Kültür Farkı Sorun Olur mu? Fikirleriniz...

Unutursun canim,ölüm acısı bile 3 günden sonra azalıyor.Yangın zamanla küllenir tekrar seversin.Bir ömür yanmaya hicbir aşk degmez .Kendinide cocuguda yakma .Burdaki tecrübeli ablalarına kulak ver.

Biraz duygusal bir cevap olmus benimkisi konu sahibi.Benimde esimin ailesi ve benim ailem arasinda ucurum farklar var.Ama biz 15 yildir evliyiz mutluyuz da.İsin özü karşılıklı saygı. Birde ben neden olmaz dedim sizi olaya çünkü sen degisim konusunda cok katisin.Ben oyle degilim .Esimi cok sevdim ona inandim ve tamamen baska biri oldum buna yapim musaitti.Yani her kaba uyum saglayacak degismeyi kisiliksizlik saymayacak bir karakterim oldugu icin mutsuz olmadim degismekten.Esimle ben ailelerimizin arasina mesafe koyduk cok nadir gorusurler .Ailelerde bize karismiyor esim dengeyi kurabiliyor.Ama uzulmedikmi,kavgalar etmedikmi off alasini ettik.Zamanla sivri uclarimizi torpuleye torpuleye bugune geldik.Sen bence karsi tarafi irdeleme kendi ic sesine kulak ver .

Değişmek, değişebilmek bir tercihtir. Değiştiğiniz için kişiliksiz olduğunuzu düşünmedim sadece vazgeçilmez ya da kemikleşmiş alışkanlıklarınız yokmuş demek ki. Ben dğeişirsem çok mutsuz olurum karşımdaki insana verecek bir şeyim de kalmaz, onun sevdiği kişi de olamam zaten. Haklısınız ama insan bir noktad aşunu da düşünüyor siz bu kadar değşiyorsunuz, eşiniz?İşte ben bunda da tıkanırım. Ben değişiyorum o neden değişmiyor diye. Bilemiyorum..

Unutursun canim,ölüm acısı bile 3 günden sonra azalıyor.Yangın zamanla küllenir tekrar seversin.Bir ömür yanmaya hicbir aşk degmez .Kendinide cocuguda yakma .Burdaki tecrübeli ablalarına kulak ver.
Yo zaten aşktan ötrü ya da birinin olmamasından mütevellit kimsenin öleceğine inanmıyorum. Allah korusun insanın anne, babası ölüyor da yaşıyor yani.. Ben güzel bir şeyi kaybetmek ya da bozmak istemiyorum acaba diyerek sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…