Kültür Farkı Sorun Olur mu? Fikirleriniz...

Çok üzüldüm senin için de umarım kolay atlatırsın. Dua edeceğim...

evlenmeyi dusunuyormusunuz ki acaba? yani erkek arkadasinizin bu konuda bir adimi oldumu? eger siz uzun vadeli dusunuyosaniz once bunu bi irdeleyin derim. belkide oyle bir niyeti yoktur.
Evet konuştuk, o yüzden irdeliyorum.
Teşekkürler,

kültür,kültür farkı bence her ilişkide önemli....cok büyük bi kültür farkınız yoksa sorun olucagını sanmıyorum ama eğerkş varsa sıkıntı bence..konuşamıyosunuz bilee

Biz de sevgilimle sizinki gbi iki ayrı uçtayız ancak onun ailesi inanılmaz derecede uyumlu. Benim aileme de öyle davranmak düşecek tabi ki.. bence bu şartlarda olabilir ama sizin aileniz de onun ailesi de çok katıymış. Hoşgörü olmazsa bu iş imkansız. Onlar mevlütten sizinkiler de alkolden vazgeçmeli mesela. Ikiniz de ailenize gerekeni söyleyip diretirseniz olur yoksa imkansız gbi duruyor..

Bunlar sadece emsal konulardı. Belki bunlar rast gider, başka şeyden pürüz çıkar. Bilemiyorum ki..

İnsanlar birbirinin aynısı değil tabii ama muhakkak aileden huy alıyoruz hepimiz ben de öyle. Düşündüğüm tek yan benim nasıl biri olduğumu biliyor sonuçta...

Ben farkları saydım aslında muhakkak ortak şeyler de var ama farklar daha çok haklısınız...

ya bence çok fazla abartılıyor benim nişanlımın ailesi bize göre çok kapalı ailede görümcelerim dahil hiç başı açık olan yok ben açığım mesela... ya da onlar asla kadın erkek beraber oturmaz bizim tarafta da kadın erkek ayrı saçma gelir vs önemli olan karşılıklı saygı kesinlikle ha bizde de içkili olmaz üdğün ama oynarız eğleniriz asla kadın erkek vs ayırmak olmaz biz hep orta yolda buluştuk onlar kadın erkek ayrı düğün yaparlarmış oynama falan olmazmış biz öyle istiyoruz diye normal bizim istediğimiz gibi üğün yapcaz ama mesela yemek sırasında 3 bölüm yapılcak kadın erkek ayrı ve kadın erkek karışık şeklinde benim akrabalarım karışık oturur onlarınki isterse ayrı oturur ya da ne biliyim bizde kına kadın erkek karışık olur onlarda sadece kadınlara oluyormuş bende bunu kabul ettim tamam sadece kadınlar olsun dedim.
içki konusu sorun olabilir bitek ama gerçekten aşıksan bence fedakarlık yapılabilir bilmiyorum bunlar çok abartılıyor gibi geliyor bana daha çok şey söylemek yazmak isterdim ama kendi kararsın aşıksan vazgeçme aşkın için uğraş ver ama öylesine bi ilişki ise bilemem

bu arada okudukça yazasım geliyor ailem kimseye karışmaz demiş erkek arkadaşın sana sakın önyargılı olma ben ilk başlarda çok önyargılıydım bunlar kapalı beni de değiştirmeye çalışırlae soğuk davranırlar istemezler vs diye ama tanışıp nişanlandıktan sonra öyle rahat ettimki hakkaten ılımlı insanlar hayat tarzları sadece kendilerine bana karışmak bi kenara o kadar sıcak davrandılarki inanamazsın düşünki sözümde etrafımda herkes(onun akrabaları) kapalı ben mini etekli fotolarım var kimsede bu ne demedi ne güzel olmuşssun demişti hep bana bunun gibi iyi şeylerde olabilir skın önyargılı olma ailesine karşı ben çok pişmanım şu an haklarında düşündüklerim için zaten gerçek Müslüman asla karşısındakini yargılamaz kendini üstün görmez inşallah onlarda öyledir

Belki de. Ben tanımıyorum hiç. Şu da var ki tanışma vaktine kadar çok vakit geçmiş olacak..

bukadar zıt kültürler olduğu için şahsen ben cesaret etmezdim..

huzur sokağıda diyebiliriz
Bahsettiğiniz romanı okudum ben. Bu durumla onun arasında bir benzerlik göremiyorum. Erkek arkadaşımın beni istemediğini ya da hafif bulduğunu da yazmadım yukarıda. Her kapalı ve açık insan ilişkisi bunu temsil etmez.

Tek handikap benim ailemin de biraz katı olması olabilirdi böyle bir durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…