bencede epeydir kendime bakamıyorum
maske olarak ne yapıyorsun bekarken yapardım 8 senedir yapmıyorumçok fazla leke oldu cildimde
bizimde burası yağmurluydu bende gök gürültüsünden çok korkarım
Maşallah ne ara yaptın. Ben hala yatakta yuvarlanıyorum. Kahvaltı bile yapmadım.Bugünü odev elektrik supurgesi temizlemek.Bir güzel sılınecek. Torbası dolduysa değişecek. Sulu ise temizlenecek.
Temiz olanlar wc yikama
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-eflalim yıkadım süpürgemin yıkanan parçalarını gerisinide sildim, temizliycektim iyi oldu
Çok geçmiş olsun canımEvet canım bir tek duvar kaldı holün duvarını düşünüyorum yarın Kayımvalideye Yardıma gideceğim kayınpederim yoğun bakımda hasta o Yüzden yapamam Perşembe inşallah...
Ayy burasida gündüz gibiydi aralıksız Şimşek caktiBenim de aklımda o vardı erken gelemedim. Benim maske günüm mecbur yapıcam...
Gece Konya'da yıldırım düştü çok korktum bi daha uyuyamadım.
Evet canım bir tek duvar kaldı holün duvarını düşünüyorum yarın Kayımvalideye Yardıma gideceğim kayınpederim yoğun bakımda hasta o Yüzden yapamam Perşembe inşallah...
Bugünü odev elektrik supurgesi temizlemek.
Bir güzel sılınecek. Torbası dolduysa değişecek. Sulu ise temizlenecek.
Temiz olanlar wc yikama
Sagol canım nerdesin sen bakıyım kayıp küçük O'dan da kayboldun mu yoksa,......naber kız geçmiş olsuuun....
Tiksinç miksinç yapılacak ödev bu.....bu ödev zormuş ıyyy elektrik süpürgesi içi tiksinçç :))
Sagol canım nerdesin sen bakıyım kayıp küçük O'dan da kayboldun mu yoksa,......
Tiksinç miksinç yapılacak ödev bu.....
Merhaba bu görevlere ve ödevlere ben de katılmak istiyorum. yarın ayın 1 i :) yarından itibaren beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
ayrıca uygun olur mu bilmiyorum ama bu konu hakkında düşünürken aklıma geldi, bakım konusunda da birşeyler yapalım demişsiniz, şu da olur mu;
mesela her gün bir bardak bitki çayı içilecek, ya da günde bir dilim ekmek yenmeyecek, bir litre su içilecek, akşam yemeğinden 1,5 saat sonra 10 mekik çekilecek gibi gibi. formumuzu korumaya da yardımcı olur belki bu tarz şeyler. herkes yapacağı için birbirimize de motive olur
hepsi değil :)oooyyşş bu listeye nasıl yetişçez ama yaa :))
bence harika olur, kendimizi evimizi geliştirme güzelleştirme için bunlar çok mantıklı :)her ay en az 50 tl birikimde yapalım mı....
hepsi değil :)
hergün bir tanesi ya da haftalık tek bir + görev ( bu konuda ) -
bence harika olur, kendimizi evimizi geliştirme güzelleştirme için bunlar çok mantıklı :)
ve bence ayda 50 değil, haftada mesela 20 tl olarak düzenlenebilir :)
ayy çok heyecanlandım, çok heveslendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?