Saç Rengi ve Saç Boyama Kum sarısı rengi hakkında fikir verir misiniz?

mervehan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
4
0
36
Ankara
ben bir makalede beyaz tenlilerin saçlarını kum sarısı renginde yapmalarını önermiş. kum sarısı nasıl aranızda bilen var mı?

evet bu renkler beyaz tenlilere cok yakısıyr cok begeniorum.. lale devrndki yeşimin sac rengi gibi

Böyle bir sey olabilir mi acaba kum sarisi? Yoksa bu bebek sarisi mi? Gercekten cok hos bir renk. Kizin dogal sac rengi tabi, boyayla tam olarak bu renk elde edilemez herhalde.

Böyle bir sey olabilir mi acaba kum sarisi? Yoksa bu bebek sarisi mi? Gercekten cok hos bir renk. Kizin dogal sac rengi tabi, boyayla tam olarak bu renk elde edilemez herhalde.

sacın ucları kendi rengi deil bnce.

Kum sarısı nasıl bir renk merak ettim ara bir renk sanırım markaların bu renk boyası yok diye biliyorum karışım yapılıp elde ediliyor heralde

bazı kataloglarda sand diye geçiyor ingilizce olarak, anladığım kadarıyla küllü bir renkti...örnek bir katalog resmi bulamadım ama nette görmüştüm...

Merhaba,
Ben de o fotoğraftaki kızın dipteki renge ulaşmak için çalışıyorum ve bu yoldaki en büyük engel saçta oluşan kızıllıklar
Kızıl ışıltılarla başetmek için içgüdüsel olarak yeşil boyadan faydalanabileceğimi hissettim ve çok açık küllü kumral ile Exicolor markasının Yoğun Yeşil adlı boyasını karıştırarak saçıma uyguladım. Sonuç nisbeten koyu da olsa istediğime bir süre sonra ulaşabileceğimi gördüm. Saçımda var olan permanın ve yıllardır siyah - mavi siyaha boyamanın etkisiyle şu an için saçımda halen kızıllık mevcut, ama yeşille devam edersem zamanla gideceğine dair inancım sonsuz.

:2:

ee sonuçta ne oldu???

bu renge yakın bir renk

Eklentiler

• $natalie-portman-portrait - Kopya.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 115
kum sarısını sürekli kullanan biri olarak söyleyebilirim süper bir renk.excicolor da ve selective de var.9.31 numarası evet küllü bir renktir ama excinin bu boyası kaldırılmış ben selective almaya başladım bu yüzden.doğal bir küllü renk oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…