasi olan bi koca istiyirum diye ışik falan yakmadim

Copsüz uzumu kayipmi ettim diyosun simdi:KK61:

Bileydim herifle ilgilenirdim ya cokta sempatikti be
Bende hep aynisini derdim.kalabalik bi aile olsun diye.keske dilimi isirsaymisim.lanet olsun o lafi dedigim gune.

Sen o herifi bul ve yakasina yapis evvel

Back