Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosanma surecindeyim zamanında aldatma ve şiddet vardi sonra şiddetli anlaşmazlık oldu ama sürekli insanlar sabır et imtihan Allaha bırak diyerek kafa karışıklığı olduNasıl bir imtihan...Bazen kaderi yanlış anlıyoruz...Alkolik, öldürmeye meyilli vb bir kocaya sabredilmez mesela..Sabır başka bir şey ona yol vermek gerekir..Tam aksine o kocadan kurtulmak için çaba sarf etmek gerekir ki kaderin güzel olabilsin
Bosanma surecindeyim es ile imtihanHer insanın kaderi kendi çabasına bağlıdır. Sadece bekleyerek, dua ederek hedefe ulaşılmaz. Amacınız iş bulmaksa aramalısınız, iyi bir okul kazanmaksa ders çalışmalısınız, evlenmekse kısmetleri değerlendirmelisiniz vs.
Mutlu değilseniz ayrılmalısınız öyleyse. Aldatma, şiddet, geçimsizlik diyorsunuz.. Allah’a bırak, sabret diyenler neyin kafasını yaşıyor? Bu öyle bir şey değil ki..Bosanma surecindeyim es ile imtihan
Şiddet görürken, aldatılırken mı sabır et dediler?Bosanma surecindeyim zamanında aldatma ve şiddet vardi sonra şiddetli anlaşmazlık oldu ama sürekli insanlar sabır et imtihan Allaha bırak diyerek kafa karışıklığı oldu
O zaman aileme söylemedim bunları hala da bilmiyorlar babamın evine gonderip bosanmak istediğini söyledi ve bu sürece girdik o zaman da sabir ettimŞiddet görürken, aldatılırken mı sabır et dediler?
Cocuk var onlara ne olacak diyorlar bu zamanda her es böyle diyorlar ailem de başta destekliyorlardi beni şimdi barışmami istiyorlar başta çok desteklerdiMutlu değilseniz ayrılmalısınız öyleyse. Aldatma, şiddet, geçimsizlik diyorsunuz.. Allah’a bırak, sabret diyenler neyin kafasını yaşıyor? Bu öyle bir şey değil ki..
Bu kadar şeyin üstüne boşanmak isteyen de kendisi yani. Boşanma, sabret düzelir diyorlar sanırım. Siz de öncesini anlatın belki o zaman size hak verirler.O zaman aileme söylemedim bunları hala da bilmiyorlar babamın evine gonderip bosanmak istediğini söyledi ve bu sürece girdik o zaman da sabir ettim
Hiçbir şey anlatmadıysanız neye sabret diyolar? Ayrıca boşanmayı eşiniz istemiş. Size barışmak için yalvarmamış ki aksine evden göndermiş. Nasıl barışacaksınız?O zaman aileme söylemedim bunları hala da bilmiyorlar babamın evine gonderip bosanmak istediğini söyledi ve bu sürece girdik o zaman da sabir ettim
Evet zamanında affettim şimdi çok trip atiyormusum suratsizmisim mutlu olmuyormusum bireyden oda bıkmışBu kadar şeyin üstüne boşanmak isteyen de kendisi yani. Boşanma, sabret düzelir diyorlar sanırım. Siz de öncesini anlatın belki o zaman size hak verirler.
Başta oyle düşünüyorlardi şimdi yan çizdiler annem bakarım bebeğine diyordu şimdi sorumluluk alamam diyorHiçbir şey anlatmadıysanız neye sabret diyolar? Ayrıca boşanmayı eşiniz istemiş. Size barışmak için yalvarmamış ki aksine evden göndermiş. Nasıl barışacaksınız?
Benim sorduğum sorularla verdiğiniz cevabın hiçbir alakası yok. Aldatıldığınızı, şiddet gördüğünüzü neden söylemiyosunuz ailenize? Birinci soru bu.Başta oyle düşünüyorlardi şimdi yan çizdiler annem bakarım bebeğine diyordu şimdi sorumluluk alamam diyor
Hayir tabikideKülli iradeyi ezilmeyi seçmeniz olarak mı görüyorsunuz?
Pişman olur akli başına gelir anlar hatasını diyerek bastırıyorlar babam şuan hastane de annem yanında o kadar üst üstte geldi ki hersey bunu söylersem bir de ona hasta olur babam daha çok diye psikolojisi olarak rahatsız annem de bunu dediğim de pek tepki verecek biri değil çünküBenim sorduğum sorularla verdiğiniz cevabın hiçbir alakası yok. Aldatıldığınızı, şiddet gördüğünüzü neden söylemiyosunuz ailenize? Birinci soru bu.
İkinci soru: boşanmak isteyen ve sizi evden kovan kişi eşiniz. Barışmak size bağlı değil nasıl döneceksiniz geri?