Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü renk meraklıları!!giren içeri;)

Merhaba Burcu,

Ben vazgeçtim küllü ve sarı renklerden :) 20 günde bir dip boya istiyor. Sen hala küllü renklerde misin ?

mrb..yok ben eskisi gibi açık küllü renkte değilim..yine küllü ama koyulttum..ombre yaptım uçlarına..

kızlarr lütfen bana da yardımcı olunn. saçımı orielle iki kez açtıktan sonra üzerine syoss altın karamel boyadım ama boyama talimatlarını yanlış anladığım için boya saçımda sadece 15 dk kadar durdu yani açılmış halinden pek bişey farketmedi. tabi bu arada üst üste boyadıkça yıpranmasından korkuyorum ama bu halinden de kurtulmak istiyorum. yer yer bakırlıklar var bunlardan kurtulmak istiyorum. napmalıyım lütfen bi yol gösterin bana :(

$000_0012.jpg
saçım şu anda böyle
Eki Görüntüle 756699
istediğim renk de bu

saçın istediğin renkten koyu geldi bana sanki direk o renk tutmaz
birde şu an ki hali kötü değil bi 15 gün geçtiyse tekrar boyayabilirsin

alfabeta o istediğin renkteki saçta bal köpüğü gölgeler var ama ondan yer yer parlak duruyo

aldığım tavsiyeler üzerine en azından beğendiğim rengin zeminini tutturmak için küllü koyu sarı yaptım. ilk başta tuttu ama iki günde küllülük gitti gene saçım turuncu kaldı. napcam bilmiyorum. ilk boyadığımda güzel olmuştu halbuki:(

bir de şunu sorayım cilayı hemen mi yapmam gerekiyodu kızlar. ben perşembe boyadım küllüye bugun baktım yine çıkmış iyice kızıllıklar ağlıycaktım. cilayı 3-4gun sonra da yapabiliyomuyuz?

$1013458_1375328546015456_22665552_n.jpg

Kızlar ilk defa saçımı boyattım

açık küllü kumral + açık küllü sarı ortaya bu çıktı

saçımın kendi rengide buydu

$1016166_1389282177953426_2035118789_n.jpg

tabiki bi arkadaşın dedği gibi 20 dünde dip geliyodu boyamak da saçımı yıprattı şimdi kumrala boyattım bir dahada boyamayı düşünmyorum :ssz:

cnm cilayı benim kuaförüm hemen boyanın ardından yapıyo ama cila azcık tonu koyulaştırır. ben 2 yıldır bu saç işleriyle çok uğraşıyorum kızıldan açık kumrala döndüm. bir süredir de kendim boyuyorum. eşimin saçlarınıda ben kesiyorum. bence çok zevkli işler :) cila istediğin sonucu verir mi bilmiyorum baştan bir daha bakayım mesajlarına belki bir şey öneririm.
birde hangi şehirde oturuyorsun? ben ankarada kuaför malzemeleri satan büyük bir dükkandan alışveriş yapıyorum. oranın sahipleri eski kuaförler. beni yönlendiriyolar. beraber malzemeler üzerine konuşuyoruz uygulamasını anlatıyolar fln. bence direk marketten alıp başarılı olmak zor. birilerinin yönlendirmesi lazım. bulunduğun yerde mutlaka vardır bu tarz yerler. kuaför malzemeleri satan toptancılar bunlar. saç kesme makasları ağdalar vs her türlü kuaför malzemesi var.

cnm cilayı benim kuaförüm hemen boyanın ardından yapıyo ama cila azcık tonu koyulaştırır. ben 2 yıldır bu saç işleriyle çok uğraşıyorum kızıldan açık kumrala döndüm. bir süredir de kendim boyuyorum. eşimin saçlarınıda ben kesiyorum. bence çok zevkli işler :) cila istediğin sonucu verir mi bilmiyorum baştan bir daha bakayım mesajlarına belki bir şey öneririm.
birde hangi şehirde oturuyorsun? ben ankarada kuaför malzemeleri satan büyük bir dükkandan alışveriş yapıyorum. oranın sahipleri eski kuaförler. beni yönlendiriyolar. beraber malzemeler üzerine konuşuyoruz uygulamasını anlatıyolar fln. bence direk marketten alıp başarılı olmak zor. birilerinin yönlendirmesi lazım. bulunduğun yerde mutlaka vardır bu tarz yerler. kuaför malzemeleri satan toptancılar bunlar. saç kesme makasları ağdalar vs her türlü kuaför malzemesi var.

malzemeleri internetten sipariş ederim ne gerekiyorsa.tonun koyulaşması da önemli değil ben iki kez saçımı açtım bakır bir renk oldu üzeine küllü koyu sarı boyadım kızıllıgı alır dediler ilk başta gitti ama yine çıktı bakırlar kurtulmak istiyorum bundan

Merhaba arkadaşlar lütfeeeeeeeen banada yardımcı olunn ne yapmam gerek . benim saçlarım karameldi kuaförüm açık bi renge boyadı ve ben begenmedgm için uclarıma cila yaptı . daha sonra yıkadıkca saçlarım aşırı derece küllendi ve grimsi soluk bi renk oldu . 2 ayda 6 kez boya yaptrdm saç uclarım kapanmadı boya aktıkça yine eski rengi aldı . diplerime boya tutuyor ama uclarım malesefff :(( ne yapmam gerek eger kuaföre gidip saçlarımı kusturursam ve boya işlemi yaptırırsam kurtulabilirmiyimmmm ??

saçlarını boyatcak hatunlar vardı..haber verceklerdi bide güya..noldu???:20:

Merhaba arkadaşlar lütfeeeeeeeen banada yardımcı olunn ne yapmam gerek . benim saçlarım karameldi kuaförüm açık bi renge boyadı ve ben begenmedgm için uclarıma cila yaptı . daha sonra yıkadıkca saçlarım aşırı derece küllendi ve grimsi soluk bi renk oldu . 2 ayda 6 kez boya yaptrdm saç uclarım kapanmadı boya aktıkça yine eski rengi aldı . diplerime boya tutuyor ama uclarım malesefff :(( ne yapmam gerek eger kuaföre gidip saçlarımı kusturursam ve boya işlemi yaptırırsam kurtulabilirmiyimmmm ??

tburcu, kızıllık, bakırlık barındırmayan koyu küllü kumral bir renk elde etmek istiyorum. kuaföre boyatıyorum, ilk boyadığı gün çok güzel oluyor, ancak ilk yıkamadan itibaren açılmaya başlıyor ve 10 günün sonunda garip bir renk halini alıyor.
şimdi kendim boyayım istiyorum. 3-4 haftada bir kuaföre 200tl vermek istemiyorum, üstelik çok kısa süre istediğim rengi elde ediyorum. kuaförümün hangi renkleri kullandığını biliyorum, 6.1 ve 7.1 i karıştırıyor. kendisinin söylediğine göre başka renklerde katıyormuş ama ana renkler bunlar. ben kuaför malzemeleri satan yerlerden bu numara boyaları ve oksidan'ı alsam, boyayı nasıl hazırlarım, ve boyanın akmaması için ve kızıllık, bakırlık çıkmaması için ne yapmalıyım?

bu ilk boyattığım gün $fotograf.jpg ışıktan biraz kahve gibi çıkmış ama aslında küllü kumral

bu da 1 hafta sonra $fotograf5.jpg

canm benmde bu rengi elde etmeden önceki rengim senin rengine yakındı..ben ilk önce saçımı açtım..yıpranma falan olmadıda saçımda..daha sonra saçımı 10 gün dnlendirdim..açıcıdan sonra hemen boyanıyorda ama ben dinlendirmeyi biraz bakıma almayı tercih ettim..10 gün sonra açık kumral içine çeyrek kadar açık küllü sarıyı karıştırdım ve boyadım..saçım tam sarı oldu aralarda küllülerle birlikte..ama çok hafif renk oynamaları vardısonra saçımı bi 10gün daha dinlendirip bakıma aldıktan sonra..tekrar açık kumral ile boyadım..ama bu kez içine açık küllü kumral karıştırdım..sarılığını brz kırması için..diperlden başladım tamamını boyayana kadar 10 dk daha geçti..5dk daha bekledikten sonra fazla koyulaşmaması hiçin hemen boyadım..saçımı kurutup baktığımda tam küllüyü elde ettiğimi gördüm..ama bu kezde aralarda renk oynamaları vardı..hoşuma gitmedi değil ama küllünün daha net belirgin olması için cila yapmam gerekti..üstüne cilada yapınca sonuç tam istediğim gibi oldu..e tabi saçlarım yıpranmadı değil..ama ben bu kdr az beklemiyordum..:34:

saç cilasını ne ile yaptın satılıyor mu o ? nerden bulunur bide onunda riski var sanırım hemen koyulaştırıyo rengi bildiğim kadarıyla ..nekadar tutulmalı saçta?

Back